Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Pas mus su pienuku atrodo viskas susinormalizavo, ir kiekis pakankamas ir nugriaužti speneliai apgijo bet šiandien jau kelintą kartą atpila... ar čia normalu? Nuo ko gali būt?
Atsakyti
Tute, nu sugalvojau kad yra man tas H, nes skauda biski, sunkumas toks isangej istisai.. Labai lengvoj stadijoje nebutinai turi but mazgai.
Kadangi po abieju gimdymu turejau, tai tiketina dabar cia irgi jis tik maziausiai paprogresaves.
Atsakyti
Shea, na ir nukankino tave... šioje vietoje tikrai medikai atrodo kaip galvijų banda, nepasirūpino... nors nežinia, ar buvo įmanoma kitaip numatyti įvykių eigą. Svarbiausia, kad jau turi stebukliuką ant rankų wub.gif

Dėl atpylimo, ar pavalgius ant peties statesnėje pozoje panešioji? Kad atsirūgtų, paprastai padeda vertikaliai palaikyti, dar nugarytę paglostyti, nes kartais lėliukai oro burbulų priryja su MP. Ir šiaip yra kūdikių, kurie atpylinėja pastovai, o kiti tos problemos visai neturi. Jei fontanais varytų, nepriauginėtų svorio, skaudėtų - tada galima susirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 14, 18:32)
Tute, nu sugalvojau kad yra man tas H, nes skauda biski, sunkumas toks isangej istisai.. Labai lengvoj stadijoje nebutinai turi but mazgai.
Kadangi po abieju gimdymu turejau, tai tiketina dabar cia irgi jis tik maziausiai paprogresaves.

Ačiū! Pas mane veiklos žarnyne nėr, į tuliką nenoriu unsure.gif reiks kažko pagert.
Atsakyti
Ziu ziu, aha man buvo keistas jausmas apie pora savaiciu, tap rodes, kad jauciu gimda g.gif lyg kazkoks maudimas ar raumenu skausmas toje vietoje. Dabar jau nebejauciu, bet calytis man dar nebaige, dar eina rudos isskyros. Lyg nebebuna ir vel po dienos pasirodo doh.gif Tas tai jau atsibodo.

Ir dar bajeris, kai maitinu lovoje atsigulus sonu, kartais mazgei bevalgant pienas is nosytes pradeda begti is tos puses ant kurios guli. Net daktares klausiau, sake buna. Pirma karta taip pamaciau blink.gif Bet jai tai jokio diskomforto del to bigsmile.gif
Dabar, kai jau sedziu, stengiuosi daugiau atsisedusi maitint.

Prasidejo ir mums pilvelis ties 3 savaitemis. Gal neisisiubuos labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 14, 16:53)
Tu paporink, kaip tu supranti, kad draugas H yra, jei nėra mazgelių? Skaud? Koks tas skausmas? Aš čia kelintą dieną su tuliku kovoju, ne bais ant didelio reikalo varo, bet būna kad sumaudž ten kažkur  unsure.gif
drinks_cheers.gif o kada daugiau vaiką imt ant rankų, jei ne dabar? Kai 20 bus? biggrin.gif  taip jau yra su tais anų laikų žmonėm - atrodo kad vaikas padėtas turi gulėt ir miegot kaip statula...

Aš vėl su klausimais dėl kakio. Varliau - ar ne tu minėjai, kad tavo liūc daro daug kartų po mažai? Nes maniškis žiūriu irgi pradėjo, kokius 10 kartų po nedaug. Ar tipo turi būt pilnas pampis? MP gi gerai labai suvirškinamas, right?

Aha, maniskis kakcioja po nedaug bet daznai smile.gif
Del "mamos pienas susivirskina ir kudikis gali nesitustinti ir 10 dienu" turiu savo patirti. Ir labai skaudzia... Labai daug pasakoti, bet trumpai - del tokio poziurio mazai truko, kad netektume sunaus. Pasekmes - tustinimosi problemos visam gyvenimui. Nuilatinis vaistu vartojimas. Tad, nesitustinimo problemu yra ivairiu. Ypac kudikiams. Ir jei normaliai besitustines kudikis staiga nustojo, tai toli grazu nera normalu.
Papildyta:
O man cia kuria diena teko pabeget. Bliaaaamba, mergos, maniau man gimda iskris blink.gif Neskauda, bet toks jausmas, kad iskris. Kad nieks ten neuzsidare ir greiciau pajudejus- zemyn slenka blink.gif O as jau norejau pradet pamaziukais begiot ir pradet varzyboms ruostis... Tai, ciuju - teks pensininku maratonuose dalyvaut...
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 14, 18:57)
Dėl atpylimo, ar pavalgius ant peties statesnėje pozoje panešioji? Kad atsirūgtų, paprastai padeda vertikaliai palaikyti, dar nugarytę paglostyti, nes kartais lėliukai oro burbulų priryja su MP. Ir šiaip yra kūdikių, kurie atpylinėja pastovai, o kiti tos problemos visai neturi. Jei fontanais varytų, nepriauginėtų svorio, skaudėtų - tada galima susirūpinti.

