Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 07, 21:03)
Toli nuo GN gyvenat?

Daleiskim šiąnakt vyras dirba tai jei prasidėtų net nzn ka geriau kviesti greitąją ar taxi, greitosios visiškai nenoriu kviesti kažkaip nejauku, o su taxi vidurį nakties bastytis irgi baisu  biggrin.gif

Apie 20 - 30 min kelio. unsure.gif Gal netoli skaitosi, nežinau. Bet tik tiek, kad per absoliučiai visą miestą reikia pervažiuot, tai jeigu pikas, tai....
Jeigu MB kur nors toli, o mano sąrėmiai neskausmingi, tai aš neatmetu ir dar vieno varianto - nuvairuoti pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 07 sausio 2017 - 21:18
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 21:17)
Apie 20 - 30 min kelio.  unsure.gif Gal netoli skaitosi, nežinau. Bet tik tiek, kad per absoliučiai visą miestą reikia pervažiuot, tai jeigu pikas, tai....
Jeigu MB kur nors toli, o mano sąrėmiai neskausmingi, tai aš neatmetu ir dar vieno varianto - nuvairuoti pati  biggrin.gif

Šitas variantas būtų geriausias bet dabar viena mašina dalinamės tai mano atveju atkrenta. .
Atsakyti
Man su pirmu buvo kad nuvaziavom anksti ryte tai ir buvo uzrakinta, o priemeja buvo labai nepatenkinta ko cia taip anksti atsibeldem, ar negalejom palaukti iki normaliu darbo valandu biggrin.gif tai visa laika kol pilde doc burbejo kad cia dabar reik kazka daryti. O savarankisko vairavimo galimybes as ir neatmetu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averi: 07 sausio 2017 - 21:27
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:17)
Apie 20 - 30 min kelio.  unsure.gif Gal netoli skaitosi, nežinau. Bet tik tiek, kad per absoliučiai visą miestą reikia pervažiuot, tai jeigu pikas, tai....
Jeigu MB kur nors toli, o mano sąrėmiai neskausmingi, tai aš neatmetu ir dar vieno varianto - nuvairuoti pati  biggrin.gif

Zinok mum irgi 20-30min iki ligonines.. o akusere dar sako: neskubek.. gal ji nori masinoj priimt gimdyma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 07, 20:45)
As vaziuociau.pvz kai gimdziau visi stebejos kur dingo vandenys, nes vandens pusles nebebuvo ir nieks nezinojo kur jie dingo ax.gif

Tai nejutai kaip nubego? blink.gif
Kazkaip baisu daros blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 01 07, 22:24)
Man su pirmu buvo kad nuvaziavom anksti ryte tai ir buvo uzrakinta, o priemeja buvo labai nepatenkinta komcia taip ankstinatsibeldem, ar negalejom palaukti iki normaliu darbo valandu  biggrin.gif  tai visa laika kol pilde doc burbejo kad cia dabar reik kazka daryti. O savarankisko vaoravimo galimybes as ir neatmetu  ax.gif  biggrin.gif

Nu tu kurmi.. paimei tokia ir nuspyrei saremio metu.. blink.gif *** sakyciau: tu kur dirbi?
Moterys, gal baikit su tuo vairavimu.. cia tikrai pavojiga ir jum paciom ir aplinkiniams.. gimdanti moteris vairuoja.. maza kas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 21:25)
Zinok mum irgi 20-30min iki ligonines.. o akusere dar sako: neskubek.. gal ji nori masinoj priimt gimdyma  unsure.gif

Aš už neskubėjimą, kateterius ir visus džiaugsmus noriu gauti kaip galima vėliau... Tik va man tas streptokokas šį kartą kiša koją, negaliu labai susivėlint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 07, 20:41)
Labas,
niekaip neprisiduodu smile.gif vakar, t.y.sausio 6 d.mums gime bernuzelis 3050 g.ir 53 cm.
Saremiai atsirado apie 1 val.dienos.atvaziavau kai kartojos kas 3-4 min.su 5 cm. 19, 10 buvau gimdykloj, o 19, 21 jau supavau savo leliuka wub.gif
Pojuciai neispasakyti.su vyru nemiegojom visa nakti wub.gif
Papildyta:

Jo jo, as klausiau ka reiskia tie skausmai ten, sake, kad minksteja ir veriasi kaklelis.na nebedaug ir tau liko 4u.gif

Dar karta sveikinimai wub.gif
Saldaus pienuko, ramiu nakteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 21:27)
Nu tu kurmi.. paimei tokia ir nuspyrei saremio metu..  blink.gif *** sakyciau: tu kur dirbi? 
Moterys, gal baikit su tuo vairavimu.. cia tikrai pavojiga ir jum paciom ir aplinkiniams.. gimdanti moteris vairuoja.. maza kas..  unsure.gif

Gi čia proto ribose. Pvz., su antruoju gimdymu kai važiavom, per visą kelią buvo 2-3 sąrėmiukai, bet jie buvo visai beskausmiai. Palyginus su dabartiniais paruošiamaisiais, su kuriais vairuoju, tai....
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:28)
Aš už neskubėjimą, kateterius ir visus džiaugsmus noriu gauti kaip galima vėliau... Tik va man tas streptokokas šį kartą kiša koją, negaliu labai susivėlint  unsure.gif

Bet kaip ji nebijo taip siulyt.. sako pirma man pasuk tel pakalbesim kas kaip.. bet gi telefonu neivertins ten visko ir tarp koju nepazes.. net nubegus vandenim, kur mum sake jei viskas ok per 2val reik prisitatyt, tai ji sako iki 5-6val gali .. jei ne zali ir t.t blink.gif nes lieka ten tu vandenu dar tipo.. nu kaaaaaa as zn.. nes sako: issigasta pirmakartes.. atvaro.. o dar nieks nevyksta.. tada paguldo, tada is vis dingsta veikla ir t.t biggrin.gif Nu jo, tau del streptokoko
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 21:36)
Bet kaip ji nebijo taip siulyt.. sako pirma man pasuk tel pakalbesim kas kaip.. bet gi telefonu neivertins ten visko ir tarp koju nepazes.. net nubegus vandenim, kur mum sake jei viskas ok per 2val reik prisitatyt, tai ji sako iki 5-6val gali .. jei ne zali ir t.t blink.gif nes lieka ten tu vandenu dar tipo.. nu kaaaaaa as zn.. nes sako: issigasta pirmakartes.. atvaro.. o dar nieks nevyksta.. tada paguldo, tada is vis dingsta veikla ir t.t biggrin.gif Nu jo, tau del streptokoko

Telefonu tikrai daug jos išsiaiškina. Patikėk, patirtis savo daro, o jeigu neaišku - apsidraudžia ir liepia važiuot. 4u.gif Bet jeigu tu stresuosi namie sėdėdama, tai, aišku, geriau važiuok anksčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:57)
Telefonu tikrai daug jos išsiaiškina. Patikėk, patirtis savo daro, o jeigu neaišku - apsidraudžia ir liepia važiuot.  4u.gif Bet jeigu tu stresuosi namie sėdėdama, tai, aišku, geriau važiuok anksčiau  4u.gif

Aa.. nu tada gal tikrai gero ji cia man nori.. unsure.gif sako: gi tam ir turi mane.. kad paaiskinciau ir t.t
Atsakyti