Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Sveikos, mamytės! Aš labai atsiprašau, kad ne į temą. Bet man labai svarbi Jūsų nuomonė darbiniu klausimu...

Galbūt galėtumėte skirti 2 min ir užpildyti anketą? Padėtumėt labai daug...

https://docs.google....wsM53g/viewform

Ačiū labai iš anksto... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 19, 00:32)
matau kalbata apie strijas, zonokit neiseina ju isvengti jei yra genetika, aisku apmazint tikrai imanoma bet isvengti ne. As tuo tarpu laiminga sioj srityje, neturiu nei vienos strijos pilvas 110 cm apimties ir nera ir nebus, nei su pirmagimiu buvo nei dabar yra, bet ir mano mamai nebuvo. Man tokios kaip atvirkstines strijos buna kai per daug odos, bet ne rauksles, jos sunkiai praeina bet kai atsigauna odos elastingumas praeina ir tos atvirkstines strijos.

Man irgi striju nebuvo ir dabar nera. Ir mamai nebuvo su 4 nestumais. Ir sesuo neturejo. Gali buti, kad genetika

Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 19, 00:57)
Jis tikrai žiauriai protingas šuo, bet žinok kiek darbi į jį įdeta, kad bent toleruotų savus vaikus, tai ohohoho... Kiti tokius šunis atiduoda gimus vaikui  unsure.gif Bet va pora mėn darbo prieš gimstant leliukui ir savaitė jau gimus ir visai neblogai mes čia sukamės ir kuo toliau tuo geriau  bigsmile.gif  wub.gif

Ir saunuoliai, kad nesugalvojot atiduot. Tikrai viska galima isspresti

Tauskute, ar pasiruosus startui? Snd juk 19 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 19 sausio 2017 - 10:18

QUOTE(dynka @ 2017 01 19, 11:40)
Man irgi striju nebuvo ir dabar nera. Ir mamai nebuvo su 4 nestumais. Ir sesuo neturejo. Gali buti, kad genetika
Labas rytas
Papildyta:
Ir saunuoliai, kad nesugalvojot atiduot. Tikrai viska galima isspresti
Tauskute, ar pasiruosus startui? Snd juk 19  biggrin.gif

Aš jau senai pasiruošusi , bet kad ne nuo Manęs priklauso biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 19 sausio 2017 - 10:23
Laba ryta. Siandien rytas extremaliai prasidejo. Vyras pramiegojo, o sunui i mokykla tiesiog NEGALIMA veluot... Mokytoja bais pikta... Tai kai sokau is lovos... Per 15 min surinkau vaika ir dar pusrycius padariau... Liuc net nespejo sukriukset, kaip staigiai lovoj vel atsiduriau biggrin.gif
O tada mazius kai pavare pampin, kad pakelus ji - dalis turinio lovoj pas mus liko... Gerai, kad neperslampama paklode po musu paklode dar patiesta. Bent ciuzinys nenukentejo smile.gif Tai ir vel skalbimo diena sian...

Vakar visa vakara prisirisus prie papo virtuvej prasisukau. O sian ir vel valgyt ner ko... O as jau ir fantazijos nebeturiu ka galima ant greituskiu padaryt... Fsio -mesiu suta reikala... tegu seimyna biski ant koldunu pasedi...

Klausykit, o jus daznai lelius perrenginejat ir maudot? Mums pastovios ivairios avarijos... Tai kasdien, plius kartais - 2-3 k dienoj tenka perpasipuost... Maudomes 2 k per savaite, bet jauciu tuoj pie trecio karto pereisim. Kazkaip galvyte keistai "kvepia". Lyg nuolat susiles jis butu. Nors-toli grazu. Jis saltmiriukas pas mus. Kojos/rankos nuolat saltos kaip berengtum, kuom beklotum...

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 19, 08:32)
Mums akytė kaip supuliavo per naktį. Eina nafik nesikeikus, visos bėdos puola  unsure.gif

Och, laikykites... Su gyd pasitart cia jau reikia.
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 19, 09:38)
Šunys ne žmonės  4u.gif Jie nejaučia pavydo  4u.gif
Kadangi jūsų šeima pasipildė nauju gaujos nariu, šuo bando laikyt savo poziciją gaujoj, t.y būt aukštesniu herarchijos laipteliu nei leliukas, todėl urzgimas yra natūrali jo reakcija, kuri sako "aš esu viršesnis už tave"  mirksiukas.gif
Ir tik jūs galit tą pakeisti drausmindami šunį ir parodydami jam kad leliikas yra aukščiau už jį, o ne atvirkščiai  4u.gif
Nu vienu žodžiu daug darbo  biggrin.gif
Vieni šunys yra nuolankūs ir iškart pripažįsta, kiti linkę dominuoti  mirksiukas.gif

Labas rytas  4u.gif
Kaip naktelė?  rolleyes.gif
Gal turim leliukų? g.gifbigsmile.gif

