Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Smurcyt - va ir aš apie tuos šuolius girdėjau, tai neimu bais į galvą smile.gif viskas gerai, kitą savaitę eisim kontroliniam svėrimui, tai ramiai sau maitinsiu ir nesuksiu galvos 4u.gif

Žaliaskare - tai man keisčiausia, kad net jaunos tokio kuku... kai pasiūlė nusitraukt aš jei susakiau, kad nieks taip neištraukia pieno kaip vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Anikute sveikinimai 4u.gif
nu ką pas mane ligoninė, dičkės užkrėtė mazgę, tai turim baisulinę slogą unsure.gif nekenčiu tos žiemos, kaip buvo gerai, kai pirmosos gime pavasarį ir vasarą, jokios ligos nepuolė, o dabar tokią mazgę reikia kankinti............
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 19, 16:09)
Sveikos,
Anikute sveikinimai  4u.gif
nu ką pas mane ligoninė, dičkės užkrėtė mazgę, tai turim baisulinę slogą  unsure.gif nekenčiu tos žiemos, kaip buvo gerai, kai pirmosos gime pavasarį ir vasarą, jokios ligos nepuolė, o dabar tokią mazgę reikia kankinti............

Laikykites!!!

Nu ka - dabar mano eile tryzniot... Pradejo pilva maus kaip per mmm. Istisai. Ir pradejau kraujuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 19, 15:09)
Sveikos,
nu ką pas mane ligoninė, dičkės užkrėtė mazgę, tai turim baisulinę slogą  unsure.gif nekenčiu tos žiemos, kaip buvo gerai, kai pirmosos gime pavasarį ir vasarą, jokios ligos nepuolė, o dabar tokią mazgę reikia kankinti............

Sveikit unsure.gif 4u.gif
O tu gal nori parašyt kokio svorionir ūgio gimėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 19, 15:43)
Smurcyt - va ir aš apie tuos šuolius girdėjau, tai neimu bais į galvą smile.gif viskas gerai, kitą savaitę eisim kontroliniam svėrimui, tai ramiai sau maitinsiu ir nesuksiu galvos  4u.gif

Žaliaskare - tai man keisčiausia, kad net jaunos tokio kuku...  kai pasiūlė nusitraukt aš jei susakiau, kad nieks taip neištraukia pieno kaip vaikas biggrin.gif

Ir apskritai, koks dar svėrimas kas savaitę! Nervų karai, tos gydytojos doh.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 19, 16:09)
Sveikos,

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 19, 16:17)
Laikykites!!!

Nu ka - dabar mano eile tryzniot... Pradejo pilva maus kaip per mmm. Istisai. Ir pradejau kraujuot  unsure.gif

O jei, laikykis 4u.gif pablogėjus netemk ir kreipkis i medikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 19, 17:18)
Sveikit  unsure.gif  4u.gif
O tu gal nori parašyt kokio svorionir ūgio gimėt blush2.gif

3600 g, 53 cm
kažin kiek kartų galima lašint tą jūros vandenį ir traukt tuos snarglius ?
kažkaip nebemoku augint trečio vaiko, su pirmu mažiau klausimų kilo nei su trečiu biggrin.gif
keisčiausia, kad panelė gulėdama man ant rankų dar prakvėpuoja, tik į vežimą paguldau ir iškart šnopuoja ir springsta tais snargliais..... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerijabel: 19 sausio 2017 - 15:41
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 19, 15:09)
Sveikos,

Oj, sveikit kuo greičiau! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(varlius @ 2017 01 19, 15:17)
Laikykites!!!

