QUOTE(rimantess @ 2017 01 07, 13:25)
Kaklelis tavo namuose prasivers, lėksi kaip Smurcyte, iškart gimdyti
Sveikinimai dar vienam sausinukui
Niu tikiuosi
Buvau Panoramoj lemenuka nugvelbiau H&M pažiūrėjau kad internetu brangiau o pardej5 pigiau
Sutikau dar vedėja AK Jakiuna zalty tu jis mane prisiminė

viena karta nu žvelgė ,antra , trečią , pasisveikinau , o jis tai laukiu AK kada atvaziuosite , pilvas jau labai žemai sako nusmukes , daug ne vaiksciok sako man jis , vyras nesuprato poto o sveiki

žodžiu pasikalbejom Rimi prie daržovių
Malonu kad po tiek laiko prisiminė mane mus ,
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 07, 13:52)
Laba ryta! Dziugios zinios, turime per 3 karalius gimusi, kaip faina!!

(po teisybei slapcia norejau as sia diena gimdyt

)
Kaip gerai ismiegojome visa seimyna iki 10
Papusryciavome, vaikai nupuosineja egle. Vaziuosime pas mano mama pietu, vaikai dar nori suni pakinkyti, kad patampytu rogese. Ziuresim kaip gausis
Pas mane nieks nesidaro, paruosimukai karts nuo karto, pamaudena ir tiek.
Tute, kantrybes tau kantrybes, viskas gausis. Tu tikk apsiramink ir nesinervuok, atsipalaiduok motin. Tikrai susitvarkysi su tais papais

Gerai anikute pasake, turi buti rami kaip belgas
Mano vienas pazystamas dirba greituskej. Tai siandien FB papostino kaip sianakt vaziavo gaivinti kudikio gimusio namie...
Matyt cia viesas postas, gal matysit. Dar komentaruose jis aprases kaip viena gimdyma pats greituskes masinoj priiminejo
https://www.facebook...154827854495270
Niu ne niu bleeee kaip tokiems durniems niu nežinau namie gymdyti ir ... Saunuolis tas Karolis tik medalį jam už ... Tėvai tai buki šakės ...
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....