Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas, kai pirmagimi auginau budavo tokie spiritiniai lapukai specialiai bambytem. Kazkaip man tas virintas vanduo nepatinka, daznai nuo jo supuliuoja. 

Pas mus sumaistis- vaikas koset pradejo, o nakti jau tempa 38.5. Pasikvieciau mama, nes bandom issisaugot mes su vyru, kad galetu jis but per gimdyma. Bet vakar kelis sykius sunus man tiesiai i veida pakosejo. Tai jauciu sakes... Gerai, kad man vel tie paruosiamieji aprimo, gal dar tempsiu iki kol pasveiksiu, jei susirgsiu...

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar dar ryte sakiau, kad bambytė tvirtai laikos, o vakar vakare nukrito bigsmile.gif

Kaip naktelė nestuke.gif ir mamytėms?
Mūsiškė visai padori mirksiukas.gif Pastebėjau, kad mažoji keliasi valgyt tada, kada aš nestuke.gif i WC eidavau biggrin.gif Tas pats ir su pirmąja buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Naktis ne kokia, kazkokie skausmeliai prasidejo. O gal is nervu, nes vaikas padejo sirguliuot, sloga, tempa bande kilt. O sloga jam dazniausiai kosuliu baigiasi. Mb ziuriu jau irgi po vaistinele kuiciasi, krenkscia vis. Nu pyzdiec, negi reiks vienai vaziuot gimdyt... Negaliu sergancio vaiko jokiems draugams negaliu palikt, nes visi su mazais vaikais. Kudikio i sita bacilyna irgi ner kaip parsivezt. Oij kaip pikta negaliu...
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 14, 12:08)
Sveikos. Naktis ne kokia, kazkokie skausmeliai prasidejo. O gal is nervu, nes vaikas padejo sirguliuot, sloga, tempa bande kilt. O sloga jam dazniausiai kosuliu baigiasi. Mb ziuriu jau irgi po vaistinele kuiciasi, krenkscia vis. Nu pyzdiec, negi reiks vienai vaziuot gimdyt... Negaliu sergancio vaiko jokiems draugams negaliu palikt, nes visi su mazais vaikais. Kudikio i sita bacilyna irgi ner kaip parsivezt. Oij kaip pikta negaliu...

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Užuojauta. Ir mūsų panaši situacija... Tik tiek, kad vaikai šiai dienai normos ribose, bet dičkis nesusirgo, tai bijau, kad jam tiesiog ilgesnis inkubacinis. MB visiškai paslikas guli jau kelinta diena, tempa sukyla ir virš 40... Nuo vakar gavo priešvirusinius vaistus, gal pradės kiek gerėt.
Man lyg irgi jau geriau. Liūdna būtų gimdyt vienai... O ir kur lelką parsivešt? Gi gripas, tai ne šiaip virusiukas...
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 14, 10:16)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Užuojauta. Ir mūsų panaši situacija... Tik tiek, kad vaikai šiai dienai normos ribose, bet dičkis nesusirgo, tai bijau, kad jam tiesiog ilgesnis inkubacinis. MB visiškai paslikas guli jau kelinta diena, tempa sukyla ir virš 40... Nuo vakar gavo priešvirusinius vaistus, gal pradės kiek gerėt.
Man lyg irgi jau geriau. Liūdna būtų gimdyt vienai... O ir kur lelką parsivešt? Gi gripas, tai ne šiaip virusiukas...

Pas mus aciu D dar ne gripai, nera labai blogai niekam tik lengvi sirguliavimai. Tik va man dilema kur vaika reiktu det verysad.gif nu kaip sunku, kai seneliu aplink nera... Ech kaip nors, suglaudziu kojas ir toliau sedziu
Atsakyti

Anikute, Mirtingoji laikykites ir sveikite🎈🎈🎈🎈

As grizau po pasivaiksciuojimo, geras oras, ne salta, vejo nera, bet kaip miegas sueme...eisiu pogulio....

Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 14, 12:31)
Pas mus aciu D dar ne gripai, nera labai blogai niekam tik lengvi sirguliavimai. Tik va man dilema kur vaika reiktu det verysad.gif nu kaip sunku, kai seneliu aplink nera... Ech kaip nors, suglaudziu kojas ir toliau sedziu

Neturim ir mes nieko šalia. Aišku, sesuo atlėktų, bet jai vien kelio 250km... Spaudžiam kojas dar savaičiukei.

O su tuo kojų suspaudimu koks juokas buvo smile.gif Turiu pažįstamą tokią, "šventas naivumas". Pasakojau jai mūsų ligų situaciją ir irgi sakau, kad laikau kojas suspaudus, kad dar negimtų kurį laiką. Tai ji taip rimtai "o tai nieko blogo, jeigu dar laikysi ir neleisi gimt?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 14, 12:03)
Labas rytas  4u.gif

Vakar dar ryte sakiau, kad bambytė tvirtai laikos, o vakar vakare nukrito  bigsmile.gif

Hm, maniškiui laikosi dar, o va jau 11 para eina unsure.gif valysiu 3 kartus dienoj, gal greičiau nudžiovins...

Sveikos!

