QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 14, 14:35)
Sveikos
As kolkas maitinu tik gulint. Tipo galiu sedet, bet dar nesedziu, bijau

nors sake galima.. man nedaug siuvo ir ne isorej, o viduj. Panasu, kad draugelis H yra, mazgu ner, bet juciu sunkuma ir skausmeli siokintoki, tai MB nupirko zvakuciu siandien, panaudosiu.
Man taip pat spenelius skauda. Ypac 1 idavimas, sukandus dantis... su multi mam kompresais bunu visa diena. Tikiuosi cia dar max savaites reikalas ir susitvarkys.
Siaip mes laikomes neblogai, valgom, miegam, kakojam.
Tik man jau norisi i lauka ar kazkur... prasieinu cia tik ligonines koridoriais... mes cia tiek uzsibuvom, mazu sulauksiu dar kokios sausinukes
Tu paporink, kaip tu supranti, kad draugas H yra, jei nėra mazgelių? Skaud? Koks tas skausmas? Aš čia kelintą dieną su tuliku kovoju, ne bais ant didelio reikalo varo, bet būna kad sumaudž ten kažkur
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 14, 15:14)
Nu su tuo priprast...tai ***....
Sian po fotosesijos arbata su pyragu valgem, nenori mazius miegot lopsiuke...pasiemiau ant ranku iskart uzsnudo...tai uosvene: rankinukas koks Vakaris, pripratinot matyt....norejau susaudyt jau

o kada daugiau vaiką imt ant rankų, jei ne dabar? Kai 20 bus?

taip jau yra su tais anų laikų žmonėm - atrodo kad vaikas padėtas turi gulėt ir miegot kaip statula...
Aš vėl su klausimais dėl kakio.
Varliau - ar ne tu minėjai, kad tavo liūc daro daug kartų po mažai? Nes maniškis žiūriu irgi pradėjo, kokius 10 kartų po nedaug. Ar tipo turi būt pilnas pampis? MP gi gerai labai suvirškinamas, right?