Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Tute, mano Sofijos odele irgi sausa... tai mums daktare liepe nupirkti aliejuko i vonia... sako tai geriau negu tepamas aliejukas... turiu neutral, bet dar netepiau... tik 1 karta maudeme su aliejuku i vonele... gal siek tiek geriau... bet matyt reikia dar pastebeti...

O tai negali buti, kad kambaryje labai sausas oras? Gal reiketu oro drekintuvo??? as jau pradejau naudoti... tik dar negaliu pasakyti kaip viskas pasikeis...
Atsakyti
QUOTE(sirinal @ 2017 01 19, 11:47)
Tute, mano Sofijos odele irgi sausa... tai mums daktare liepe nupirkti aliejuko i vonia... sako tai geriau negu tepamas aliejukas... turiu neutral, bet dar netepiau... tik 1 karta maudeme su aliejuku i vonele... gal siek tiek geriau... bet matyt reikia dar pastebeti...

O tai negali buti, kad kambaryje labai sausas oras? Gal reiketu oro drekintuvo??? as jau pradejau naudoti... tik dar negaliu pasakyti kaip viskas pasikeis...

Nea, nesausas oras pas mus. Gal odelė dar valosi, stebėsiu 4u.gif
Atsakyti
Tute Aš netepu apskritai niekuo rolleyes.gif
Maudomės kas 3 dienas rolleyes.gif
Bandyk gal įlašint aliejuko kokio į vonelę maudant g.gif

Vakar maudėmės - rėkė, bet mažiau, dėjau susuktą į rankšluostį.. Tik išmaudžiau, ištraukiau iš vandens - ramu doh.gif lotuliukas.gif
Nu kokia priešingybė pirmąjai ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
Aš tepu sebamed kremuku riebiu. Sausa odytė labai ir pas mus.
Atsakyti
Labas rytas,

Mes tai maudom kas antra diena. Buna, kad ir dvi durnas isbuna su tuo paciu komplektu, kai pampers pradrjom naudoti. Su moony 3k per diena perrengdavau, nes prasisiodavo doh.gif

Negaliu skaityti, kiek Tauskute visko gamina. Na kodel as neturiu tiek noro ir energijos?! doh.gif

Uzdidpyrus, kodel saksi, kad oras bjaurus? Man pro langa normaliai atrodo, reikes eiti. As, jri vuena diena patingiu, tsi tada jau ir antra praleidziu ir t.t.

Tute, nezinau del svorio per savaite, bet va speces sake, kad auga suoliais nuo MP, tai gal kita savaite des. Jei noresi vel svarstykliu, galiu duoti, jei neuzmetys musu pomidorais del sverimo dazno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 19, 12:04)
Klausykit, o jus daznai lelius perrenginejat ir maudot? Mums pastovios ivairios avarijos... Tai kasdien, plius kartais - 2-3 k dienoj tenka perpasipuost... Maudomes 2 k per savaite, bet jauciu tuoj pie trecio karto pereisim. Kazkaip galvyte keistai "kvepia". Lyg nuolat susiles jis butu. Nors-toli grazu. Jis saltmiriukas pas mus. Kojos/rankos nuolat saltos kaip berengtum, kuom

Mes irgi būna, kad kokius 2 kartus perrengiam. Su vyrukais nieko keisto biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 19, 12:13)
Mes būna ir su tais pačiais drabužiais išbūnam visą dieną  rolleyes.gif Buna kad ir pora kart perrengt reik  biggrin.gif
Pas Mante naujas fetišas, pašikti kai B nuima pampersą lotuliukas.gif
Tik ir girdžiu kas antrą kartą iš vonios "ne nu blyyyn, tu juokauji gal?!?!!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sakiau šian laukan gal išeisim, bet teks atidėt.. Šlykštus oras baisiai doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif sekasi tėčiui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 19 sausio 2017 - 12:17
Smurcyte Vyras šunį vedžiojo tai sakė vėjas nemalonus lb 4u.gif Gal dabar po pietų geresnis oras bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 19, 12:43)
O aš pasidariau , Žemaičių ,lietiniu  ir dar koldūnų ir mažų ir didelių uzsisaldziau  tongue.gif  tai kad rami esu su šiuo reikalu kuriam laikui  ax.gif
Dabar irgi sriuba iš vyriau burokėlių su šonkauliais, vištienos kotletukai, guliašas ir bulvių koše  smile.gif  reiks po miego i parduotuve noriu sausainių sveikuolisku išsikepti viską turiu tik sezamų sėklų neturiu eh  smile.gif
Visai norėčiau kibinu  biggrin.gif  gal rytoj po gines reiks pasidaryti  ax.gif