Jo jo atrūginam visad, šiandien tik kazkaip pradejo atpilinet, kazkaip nemaniau kad nuo MP leliukai atpilineja, galvojau tik nuo misinuku ... unsure.gif supanikavau kai atpyle ir i nosyte pateko..ir pasimeciau kaip reikia maitint, per visus kursus sake kad maitint kas 2 val reguliariai, kiti pataria kad maitint tada kada vaikas praso, o pas mus toks miegalius kad jei nezadintume maitinimui ir pampiu keitimui tai miegotu po 6val..
Atsakyti
O mum su pilveliu jau dabar yra bėdų doh.gif
Šiandien visą dieną nuo krūtinės nenulipo..
Matyt kai maitinu pilvelis liečiasi prie mano pilvo, šilta ir tada išsibezda..
Tai šiandien pavargau.. unsure.gif
Dabar irgi nulūžo prie papo, tai pilvelį masažuoju ir pukši mergina.. Net girdisi kaip ten pilvely viskas gurguliuoja unsure.gif Gaila man jos.. angel_sadangel.gif

Įdomu nuo ko čia jai galėtų būt g.gif

Anikute O gali būt, kad ji oro valgydama prisigaudo? g.gif

Su pirmąja tokių bėdų neturėjau, bet užtat ji fontanais atpilinėsavo..
Šita neatpilinėja, bet va pilvelio bėdos šiokios tokios kankina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 14 sausio 2017 - 21:20
Kaip laukiu, kada galėsiu kartu ir apie savo mažiausios valgymo-miego-pilvelio reikaliukus diskutuoti, dabar dar tupiu didelį pilvą apsikabinusi, vyras abu vyresniukus niurko, žaidina, ooo triukšmas namie!!! bigsmile.gif

Varliau, krentančios gimdos jausmas gali net porą mėn. tęstis, kantrybės unsure.gif 4u.gif

Dėl pukšinčių pilvelių tai... aš visad žiūrėdavau, ko užvalgiau, kad vaikui pilvą pučia. Bet va dabar kaip suprantu sakoma, kad tai neįtakoja reikalų ax.gif Ai, bet aš vis vien manau prasidėjus vaiko pilvo diegliams pati ant švelnios maisto dietos sėsčiau - košytės, troškinta mėsytė, kuo mažiau rizikingų produktų... pabūsiu senamadiška šiuo klausimu.

Shea, mano pirmi du vaikai ant papo kabodavo daugiau, nei reik... todėl jei taip nutikdavo, kad išmiegodavo ilgiau nei porą valandų, o ypač naktį, net kalbos nebūdavo, kad žadinti... galima mane pomidorais užmėtyti, bet jei vaikas valgo gerai, priauginėja svorį gerai, tai ta dviejų valandų taisyklė tokia plius-minus, apytikslė... Prieš kelis metus aiškino, kad kas tris valandas reikia maitinti. Dar būdavo sakoma, kad ne-dažniau nei kas tris... žodžiu, tos tendencijos ir mados sulig kiekvienu mano vaiku, kiek pastebiu, skirtingos. Aš už maitinimą pagal vaiko poreikį. Ir mamos intuiciją: jei pamatai, kad vaikas silpnas, vangus, gerokai per daug miega - aišku maitinti, nedaryti ilgų tarpų reiktų.

Pilvas smunka, kamštis po trupinėlį šalinasi jau antra diena... na nors kas vyksta mano fronte. Ryt bus ta diena, kurią pati sau nusistačiau pagal ciklo trukmę ir mmm rolleyes.gif Nors daktarai ją ignoruoja biggrin.gif Kaip čia man su Mažute susitarti gražiai... ach... jau noriu gimdyti.

Ai, tiesa, Amberr - dideliausi sveikinimai, kai užmačiau žinutę, kad su 8 cm ligoninėn nuvažiavo, čiut nuo kėdės nenuvirtau wub.gif Toooks baltas pavydasss... taip norisi visą istoriją išgirsti!!!
Atsakyti

dabar dar tupiu didelį pilvą apsikabinusi, vyras abu vyresniukus niurko, žaidina, ooo triukšmas namie!!!

mano pirmi du vaikai ant papo kabodavo daugiau, nei reik... todėl jei taip nutikdavo, kad išmiegodavo ilgiau nei porą valandų, o ypač naktį, net kalbos nebūdavo, kad žadinti... galima mane pomidorais užmėtyti, bet jei vaikas valgo gerai, priauginėja svorį gerai, tai ta dviejų valandų taisyklė tokia plius-minus, apytikslė... Prieš kelis metus aiškino, kad kas tris valandas reikia maitinti. Dar būdavo sakoma, kad ne-dažniau nei kas tris... žodžiu, tos tendencijos ir mados sulig kiekvienu mano vaiku, kiek pastebiu, skirtingos. Aš už maitinimą pagal vaiko poreikį. Ir mamos intuiciją: jei pamatai, kad vaikas silpnas, vangus, gerokai per daug miega - aišku maitinti, nedaryti ilgų tarpų reiktų.