Nu ka - dabar mano eile tryzniot... Pradejo pilva maus kaip per mmm. Istisai. Ir pradejau kraujuot  unsure.gif

Kiba mmm prasidėjo? Būna, kad ir ankstyvu laikotarpiu po gimdymo prasideda. Jei užeitų spazmai panašūs į sąrėmius, tada į AK GN priimamajį varyk. O šiaip - stebėk kiek to kraujo, maž ir tau kaklelis per anksti užsidaręs buvo... 4u.gif

Ir tššš! Čia aš, AŠ tryznė! Prašau mano titulo neatiminėt biggrin.gif

QUOTE(rimantess @ 2017 01 19, 15:26)
Ir apskritai, koks dar svėrimas kas savaitę! Nervų karai, tos gydytojos  doh.gif  hmm.gif

Šian tik tarp kitko pasvėrė. Nu va kitą sav tai... bet aj, per galvą nieks neduos. Mano supratimu, mano vaikas pavalgo, jaučiasi gerai. Nevalgo 10 min, o žymiai ilgiau, žinoma su snūdo protarpiais. Bus matyt kaip kas ir tada žinosiu, ar reik daryt išvadas.
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 19, 16:39)
3600 g, 53 cm
kažkaip nebemoku augint trečio vaiko, su pirmu mažiau klausimų kilo nei su trečiu  biggrin.gif
keisčiausia, kad panelė gulėdama man ant rankų dar prakvėpuoja, tik į vežimą paguldau ir iškart šnopuoja ir springsta tais snargliais..... blink.gif

Mes traukiam nuolat, kai tik neprakvėpuoja. O jūros vandenį tris kartus per dieną. Sveikatėlės 4u.gif mums greitai praėjo, tik dar ištraukiame sutirštėjusį snargliuką
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 19, 16:42)
Šian tik tarp kitko pasvėrė. Nu va kitą sav tai... bet aj, per galvą nieks neduos. Mano supratimu, mano vaikas pavalgo, jaučiasi gerai. Nevalgo 10 min, o žymiai ilgiau, žinoma su snūdo protarpiais. Bus matyt kaip kas ir tada žinosiu, ar reik daryt išvadas.

Nu tas jų tarp kitko veda iš proto mamas. Ateis mėnesis ir bus rezultatas. Pamenu, kad kai pirmagimis antrą mėnesį priaugo 500g, gydytoja liepė mišinio duoti. Tai pakeičiau gydytoją. Nu sorry, vaikas valgo, miega, siusioja normaliai, o man berazumė siūlo nevaidinti supermamos ir duoti mišinio! !! doh.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 19 sausio 2017 - 16:09

3600 g, 53 cm
kažkaip nebemoku augint trečio vaiko, su pirmu mažiau klausimų kilo nei su trečiu biggrin.gif

Sveikateles Jums!!!!

Laikykites!!!

Nu ka - dabar mano eile tryzniot... Pradejo pilva maus kaip per mmm. Istisai. Ir pradejau kraujuot unsure.gif

Gal tikrai mm atejo netiketai nelauktai :)

As nuvaziavau i parde, pagaminau valgyti:sriuba isviriau, salotos, vakare iskepsim krevieciu ant iesmeliu ir florentinu dar iskepiau. Ne tiek kiek Tauskute, pas ja meniu is 10 patiekalu :) saunuole mamyte...Bet mes ir nesuvalgytume tiek....

Dabar truputi guliu, i vakara turesim sveciu...

Snd kazkaip pagalvojau:vis mastau kada ,...kada...nusprendziau reikia ne mislinti, kada reikes tada lelyte ir pasirodys...nu blogiausias variantas kita savaite skatins...

Atsakyti
Mamkos, negaliu patikėt pati, kad šudukas tiek laimės suteiks.
Buvo gydytoja, tai dėl viduriukų ( nuo pirmadienio nedarė kaku) liepė mikrolax klizmuką padaryti. Nupirkom, padarėm, tai privarė kiaurai du pampius, o po to į mano pliažinį rankšluostį tiesiog susukom ir laukėm kol pasibaigs. Rezultatas apšikta močiutė ir sudirbtas rankšluostis, bei laimės kupinos vaiko akys. Tiek kakučio per savaitę nepadarytum. Ryt ir poryt jei vėl nedarys tai ieškosim priežaščių. Bet iškart nurimo mergytė, ant kiek blogai buvo jai.
Akytėm išrašė homeopatinių lašiukų, kas pora valandų daryt. Jei nepagerės iki ryt vakaro, išrašys antibiotikų. O bambukas pas mus nepuliuoja, tik mama prisigalvoja visko biggrin.gif
Atsakyti