Musu sunys, tiksliau - viena ju (labai stipriai dominuojanti) bande rodyt pries vaikus dantis. Nors pasiemem ja, kai abu vaikus jau turejom. Cia ji paaugus bande hierarcgija perstumdyt. Staigiai grazinom ant jos laiptelio. Aisku, dabar vaikai nera joms labai jau seimininkai, bet jokiu urzgimu. Jie labiau draugeliai. Su jais mergis siunta labiau. Labiau glaustosi. Tiesa, pastatuoju metu pastebejau, kad vaiku ir klausyt labiau pradejo. Anksciau visiskas nulis reakcijos. Kvieciamos net nereaguodavo. O i liutuka jos demesio net nekreipia. Musu santurioji nergina tik kartais issigasta jei kur salia budamas lelis sukriuksi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 19 sausio 2017 - 11:06
QUOTE(varlius @ 2017 01 19, 11:04)
Laba ryta. Siandien rytas extremaliai prasidejo. Vyras pramiegojo, o sunui i mokykla tiesiog NEGALIMA veluot... Mokytoja bais pikta... Tai kai sokau is lovos... Per 15 min surinkau vaika ir dar pusrycius padariau... Liuc net nespejo sukriukset, kaip staigiai lovoj vel atsiduriau biggrin.gif
O tada mazius kai pavare pampin, kad pakelus ji - galis turinio lovoj pas mus liko... Gerai, kad neperslampama paklode po musu paklode dar patiesta. Bent ciuzinys nenukentejo smile.gif Tai ir vel skalbimo diena sian...

Valar visa vakara prisirisus prie papo virtuvej prasisukau. O sian ir vel valgyt ner ko... O as jau ir fantazijos nebeturiu ka galima ant greituskiu padaryt... Fsio -mesiu suta reikala... tegu seimyna biski ant koldunu pasedi...

Klausykit, o jus daznai lelius perrenginejat ir maudot? Mums pastovios ivairios avarijos... Tai kasdoen, plius kartais - 2-3 k dienoj tenka perpasipuost... Maudomes 2 k per savaite, bet jauciu tuoj pie trecio karto pereisim. Kazkaip galvyte keistai "kvepia". Lyg nuolat susiles jis butu. Nors-toli grazu. Jis daltmiriukas pas mus. Kojos/rankos nuolat saltos kaip berengtum, kuom beklotum...
Och, laikykites... Su gyd pasitart cia jau reikia.
Papildyta:
Musu sunys, tiksliau - viena ju (labai stipriai dominuojanti) bande rodyt pries vaikus dantis. Nors pasiemem ja, kai abu vaikus jau turejom. Cia ji paaugus bande hierarcgija perstumdyt. Staigiai grazinom ant jos laiptelio. Aisku, dabar vaikai nera joms labai jau seimininkai, bet jokiu urzgimu. Jie labiau draugeliai. Su jais mergis siunta labiau. Labiau glaustosi. Tiesa, pastatuoju metu pastebejau, kad vaiku ir klausyt labiau pradejo. Anksciau visiskas nulis reakcijos. Kvieciamos net nereaguodavo. O i liutuka jos demesio net nekreipia. Musu santurioji nergina tik kartais issigasta jei kur salia budamas lelis sukriuksi biggrin.gif

Sian matyt rytas: pasikim tevam i lova.... biggrin.gif
Vakaris dejo irgi i lova....
Kalbant apie maudynes...tai rimtos 2 kart i savaite:)
persirengia irgi buna 2-3 kart i diena...nes kraniukas labai taiklus pas ji.... biggrin.gif
Atsakyti
Mes būna ir su tais pačiais drabužiais išbūnam visą dieną rolleyes.gif Buna kad ir pora kart perrengt reik biggrin.gif
Pas Mante naujas fetišas, pašikti kai B nuima pampersą lotuliukas.gif
Tik ir girdžiu kas antrą kartą iš vonios "ne nu blyyyn, tu juokauji gal?!?!!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sakiau šian laukan gal išeisim, bet teks atidėt.. Šlykštus oras baisiai doh.gif
Atsakyti
Ha ha smile.gif Sikadienis siandien biggrin.gif B irgi nesusitvarko su kraniuku ir dupce biggrin.gif Kudikiai kaip sunys - jaucia baime matyt biggrin.gif Ir ant zapadlo daro biggrin.gif
Atsakyti
pas mus tai draugiskai...padalines kam kas...kai tetis keicia: sukakoja viska...o kai as: susisioja biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) pirma naktis namie. Viskas visai neblogai. Valgė, miegojo ir kakojo. Iki 9 h pamiegojom :) Apsiprausėm, pavalgė ir vėl miega. Bet girdžiu, prisikakojo. Reiks kilt iš lovos.
Išleidau vyrą darban, aš prie kompo tvarkau visokius reikalus dėl Urtės. Jau gyvenamąją vietą deklaravau. Užsisakiau pietus į namus :) Laukiam daktarės.
Kol panos kaime, tai visai gerai mums čia sekasi dviese. Vyrui užsakymų "išlindo", tai nori apsidirbt...

