Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Sveikos mamytės 4u.gif

Sveikinu visas jau sulaukusias savo angeliukų ir visas nestuke.gif

Visus nėštumo mėnesius sekiau jūsų grupę, tik pati neparašydavau. ax.gif Sausio 6 d. sulaukėme savo angelėlio, esame labai laimingi. Tik va bėdelė atsirado, tai sakau pasitarsiu su jumis, norisi kitų nuomonės. Mergytė niekaip nenori nulipti nuo (.) net į VC neina dorai nueiti, o kitą savaitę man pas daktarų reikia, neįsivaizduoju kaip MB susitvarkys unsure.gif Mergytė pavalgo, bet (.) atiduoti nenori kol neužmiega, kai bandau ištraukti pabunda. Žodžiu ji (.) naudoja, kai soskę. Gal ką patartumėte? nebežinau ką daryti angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 14, 22:08)
Taip, gali būti, kad prisigaudo oro. Pilvuką pučia ir raižo visiems naujagimiams dėl nebrandaus žarnyno. Žarnynas tik dabar prisitaiko prie savo funkcijos, o susidarę oro burbulai ištempia žarnytę ir vaikučiui raižo pilvuką. Vieniems vaikams žarnynas bręsta greičiau, kitiems lėčiau, vienų vaikų skausmo slenkstis labai aukštas, kitų atvirkščiai - labai žemas. Dėl šių ir kitų fiziologinių (ir ne tik) skirtumų vieni vaikai praktiškai neturi bėdų su diegliukais, o kiti vargsta ne vieną mėnesį.

Anikute, gal turi patarimų kas geriausiai padeda? Užsisakėme gripe water, kazi gal pagelbės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 01 14, 22:31)
Sveikos mamytės  4u.gif

Visus nėštumo mėnesius sekiau jūsų grupę, tik pati neparašydavau. ax.gif  Sausio 6 d. sulaukėme savo angelėlio, esame labai laimingi. Tik va bėdelė atsirado, tai sakau pasitarsiu su jumis, norisi kitų nuomonės. Mergytė niekaip nenori nulipti nuo (.) net į VC neina dorai nueiti, o kitą savaitę man pas daktarų reikia, neįsivaizduoju kaip MB susitvarkys unsure.gif  Mergytė pavalgo, bet (.) atiduoti nenori kol neužmiega, kai bandau ištraukti pabunda. Žodžiu ji (.) naudoja, kai soskę. Gal ką patartumėte? nebežinau ką daryti  angel_sadangel.gif

Sveika prisijungusi!
As duociau soske ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 14, 22:08)
Taip, gali būti, kad prisigaudo oro. Pilvuką pučia ir raižo visiems naujagimiams dėl nebrandaus žarnyno. Žarnynas tik dabar prisitaiko prie savo funkcijos, o susidarę oro burbulai ištempia žarnytę ir vaikučiui raižo pilvuką. Vieniems vaikams žarnynas bręsta greičiau, kitiems lėčiau, vienų vaikų skausmo slenkstis labai aukštas, kitų atvirkščiai - labai žemas. Dėl šių ir kitų fiziologinių (ir ne tik) skirtumų vieni vaikai praktiškai neturi bėdų su diegliukais, o kiti vargsta ne vieną mėnesį.

Tai ka daryt? unsure.gif
Kaip to oro neprigaudyt? g.gif
Nėr ten jau siaubingai baisūs tie diegliukai, pamasažuoju pilvuką, palankstau kojas, pašildau prie savęs ir po kiek laiko pampy turim dovanų.. Jei problema, kad prisigaudo oro žindant, kaip man ją išspręsti? g.gif Nu kol buvo kvadratinės, nebuvo tokių bėdų, valgau tą patį.. Tai darau išvadą, kad gal tikrai kažką ne taip darau žindant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 14, 22:32)
Anikute, gal turi patarimų kas geriausiai padeda? Užsisakėme gripe water, kazi gal pagelbės  unsure.gif

Čia jau ne mano sritis. Žinau, kad vaistai padeda suskaidydami didesnius oro burbulus į mažučius. Pašalinti greičiau oro burbulus padeda spec. masažas, pilvo atpalaidavimas šildant, laikant ant pilvuko ir pan., taip pat puikiai oro burbulus išstumia žindymas. Ilgalaikė pagalba yra pilvo raumenų stiprinimas. Čia mano kai kurios žinios, o kiekviena mama turi savo stebuklingų receptų ;)
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 14, 22:41)
Tai ka daryt?  unsure.gif
Kaip to oro neprigaudyt? g.gif
Nėr ten jau siaubingai baisūs tie diegliukai, pamasažuoju pilvuką, palankstau kojas, pašildau prie savęs ir po kiek laiko pampy turim dovanų.. Jei problema, kad prisigaudo oro žindant, kaip man ją išspręsti? g.gif Nu kol buvo kvadratinės, nebuvo tokių bėdų, valgau tą patį.. Tai darau išvadą, kad gal tikrai kažką ne taip darau žindant g.gif

mano manymu, tiesiog atėjo diegliukų amžius,nes jie dažniausiai prasideda antrąją savaitę. Kad žindant kuo mažiau prigaudytų oro reikia stengtis kuo giliau įduoti krūtį.
Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 01 14, 22:31)
Sveikos mamytės  4u.gif

