QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 21:28)
Aš už neskubėjimą, kateterius ir visus džiaugsmus noriu gauti kaip galima vėliau... Tik va man tas streptokokas šį kartą kiša koją, negaliu labai susivėlint
Man irgi streptokokas kisa koja si kart, kad ramiai be panikos ir lekimo vaziuociau. Si kart teks skubeti...
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:38)
Žindymo laikas skaičiuojamas nuo žindymo pradžios. Tavo aprašytu atveju, laikas nuo žindymo iki žindymo yra 2 val. Kiek ilgokas

Keisdama krūtis dažniau nei kas valandą tik stabdysi svorio augimą, nes vaikas pripildys skranduką tik lieso pieno, o kaloringo taip ir liks negavęs. Realiai, jis šlapinsis, sveriant prieš ir po valgio atrodys neblogai, bet svoris neaugs. Be to, žindomus vaikus sverti prieš ir po maitinimo netikslinga, nes vieną žindymą jis gal suvalgys tik 5 ml, nes norės tik paskanaut, o kitą gal 50ml. Be to, kaip ir minėjau, jeigu maitinsi keisdama dažnai krūtis, išgers daug pieno, bet svoris augs sunkiai.
As asmeniskai aplamai esu pries svarstykles namie...
Ypac zindomam kudikiui, sverimas pries, po maitinimo, sverimas kas savaite... nu briedas. Zindomo
Kudikio svori reikia vertinti po menesio, pas daktara, pasveria ir viskas aisku.
As Tutei patarciau padeti svarstykles i sona, ir nesiparinti. Ir koncentruotis i tai jog vaikas valgo, pavalgo, yra sotus.. salia taves

daugiau pozityvaus galvojimo, ir maziau parkiu kad nepriauga, nes taip nera
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 22:49)
O man paranoja, kad man jau kuris laikas pilvas mazeja.. kazkaip
Man irgi sindien pasirode kad mano pilvas mazesnis.
Siandien ypatingai daug sykiu kietejo ir kietejo...
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:49)
Ne trumpiau 1 val., neblogai ir 1,5 val
Nesupratau, tu cia sakai, kad tiek laiko turi zysti? Patikslink
***** as tokia kieta jauciuosiu tuose maitinimo reikaluose... atrodo taip lengva patart, ale jauciu kaip paciai reikes tai bus kosmosas