Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(varlius @ 2017 01 13, 23:00)
Mergoooos, SOS!!! Panasu, kad tuoj be plauku liksiu... Kuokstais slenka... O svarbiausia-slinko ir nestumo metu. Ir taip nevaikiskai visai verysad.gif Praeitus du nestumus - nei plaukelis neiskrito, tai pagimdzius - naturalu, kad suintensyvejo slinkimas. O dabar tai jau beveik 9 menesius ir bega tie plaukai nuo durnis galvos verysad.gif Dabar ypac... Vitaminus nzn kuriuos rinktis, kad vaiko nesuakergizuotu... Ka daryyyyyt???? Ir taip tie plaukai nekazka...

Man ir taip buvo, padėjo Vichy šampūnas nuo slinkimo plius ampolės su sraigių seilėmis. Bet kol atradau kad tinka tai jau poplikė buvau. Ataugo ax.gif tik teko gerooooooookai patrumpinti unsure.gif
Atsakyti

Mergoooos, SOS!!! Panasu, kad tuoj be plauku liksiu... Kuokstais slenka... O svarbiausia-slinko ir nestumo metu. Ir taip nevaikiskai visai verysad.gif Praeitus du nestumus - nei plaukelis neiskrito, tai pagimdzius - naturalu, kad suintensyvejo slinkimas. O dabar tai jau beveik 9 menesius ir bega tie plaukai nuo durnis galvos verysad.gif Dabar ypac... Vitaminus nzn kuriuos rinktis, kad vaiko nesuakergizuotu... Ka daryyyyyt???? Ir taip tie plaukai nekazka...

Biotinas vitaminai,bet nezinau ar galima maitinant,bet gali pacekint..Jis plaukams,nagams,odai 

Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 01 13, 23:18)
Man ir taip buvo, padėjo Vichy šampūnas nuo slinkimo plius ampolės su sraigių seilėmis. Bet kol atradau kad tinka tai jau poplikė buvau. Ataugo  ax.gif tik teko gerooooooookai patrumpinti  unsure.gif

O ampules galima maitinant? Nes itrinant i oda patenka i kraujotaka...
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 13, 23:19)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="varlius" data-cid="71359644" data-time="<a href="> Mergoooos, SOS!!! Panasu, kad tuoj be plauku liksiu... Kuokstais slenka... O svarbiausia-slinko ir nestumo metu. Ir taip nevaikiskai visai vartotojo įkelta nuotrauka Praeitus du nestumus - nei plaukelis neiskrito, tai pagimdzius - naturalu, kad suintensyvejo slinkimas. O dabar tai jau beveik 9 menesius ir bega tie plaukai nuo durnis galvos vartotojo įkelta nuotrauka Dabar ypac... Vitaminus nzn kuriuos rinktis, kad vaiko nesuakergizuotu... Ka daryyyyyt???? Ir taip tie plaukai nekazka...</blockquote>
<p> </p>
<p>Biotinas vitaminai,bet nezinau ar galima maitinant,bet gali pacekint..Jis plaukams,nagams,odai </p>

Bandysiu pasigooolint...
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 01 13, 23:18)
Man ir taip buvo, padėjo Vichy šampūnas nuo slinkimo plius ampolės su sraigių seilėmis. Bet kol atradau kad tinka tai jau poplikė buvau. Ataugo  ax.gif tik teko gerooooooookai patrumpinti  unsure.gif

Man su sunum labai padejo zuvu taukai bet ne viena piliulebo po dvi i diena geriau.

tiesa siandieninis mano uzsiemimas, apeme
ikvepimas, man visos darbeliu mokytojos sakydavo kad nerti/megzti nemoku pasirodo moku ;) didziuojuosi savim : biggrin.gif
tik foto ikelt neiseina nuoroda cia: https://postimg.org/image/7sc8brv6v/
Atsakyti
Aš tai prasinesiau ikeajoj , apsisopinau gerai , žmonių vienas kitas , patinka vakare taip ramu ... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 14, 00:44)
Man su sunum labai padejo zuvu taukai bet ne viena piliulebo po dvi i diena geriau.

ikvepimas, man visos darbeliu mokytojos sakydavo kad nerti/megzti nemoku pasirodo moku ;) didziuojuosi savim : biggrin.gif

wub.gif vauuu kaip gražu wub.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 13, 20:16)
Maniškis ryte šian biški budravo, tada per pietus irgi vieną miegojimą pusiau budravo pusiau snaudė. Oo dabar va miega anrtą miegojimą iš eilės. Tikiuos naktį nesugvos pabudraut biggrin.gif

Tai va aš ir galvoju, kad geriau jau dieną budrauja lotuliukas.gif

QUOTE(Skaidre @ 2017 01 13, 20:47)
O man truksta veiksmo biggrin.gif zinoma, nenoreciau govedos sveciu, bet patys artimiausi tai galetu ateiti.seneliai jau mate

Oj ne.. Aš kažkaip su šia dukryte noriu ramybės.. Kolkas nieko nenoriu matyt, nenoriu kad man skambintų ar kitaip trukdytų blush2.gif
Su pirmagime po 2 sav i miesta variau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas , niu ka nieks ne gymdo biggrin.gif
niu ir tyla cia , tyla pries audra biggrin.gif

vyrai parpia as pusryciauju ax.gif po pusryciu leksim kaip ir taremes i gariunus pavaziuoti , bet kad jie parpia sau atsipute biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif niekas negimdo smile.gif dabar bus štilius iki 01.17 smile.gif

O pas mus planas šiabdien ant kalniuko smile.gif nu mamka tik stoves ir ziures
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvile30: 14 sausio 2017 - 09:52

labas rytas 4u.gif niekas negimdo smile.gif dabar bus štilius iki 01.17 smile.gif O pas mus planas šiabdien ant kalniuko smile.gif nu mamka tik stoves ir ziures

Taip.  Ramiai laukiam 17 dienos 😊👍 

Miegojau puikiai.  

Vyras vis sako,  kad Pilvukas dar paaugo.  

Atsakyti
Labas rytas,
Pas arba tyla arba byra po keleta 👼

As tai snd kaizkaip be planu....
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 13, 21:55)
Nuuuu, ir kokie tolimesni veiksmai, kai lašo neišspaudei? Pasidalink  mirksiukas.gif

Skaidre - išrašė.

svarbiausia buvo nestresuot..nes per tai ir buvau prisidirbus...sildziau ir bandziau save itikint, kad pienuko yra, drasinau zodziais...po pusvalandzio vel laisvai tekejo pienukas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 13, 22:44)

as irgi tokiu noriu wub.gif
Papildyta:
kalbant apie svecius smile.gif
mano mama kaip ir buvo jau namuose, tada jos draugas atvaziavo pasiimt po keliu dienu. Siandien ateina drauge fotografe, darysim fotosesija mazylio ir gal mums kazkas klius ir uosviai atvaziuoja smile.gif
na , bet cia tokie lengvi sveteliai, dar ir busimus kriksto tevelius priimtumem, bet vietos nebera biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Turiu klausimą. Mes bambytę pametėm. Ir toj vietoj kur ji jungėsi geltona masė tokia minkšta, bet nesuprantu ar pūliuoja ar ten taip turi būt?
Atsakyti