Visus nėštumo mėnesius sekiau jūsų grupę, tik pati neparašydavau. ax.gif  Sausio 6 d. sulaukėme savo angelėlio, esame labai laimingi. Tik va bėdelė atsirado, tai sakau pasitarsiu su jumis, norisi kitų nuomonės. Mergytė niekaip nenori nulipti nuo (.) net į VC neina dorai nueiti, o kitą savaitę man pas daktarų reikia, neįsivaizduoju kaip MB susitvarkys unsure.gif  Mergytė pavalgo, bet (.) atiduoti nenori kol neužmiega, kai bandau ištraukti pabunda. Žodžiu ji (.) naudoja, kai soskę. Gal ką patartumėte? nebežinau ką daryti  angel_sadangel.gif

Aš tai sakyčiau, kad turi labai protingą mergytę mirksiukas.gif Ji elgiasi kaip pagal vadovėlį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 14 sausio 2017 - 22:49
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 14, 23:41)
Sveika prisijungusi!
As duociau soske  ax.gif

Tai va čia irgi bėdelė, neima, išbandžiau visokių rūšių, verkia ir neima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliuxx: 14 sausio 2017 - 22:57
QUOTE(anikute @ 2017 01 14, 22:46)
Aš tai sakyčiau, kad tiesiog atėjo diegliukų amžius,nes jie dažniausiai prasideda antrąją savaitę. Kad  žindant kuo mažiau prigaudytų oro reikia stengtis kuo giliau įduoti krūtį.

Nu va čia jau įmanomas variantas, kai jos nebekvadratinės 4u.gif
Bandysiu.. Ale kad ji labai mažai išsižioja lotuliukas.gif Tada žaidžiam kad išsižiotų daugiau, tada ji susinervina, kad nieks čia nevyksta ir pradeda rėkt, va tada išsižioja tiek kiek reikia doh.gif

Jezau jezau.. Nu su pirmąja aš tiek klausimų neturėjau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 14, 23:49)

Aš tai sakyčiau, kad turi labai protingą mergytę  mirksiukas.gif Ji elgiasi kaip pagal vadovėlį.

O taip, ji labai protinga ir gudri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 14, 22:56)
Nu va čia jau įmanomas variantas, kai jos nebekvadratinės  4u.gif
Bandysiu.. Ale kad ji labai mažai išsižioja lotuliukas.gif Tada žaidžiam kad išsižiotų daugiau, tada ji susinervina, kad nieks čia nevyksta ir pradeda rėkt, va tada išsižioja tiek kiek reikia doh.gif

Jezau jezau.. Nu su pirmąja aš tiek klausimų neturėjau lotuliukas.gif doh.gif

Aš tai su pirmuoju daugybę klausimų turėjau, gal net labiau sunkumų, negu klausimų. Buvo visko, bet labai laiku pasitaikydavo reikiami žmonės ar tinkama informacija. Man su pirmu pienas tik apie 6 parą atsirado, speneliai buvo kraujo pilnom pūslėm nusėti. Bet ginė pasakė, kad normalu, jeigu iki 7 parų neatsiranda pienas, priešpienio tikrai pakanka tokiam. Pūslės irgi susitvarkė kai galų gale išmokau įduoti tinkamai.
O su antrąja jau buvau rami kaip belgas, nesvaičiojau, kad vaikas turi pavalgyt 20 min ir miegot 2 val (kai kurios akušerės pogimdyviniam taip aiškino smile.gif ) Pienas atsirado antrą parą, žinojau, ko galiu laukt toliau. Aišku, buvo visko, hormonai gi savo daro smile.gif
Atsakyti
Mergos SOS, pradėjau kraujuot. Ar yra kam taip buvę? Lyg ir normaliai valėsi gimda, o dabar *** kraujuoju.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 14, 23:11)
Mergos SOS, pradėjau kraujuot. Ar yra kam taip buvę? Lyg ir normaliai valėsi gimda, o dabar *** kraujuoju.

Šviežiu krauju?
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 14, 23:11)

Man atrodo, kad normalu. Man irgi taip buvo. Jsu atrodo nieko nebesivalo ir bac pilnas paketas g.gif Ir dabar dar buna, kad visai rudos isskyros ir vel kazkiek kraujo ne visai sviezio aisku. Ypac pavaiksciojus daugiau
Atsakyti