Žaliaskare - tai man keisčiausia, kad net jaunos tokio kuku... kai pasiūlė nusitraukt aš jei susakiau, kad nieks taip neištraukia pieno kaip vaikas
Žaliaskare - tai man keisčiausia, kad net jaunos tokio kuku... kai pasiūlė nusitraukt aš jei susakiau, kad nieks taip neištraukia pieno kaip vaikas
Anikute sveikinimai
nu ką pas mane ligoninė, dičkės užkrėtė mazgę, tai turim baisulinę slogą
Laikykites!!!
Nu ka - dabar mano eile tryzniot... Pradejo pilva maus kaip per mmm. Istisai. Ir pradejau kraujuot
Anikute sveikinimai
Sveikit
O tu gal nori parašyt kokio svorionir ūgio gimėt
Ir apskritai, koks dar svėrimas kas savaitę! Nervų karai, tos gydytojos
Anikute sveikinimai
Sveikit
Nu ka - dabar mano eile tryzniot... Pradejo pilva maus kaip per mmm. Istisai. Ir pradejau kraujuot
O jei, laikykis
3600 g, 53 cm
kažin kiek kartų galima lašint tą jūros vandenį ir traukt tuos snarglius ?
kažkaip nebemoku augint trečio vaiko, su pirmu mažiau klausimų kilo nei su trečiu
keisčiausia, kad panelė gulėdama man ant rankų dar prakvėpuoja, tik į vežimą paguldau ir iškart šnopuoja ir springsta tais snargliais.....
Anikute sveikinimai
Oj, sveikit kuo greičiau!
Kiba mmm prasidėjo? Būna, kad ir ankstyvu laikotarpiu po gimdymo prasideda. Jei užeitų spazmai panašūs į sąrėmius, tada į AK GN priimamajį varyk. O šiaip - stebėk kiek to kraujo, maž ir tau kaklelis per anksti užsidaręs buvo...
Ir tššš! Čia aš, AŠ tryznė! Prašau mano titulo neatiminėt
Šian tik tarp kitko pasvėrė. Nu va kitą sav tai... bet aj, per galvą nieks neduos. Mano supratimu, mano vaikas pavalgo, jaučiasi gerai. Nevalgo 10 min, o žymiai ilgiau, žinoma su snūdo protarpiais. Bus matyt kaip kas ir tada žinosiu, ar reik daryt išvadas.
kažkaip nebemoku augint trečio vaiko, su pirmu mažiau klausimų kilo nei su trečiu
keisčiausia, kad panelė gulėdama man ant rankų dar prakvėpuoja, tik į vežimą paguldau ir iškart šnopuoja ir springsta tais snargliais.....
Mes traukiam nuolat, kai tik neprakvėpuoja. O jūros vandenį tris kartus per dieną. Sveikatėlės
Papildyta:
Nu tas jų tarp kitko veda iš proto mamas. Ateis mėnesis ir bus rezultatas. Pamenu, kad kai pirmagimis antrą mėnesį priaugo 500g, gydytoja liepė mišinio duoti. Tai pakeičiau gydytoją. Nu sorry, vaikas valgo, miega, siusioja normaliai, o man berazumė siūlo nevaidinti supermamos ir duoti mišinio! !!
3600 g, 53 cm
Sveikateles Jums!!!!
Laikykites!!!
Gal tikrai mm atejo netiketai nelauktai ![]()
As nuvaziavau i parde, pagaminau valgyti:sriuba isviriau, salotos, vakare iskepsim krevieciu ant iesmeliu ir florentinu dar iskepiau. Ne tiek kiek Tauskute, pas ja meniu is 10 patiekalu
saunuole mamyte...Bet mes ir nesuvalgytume tiek....
Dabar truputi guliu, i vakara turesim sveciu...
Snd kazkaip pagalvojau:vis mastau kada ,...kada...nusprendziau reikia ne mislinti, kada reikes tada lelyte ir pasirodys...nu blogiausias variantas kita savaite skatins...
Buvo gydytoja, tai dėl viduriukų ( nuo pirmadienio nedarė kaku) liepė mikrolax klizmuką padaryti. Nupirkom, padarėm, tai privarė kiaurai du pampius, o po to į mano pliažinį rankšluostį tiesiog susukom ir laukėm kol pasibaigs. Rezultatas apšikta močiutė ir sudirbtas rankšluostis, bei laimės kupinos vaiko akys. Tiek kakučio per savaitę nepadarytum. Ryt ir poryt jei vėl nedarys tai ieškosim priežaščių. Bet iškart nurimo mergytė, ant kiek blogai buvo jai.
Akytėm išrašė homeopatinių lašiukų, kas pora valandų daryt. Jei nepagerės iki ryt vakaro, išrašys antibiotikų. O bambukas pas mus nepuliuoja, tik mama prisigalvoja visko