Jezau, kaip tu erzini su tuo valgio gaminimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 19, 12:40)
Jezau, kaip tu erzini su tuo valgio gaminimu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Džiaugiuos kad mano vyras neskaito šito forumo lotuliukas.gif
Atsakyti

Aplankė mus daktarė :) 
Nespėjo pilnai pavalgyti, bet antrąkart nebeėmė (.) ir užmigo vėl. 
Laukiu, kol pietus atveš...

Aš nieko neprisigaminau nėštumo metu. Ir taip ištisai virtuvėj suktis reikėjo... tai man ir koldūnų užtenka. Bet vyras pats pasiūlė užsisakyti maistą į namus :) 

Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 19, 11:31)
Ramiakas, čia nieko baisaus! Nuvarot pas gyd, patikrins okulistas ir skirs lašiukų. Palašinsit ir praeis. Pas maniškį latakas siauras, tai aš masažuoju, jei nepraeis reiks zonduot. Ne vienam, ir ne dviem lėliukam taip būna, tu ne viena  mirksiukas.gif  4u.gif
O mes buvom dėl bambos pas gyd šian. Tai žoooodžiiu. Visų pirma - kruopiukas per savaitę priaugo taip kruopiškai... 90 g. Man sunerimt?  unsure.gif  patarkit. Gyd, nors ir jauna savam stiliuj, sako nusitrauk pažėk kiek pieno.

Visų antra, dėl bambos mus siuntė... į Santariškes!!! Nes vaikų chirurgas ATOSTOGAUJA ir nėr kam vaiko apžiūrėt doh.gif kosmosas kažkoks. Nuvarėm į Santorus, tai sakė tiesiog neatsidalina bamba. Perrišo su siūlais, nupjovė ta juodą viršūnę, sakė toliau valyt, turi nukrist.

Naktį prakaitavau kaip reta, eina sau. Tas vienas (.) popilnis tos. Sunku mazgiui paimt ir apžiot jį. Tai stengiuos prieš duodama suminkštint, pašildyt. O mažasis naktį ka valgo, makaluotis įsigudrino. Pavalgo, tad pradeda žaist per miegus su speniu, atleidžia jį biški ir čiulpia doh.gif traukiu tada lauk ir kišu iš naujo. Ir taip kelis kartus...

Varliau - mes kažkaip dažniausiai išsitenkam su vienu komplektuku, bet būna naktį avarijų. Pas jį pastebėjau, kad tas kaklis  bais suvirškintas, ir dažniausiai pirsčiodamas jau paleidžia šūdelį, tai to vieno buuuuum kai šūdinas nuo galvos iki kojų pas mus dar nebuvo... maudau kol kas 3 kart per savaitę.

Igniaus odelė vistiek sausoka tokia. Kuom dar be Neutral ir Weledos tepat?

ir kaip nusitrauksi ir paziuresi kiek pieno???? smile.gif

Mane purto tokips gyd...jauna ne jauna, bet va skiedzia nesamones... biggrin.gif

Smurcyte jau pasake jog vaikas auga suoliais... man su pirmu tokiu atveju buvo jog po savaites buvo priauges lygiai 0 g. pasisvere po 3 sav. ooohooo pliuso 1700g.
Atsakyti
Tauskute tikrai is kur pas tave tiek energijos, as keikiuosi kad viena kart dienoj reikia valgyt gamint, nebegaliu kaip anksciau dviem dienom pagamint tiesiog neuztenka... o tu cia ir pasirinkimus gamini biggrin.gif oi laimingas tavo vyras biggrin.gif
Manajam kazkaip visai su zmona nepasiseke, est nemegstu gamint, tvarkyt namu nemegstu, sekso mazai... paciai gaila vyro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bent vaikus gimdau vyrui biggrin.gif
Atsakyti