Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 14, 13:32)
Sveikos, pas mus naktis kaip ir rami, kabojo ant (.) Abu papus žiauriai skauda, maitinu per ašaras. Papo reikia net kai miega, tai įdaviau tiutuką. Nebegaliu kitaip. Pienuko turiu , po truputį daugėja. Niekas mūsų iki šiol nesvėrė, bet gydytoja sakė pagal merginos kaku jo pilnai užtenka. bigsmile.gif  Išleidau MB į namus, sakė noriu į dušą, sakau ok, jau pati jaučiuosi geriau, ir drąsiau su pūstažande  wub.gif  wub.gif  wub.gif  prasideda skambučiai kada atvažiuoti galime tai sakiau tik po mėnesio ir ne kitaip. ax.gif
Sveikatos sergantiems vaikiukams  4u.gif

Mano ir naktį kabo ant papo, bandėm soskę tai spjauna lauk smile.gif pas mane speniai kaip per tarką pravaryti, šiandien ir verkiau maitindama. Jau galvoju apie pientraukį unsure.gif
Atsakyti
Laba dienele,

Dukriuks susirgo...bet tik dziaugiuos, kad ne mes abi iskart, nes sakes butu buve. Bjaurus kazkoks sis gripas, tik numusi tempa, uz valandos jau vel tas pats. Ir man analogiskai buvo. Gaila vaiko, guli, zandai raudoni....

Tute, faina ta tavo mama, juk nekalta ji kad tada taip augino. O ir man jau daug naujo pasakot, nes jau ir pries 8 metus kitaip buvo mirksiukas.gif

Anikute, drauge tai super skele del tu koju suspaudimo biggrin.gif

Visiems ligoniukams sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 14, 13:50)
Mano ir naktį kabo ant papo, bandėm soskę tai spjauna lauk  smile.gif  pas mane speniai kaip per tarką pravaryti, šiandien ir verkiau maitindama. Jau galvoju apie pientraukį  unsure.gif

bet pientraukis speneliu nepagydis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 14, 14:15)
bet pientraukis speneliu nepagydis... 4u.gif

Mano speneliai po biški gyja, tik tas pirmas įsisiurbimas būna toks ”ouč”, o paskui apsiramina viskas. Plius, kaip ir kažkada minėjau, pagailėjo mann Dievulis normalių spenelių... tai ir maitinimo pozų ne milijoną galiu išlaužt...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As kolkas maitinu tik gulint. Tipo galiu sedet, bet dar nesedziu, bijau biggrin.gif nors sake galima.. man nedaug siuvo ir ne isorej, o viduj. Panasu, kad draugelis H yra, mazgu ner, bet juciu sunkuma ir skausmeli siokintoki, tai MB nupirko zvakuciu siandien, panaudosiu.

Man taip pat spenelius skauda. Ypac 1 idavimas, sukandus dantis... su multi mam kompresais bunu visa diena. Tikiuosi cia dar max savaites reikalas ir susitvarkys.

Siaip mes laikomes neblogai, valgom, miegam, kakojam.

Tik man jau norisi i lauka ar kazkur... prasieinu cia tik ligonines koridoriais... mes cia tiek uzsibuvom, mazu sulauksiu dar kokios sausinukes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 14, 12:43)
Hm, maniškiui laikosi dar, o va jau  11 para eina  unsure.gif  valysiu 3 kartus dienoj, gal greičiau nudžiovins...
Sveikos!