Pilvas smunka, kamštis po trupinėlį šalinasi jau antra diena... na nors kas vyksta mano fronte.

O pas mus taip tylu ir ramu namie be vaikų...  Jau pradeda trūkti to šurmulio... 

Aš ir nežadindavau naktį kas 2 ar 3 h.  Pati prabusdavo,  kai jau būdavo alkana.  

Tai jau lauksim lauksim.  Ar nebūsi next? 😊 

Maniškė,  kai pradeda pilvuke duotis,  tai oi,  kaip "saldu" būna,  jai su tom kojytėm ten apačioje kažkur krapšto.  

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 14, 21:18)
O mum su pilveliu jau dabar yra bėdų doh.gif
Šiandien visą dieną nuo krūtinės nenulipo..
Matyt kai maitinu pilvelis liečiasi prie mano pilvo, šilta ir tada išsibezda..
Tai šiandien pavargau..  unsure.gif
Dabar irgi nulūžo prie papo, tai pilvelį masažuoju ir pukši mergina.. Net girdisi kaip ten pilvely viskas gurguliuoja  unsure.gif Gaila man jos..  angel_sadangel.gif

Įdomu nuo ko čia jai galėtų būt g.gif

Anikute O gali būt, kad ji oro valgydama prisigaudo? g.gif

Su pirmąja tokių bėdų neturėjau, bet užtat ji fontanais atpilinėsavo..
Šita neatpilinėja, bet va pilvelio bėdos šiokios tokios kankina..

Taip, gali būti, kad prisigaudo oro. Pilvuką pučia ir raižo visiems naujagimiams dėl nebrandaus žarnyno. Žarnynas tik dabar prisitaiko prie savo funkcijos, o susidarę oro burbulai ištempia žarnytę ir vaikučiui raižo pilvuką. Vieniems vaikams žarnynas bręsta greičiau, kitiems lėčiau, vienų vaikų skausmo slenkstis labai aukštas, kitų atvirkščiai - labai žemas. Dėl šių ir kitų fiziologinių (ir ne tik) skirtumų vieni vaikai praktiškai neturi bėdų su diegliukais, o kiti vargsta ne vieną mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 14, 21:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ramirami" data-cid="71361526" data-time="1484423042">
<p> </p>
<p>dabar dar tupiu didelį pilvą apsikabinusi, vyras abu vyresniukus niurko, žaidina, ooo triukšmas namie!!!</p>
<p> </p>
<p>mano pirmi du vaikai ant papo kabodavo daugiau, nei reik... todėl jei taip nutikdavo, kad išmiegodavo ilgiau nei porą valandų, o ypač naktį, net kalbos nebūdavo, kad žadinti... galima mane pomidorais užmėtyti, bet jei vaikas valgo gerai, priauginėja svorį gerai, tai ta dviejų valandų taisyklė tokia plius-minus, apytikslė... Prieš kelis metus aiškino, kad kas tris valandas reikia maitinti. Dar būdavo sakoma, kad ne-dažniau nei kas tris... žodžiu, tos tendencijos ir mados sulig kiekvienu mano vaiku, kiek pastebiu, skirtingos. Aš už maitinimą pagal vaiko poreikį. Ir mamos intuiciją: jei pamatai, kad vaikas silpnas, vangus, gerokai per daug miega - aišku maitinti, nedaryti ilgų tarpų reiktų.</p>
<p> </p>
<p>Pilvas smunka, kamštis po trupinėlį šalinasi jau antra diena... na nors kas vyksta mano fronte. </p></blockquote>
<p> </p>
<p>O pas mus taip tylu ir ramu namie be vaikų...  Jau pradeda trūkti to šurmulio... </p>
<p> </p>
<p>Aš ir nežadindavau naktį kas 2 ar 3 h.  Pati prabusdavo,  kai jau būdavo alkana.  </p>
<p> </p>
<p>Tai jau lauksim lauksim.  Ar nebūsi next? 😊 </p>
<p>Maniškė,  kai pradeda pilvuke duotis,  tai oi,  kaip "saldu" būna,  jai su tom kojytėm ten apačioje kažkur krapšto.  </p>

Ramirami gal Ir bus pagal tavo paskaiciavima smile.gif Gal tu next ;)
[B]Pajurio smiltis [B] tau jau irgi liko mazai laukti smile.gif

Pas mane tai nieko,jei ne pilvas Tai sakyciau ne nescia smile.gif man tai kojitem remiasi i sonkaulius...
Galvoju,gal viskas pas mane prasides netiketai nelauktai ;)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunete7: 14 sausio 2017 - 22:13