Atsakyti
Varliau nepergyvenk del tu maistu as irgi kol su pilvu dar darau poto visi sesim ant koldunu, zemaitisku blynu (parduotuviniu) aisku jeigu mano mama neparodys maisto gaminimo iniciatyvos. aisku uz tai nesupyksiu bet tegul nesokdina ir manes ;)
O pas mus trys sunys du toiterjerai, vienas beveislis, viena is toiterjeriu ohoho kokia hierarchine bet jos pacios beda kad jinai maziausia gal 1,5 tesveria tai leidziu jai tau hierarchija rodyt. baisiai juokinga zuret kai idedi visom trim pavalgyt o ta vista urzgia ir eda springdama o kitos dvi nors ir dvigubai, desimtgubai didesnes bet laukia kol ta paes biggrin.gif
vaiko neskriaudzia nei viena nes kai pabande visom trim baigesi liudnai tai dabar tik jei pats vaikas lenda ir erzina jos gindamosis urzgia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 19, 07:32)
Mums akytė kaip supuliavo per naktį. Eina nafik nesikeikus, visos bėdos puola  unsure.gif

Ramiakas, čia nieko baisaus! Nuvarot pas gyd, patikrins okulistas ir skirs lašiukų. Palašinsit ir praeis. Pas maniškį latakas siauras, tai aš masažuoju, jei nepraeis reiks zonduot. Ne vienam, ir ne dviem lėliukam taip būna, tu ne viena mirksiukas.gif 4u.gif

O mes buvom dėl bambos pas gyd šian. Tai žoooodžiiu. Visų pirma - kruopiukas per savaitę priaugo taip kruopiškai... 90 g. Man sunerimt? unsure.gif patarkit. Gyd, nors ir jauna savam stiliuj, sako nusitrauk pažėk kiek pieno.

Visų antra, dėl bambos mus siuntė... į Santariškes!!! Nes vaikų chirurgas ATOSTOGAUJA ir nėr kam vaiko apžiūrėt doh.gif kosmosas kažkoks. Nuvarėm į Santorus, tai sakė tiesiog neatsidalina bamba. Perrišo su siūlais, nupjovė ta juodą viršūnę, sakė toliau valyt, turi nukrist.

Naktį prakaitavau kaip reta, eina sau. Tas vienas (.) popilnis tos. Sunku mazgiui paimt ir apžiot jį. Tai stengiuos prieš duodama suminkštint, pašildyt. O mažasis naktį ka valgo, makaluotis įsigudrino. Pavalgo, tad pradeda žaist per miegus su speniu, atleidžia jį biški ir čiulpia doh.gif traukiu tada lauk ir kišu iš naujo. Ir taip kelis kartus...

Varliau - mes kažkaip dažniausiai išsitenkam su vienu komplektuku, bet būna naktį avarijų. Pas jį pastebėjau, kad tas kaklis bais suvirškintas, ir dažniausiai pirsčiodamas jau paleidžia šūdelį, tai to vieno buuuuum kai šūdinas nuo galvos iki kojų pas mus dar nebuvo... maudau kol kas 3 kart per savaitę.

Igniaus odelė vistiek sausoka tokia. Kuom dar be Neutral ir Weledos tepat?
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 19, 13:30)
Varliau nepergyvenk del tu maistu as irgi kol su pilvu dar darau poto visi sesim ant koldunu, zemaitisku blynu (parduotuviniu) aisku jeigu mano mama neparodys maisto gaminimo iniciatyvos.  aisku uz tai nesupyksiu bet tegul nesokdina ir manes ;)
O pas mus trys sunys du toiterjerai, vienas beveislis, viena is toiterjeriu ohoho kokia hierarchine bet jos pacios beda kad jinai maziausia gal 1,5 tesveria tai leidziu jai tau hierarchija rodyt. baisiai juokinga zuret kai idedi visom trim pavalgyt o ta vista urzgia ir eda springdama o kitos dvi nors ir dvigubai, desimtgubai didesnes bet laukia kol ta paes biggrin.gif
vaiko neskriaudzia nei viena nes kai pabande visom trim baigesi liudnai tai dabar tik jei pats vaikas lenda ir erzina jos gindamosis urzgia.  smile.gif

O aš pasidariau , Žemaičių ,lietiniu ir dar koldūnų ir mažų ir didelių uzsisaldziau tongue.gif tai kad rami esu su šiuo reikalu kuriam laikui ax.gif
Dabar irgi sriuba iš vyriau burokėlių su šonkauliais, vištienos kotletukai, guliašas ir bulvių koše smile.gif reiks po miego i parduotuve noriu sausainių sveikuolisku išsikepti viską turiu tik sezamų sėklų neturiu eh smile.gif
Visai norėčiau kibinu biggrin.gif gal rytoj po gines reiks pasidaryti ax.gif
Atsakyti