Nėštukėm po  4u.gif  mylimuko akutės jau didelės, bet lašinam antibus stabiliai kas 3 valandos, iki pirmadienio taip. Šian ryte vyrukas budravo nuo 9 iki 12  bigsmile.gif  tai BB gultuke pagulėjo, biški ant rankų, biški lovelėj savo  wub.gif

Oho, tai nemažai jis čia budravo bigsmile.gif

Mano mama šiandien buvo užsukus, varškėčiu užnešt biggrin.gif
Nu nesugalvojo kitos priežasties matyt lotuliukas.gif
Tai kai pasakiau kad naktį kartu miegam, tai sako gi užspausit, nuspardysit doh.gif
Pripras doh.gif
Sakau gi ir su pirmąja taip miegodavau ir nepriprato mirksiukas.gif
Juo labiau, kad su ta pagalve maitinimo apsaugą padarau ir la-fa..
Man taip lengviau rolleyes.gif O ir mažoji taip ramiau miega 4u.gif

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 14, 12:55)
Maniškė lovytėj neguli  unsure.gif  pas mus lovoj, kad ir viena, negulim šalia tai miega, bet tik paguldyk į lovytę ir tada veeee  blink.gif
Tai pirmąją naktį namie man prie papo pramiegojo  unsure.gif  gal ir negerai, bet ir man pačiai ramiau kai šalia turiu ją  ax.gif 
Pas mus svečiai braunasi joptvaimat, skambučiai kas valandą... jau pavargau visiems aiškint, kad dar norim atsigauti... gal telefą sakau išjungti visai. Supratimo nulis pas žmones, suprantu, kad knieti aplankyti, bet juk spės dar man atrodo.
O gal aš per jautriai reaguoju  unsure.gif

Nu žinok neperjautriai 4u.gif Aš telefono neišjungiau, bet išjungiau garsą ir vibraciją mirksiukas.gif
Ir nustačiau, kad nusiūstų sms kai nekeliu mirksiukas.gif
"Šiuo metu kalbėti negaliu, perskambinsiu pati kai galėsiu"
Atsakyti
Labai tiesa idomus jausmas gimdos, ar raumenu ten kazkokiu..nesuprantu net ko... toks jausmas, kad raumenu ten nerasta. Pagulejus ilgeliau ir atsistojus jauciu toki tempima zemyn.
Smurcyte, ar tik ne tu rasei, kad jauti kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 14, 14:03)
Labas rytas  4u.gif

Vakar dar ryte sakiau, kad bambytė tvirtai laikos, o vakar vakare nukrito  bigsmile.gif

Kaip naktelė  nestuke.gif ir mamytėms?
Mūsiškė visai padori  mirksiukas.gif Pastebėjau, kad mažoji keliasi valgyt tada, kada aš  nestuke.gif  i WC eidavau  biggrin.gif Tas pats ir su pirmąja buvo  4u.gif

Niu man kaip gaila savo pieno.as maitinu, o jis iskakoja tuo paciu metu biggrin.gif frusty.gif
Pas mus iki 3-4 val. Vyksta istisinis zindymasis, o po to pamiegam ir valgo kad 2 val. Ai cia pastebejau, kad su siuo truputi sunkiau iduoti kruti, bet kantrumo tai neispasakyto vaikis bigsmile.gif
Atsakyti
Tute Klausei dėl žadinimo jei prikrauna pampį. Tai aš kaip kada, jei jau +- laikas valgyt (nu praėjo kokios 2h), tada žadinu, jei praėjo mažiau dar tada susitvarkau savo reikalus ir tada žadinu mirksiukas.gif O kartais išvis nežadinu rolleyes.gif Žiūrint kiek prikrovė biggrin.gif Nes būna tik toks pirstelėjimas, o būna kad atrodo pasaulinis karas prasidėjo biggrin.gif

Ką nuo pilvelio rekomenduotumėt? g.gif
Būna kartais neišeina pabezdėt ir labai tada pykstam doh.gif
Tenka pasportuot su kojom, bet norėtųsi kad išvis to nereikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 14, 14:08)
Sveikos. Naktis ne kokia, kazkokie skausmeliai prasidejo. O gal is nervu, nes vaikas padejo sirguliuot, sloga, tempa bande kilt. O sloga jam dazniausiai kosuliu baigiasi. Mb ziuriu jau irgi po vaistinele kuiciasi, krenkscia vis. Nu pyzdiec, negi reiks vienai vaziuot gimdyt... Negaliu sergancio vaiko jokiems draugams negaliu palikt, nes visi su mazais vaikais. Kudikio i sita bacilyna irgi ner kaip parsivezt. Oij kaip pikta negaliu...