Nėštukėm po 4u.gif mylimuko akutės jau didelės, bet lašinam antibus stabiliai kas 3 valandos, iki pirmadienio taip. Šian ryte vyrukas budravo nuo 9 iki 12 bigsmile.gif tai BB gultuke pagulėjo, biški ant rankų, biški lovelėj savo wub.gif
Atsakyti
Maniškė lovytėj neguli unsure.gif pas mus lovoj, kad ir viena, negulim šalia tai miega, bet tik paguldyk į lovytę ir tada veeee blink.gif
Tai pirmąją naktį namie man prie papo pramiegojo unsure.gif gal ir negerai, bet ir man pačiai ramiau kai šalia turiu ją ax.gif
Pas mus svečiai braunasi joptvaimat, skambučiai kas valandą... jau pavargau visiems aiškint, kad dar norim atsigauti... gal telefą sakau išjungti visai. Supratimo nulis pas žmones, suprantu, kad knieti aplankyti, bet juk spės dar man atrodo.
O gal aš per jautriai reaguoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 14, 12:42)
Neturim ir mes nieko šalia. Aišku, sesuo atlėktų, bet jai vien kelio 250km... Spaudžiam kojas dar savaičiukei.

O su tuo kojų suspaudimu koks juokas buvo smile.gif Turiu pažįstamą tokią, "šventas naivumas". Pasakojau jai mūsų ligų situaciją ir irgi sakau, kad laikau kojas suspaudus, kad dar negimtų kurį laiką. Tai ji taip rimtai "o tai nieko blogo, jeigu dar laikysi ir neleisi gimt?"  biggrin.gif

lotuliukas.gif o kad taip viskas lengvai būtų biggrin.gif suspaudi - negimdai. Atleidi - pirst ir yra biggrin.gif

Mano mamuks vėl dėjo vaizdų savo samprotavimais doh.gif priminsiu, kad jei virš 70, ji žiauriai faina, bet kartais skelia biggrin.gif sako, o maudant įmeti kalio permangenato grudelių į vonią? Įmesk, mes mesdavom. Ne, mam, nereik, džiovina odelę. Tyla. Oooo tada arbatos tu jam duok. ???????? Nu sočiau bus. Ne, mam, nereikia jokių arbatų, jis MP valgo ir yra laimingas. Tyla. Tada akis ramunėlėm plauk. Ne, mam, nereik ramunėlėm, alergizuot gali. Tyla. Išvis, viskas atvirkščiai čia dabar nei kad mūsų laikais buvo! Tyliu dabar jau aš biggrin.gif

Durnas klausimas - jei miego metu kukuliai pakrauna į pampį, budinat keist ar laukiat kol pabus maitinimui. Maniškis ką tik smagiai per miegus pirstelėjo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 14, 12:55)
Maniškė lovytėj neguli  unsure.gif  pas mus lovoj, kad ir viena, negulim šalia tai miega, bet tik paguldyk į lovytę ir tada veeee  blink.gif
Tai pirmąją naktį namie man prie papo pramiegojo  unsure.gif  gal ir negerai, bet ir man pačiai ramiau kai šalia turiu ją  ax.gif 
Pas mus svečiai braunasi joptvaimat, skambučiai kas valandą... jau pavargau visiems aiškint, kad dar norim atsigauti... gal telefą sakau išjungti visai. Supratimo nulis pas žmones, suprantu, kad knieti aplankyti, bet juk spės dar man atrodo.
O gal aš per jautriai reaguoju  unsure.gif

Niarvuisia, aš irgi taip pat, nenoriu kad čia zuitų aplink svečiai, ir dar ilgai nenorėsiu biggrin.gif man tokia ramuma ir pilnatvė užplūsta, kai ramiai sau kažką veikiam namie, o pagalvojus apie lankytojus net nupurto smile.gif vėliau, oj vėliau irnesakyk.gif
Atsakyti
Tute, mano mama irgi patarimus tokius dalina ir pyksta, kai pasakau, kad nereikia. Vakar buvo, taip išsireiškė, kad daugmaž mes nieko nemokam ir ji ateis padėt numaudyt ir t.t... vyras supyko, pasakė tiesiai, kad susitvarkysim, tai užsiraukė baisiai. Šiandien net neskambino blink.gif
Aš nekeliu dėl pampio, pati niurzgėt pradeda rolleyes.gif
Šiandien maudėm pirmąsyk. Tai mum baimės daugiau negu jai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus naktis kaip ir rami, kabojo ant (.) Abu papus žiauriai skauda, maitinu per ašaras. Papo reikia net kai miega, tai įdaviau tiutuką. Nebegaliu kitaip. Pienuko turiu , po truputį daugėja. Niekas mūsų iki šiol nesvėrė, bet gydytoja sakė pagal merginos kaku jo pilnai užtenka. bigsmile.gif Išleidau MB į namus, sakė noriu į dušą, sakau ok, jau pati jaučiuosi geriau, ir drąsiau su pūstažande wub.gif wub.gif wub.gif prasideda skambučiai kada atvažiuoti galime tai sakiau tik po mėnesio ir ne kitaip. ax.gif
Sveikatos sergantiems vaikiukams 4u.gif
Atsakyti