O as i bacilyna parsiveziau, nes dukra baisiai suslogava, uzkimo, kosejo, temp.turejo ir ausi 1 nakti skaudejo, artyn neleidau, gal nieko.kazkaip nebijojau, nes maitinau mp.
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 14, 14:53)
Oho, tai nemažai jis čia budravo  bigsmile.gif

Mano mama šiandien buvo užsukus, varškėčiu užnešt  biggrin.gif
Nu nesugalvojo kitos priežasties matyt lotuliukas.gif
Tai kai pasakiau kad naktį kartu miegam, tai sako gi užspausit, nuspardysit doh.gif
Pripras doh.gif
Sakau gi ir su pirmąja taip miegodavau ir nepriprato  mirksiukas.gif
Juo labiau, kad su ta pagalve maitinimo apsaugą padarau ir la-fa..
Man taip lengviau  rolleyes.gif O ir mažoji taip ramiau miega  4u.gif
Nu žinok neperjautriai  4u.gif Aš telefono neišjungiau, bet išjungiau garsą ir vibraciją  mirksiukas.gif
Ir nustačiau, kad nusiūstų sms kai nekeliu  mirksiukas.gif
"Šiuo metu kalbėti negaliu, perskambinsiu pati kai galėsiu"

Nu su tuo priprast...tai ***....
Sian po fotosesijos arbata su pyragu valgem, nenori mazius miegot lopsiuke...pasiemiau ant ranku iskart uzsnudo...tai uosvene: rankinukas koks Vakaris, pripratinot matyt....norejau susaudyt jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pagaliau po milžiniško tempo galiu prisėst prie PC.
Trumpai papasakosiu tą košmarišką naktį... cry.gif

2017.01.09 04:00 nubėgo vandenys, 05:00 buvom GN, kaklelis visiškai nepasiruošęs, kietas ilgas (paklausė kaip mano mama gimdė - CP nes nesidarė kaklelis), nu davė tabletę kaklelio ruošimui, skausmas didelis bet dar pakenčiamas, pokelių h patikrino kaklelis vis dar nepasiruošęs - dar tabletę, 10:00 kaklelis minkštas trumpas atsidarymas 1cm, pastatė lašelinę pradėjo lašint skatinamuosius, 12:00 paprašiau epidūro, supratau kad be jo kaip tikėjausi jau neapsieisiu, iki 23:00 atsidarinėjo kaklelis, vaistų dozę vis didino epidūra leido kas 2val, žodžiu vaistų gavau už visą gyvenimą (šiaip vaistų vengiu ir jei galiu negert stengiuos apsieit be jų). 23:00 epidūro poveikio jau nebebuvo ir sakė nebeleis kad jausčiau veiklą ir t.t. prasidėjo norėjimas gimdyt, dar laukė.. sarėmiai dažnėjo ir darėsi nebepakenčiami.. daktarai tą naktį turėjo darbo..00:00 įlėkė pažiūrėjo kaklelį sako spėsim dar kitai ekstra cp padaryt ir išvarė, o aš jau raičiausi ir prisiekinėjau vyrui kad mirsiu.. akušerė net nebuvo gimdykloj, kart nuo karto ateiavo tonų pažiūrėt..vyras iš nežinojimo ką daryt tą naktį turbūt paseno irgi keliais metais.. 01:00 parbėgo gydytojai pažiūrėjo, kelis mano stūmimus pamatė kad čia nieko nebus ir išvežė operuoti..01:25 gimė sūnelis o gydytojai pasakė kad be šansų buvo pagimdyt, vaikas per didelis mano užpakaliui plius ėjo pačia plačiausia galvine padėtimi..

Šiandien laikant stebuklą savo rankose viskas užsimiršo, bet tokio gimdymo nelinkėčiau ir savo priešui..
Atsakyti