Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(anikute @ 2017 01 08, 00:04)
Na taip, apytiksliai, paskui įgusi ir pajausi kada laikas keist krūtį  4u.gif

A.. supratau 4u.gif tikiuosi biggrin.gif nes man su matematika lb nekazka..
Atsakyti
Kazkaip nelogiskai del zindymo tarpu. Gaunasi, kad kuo ilgiau zinda vaikas tuo didesnis tarpas tarp ju hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 07, 23:20)
Kazkaip nelogiskai del zindymo tarpu. Gaunasi, kad kuo ilgiau zinda vaikas tuo didesnis tarpas tarp ju  hmm.gif

Nesvarbu kiek laiko žinda, skaičiuojama nuo vieno žindymo pradžios iki kito žindymo pradžios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 21:22)
Nesvarbu kiek laiko žinda, skaičiuojama nuo vieno žindymo pradžios iki kito žindymo pradžios.  4u.gif

Suprantu, uztad ir sakau, kad nelogiska biggrin.gif nes jei vaikas zindo istisai 4 valandas ir padare pertrauka valanda, tai gaunasi, jog tarpas tarp zindymu 5 valandos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 07, 23:28)
Suprantu, uztad ir sakau, kad nelogiska biggrin.gif nes jei vaikas zindo istisai 4 valandas ir padare pertrauka valanda, tai gaunasi, jog tarpas tarp zindymu 5 valandos biggrin.gif

Na 4val be numigimo pertraukos nelabai įsivaizduoju žindančio naujagimio. Jeigu vaikas miega laikydamas spenelį burnoje, tai nėra žindymas. Žinoma, tai labai naudinga pieno gamybai ir t. t., bet ne apie tai kalbam.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 21:34)
Na 4val be numigimo pertraukos nelabai įsivaizduoju žindančio naujagimio. Jeigu vaikas miega laikydamas spenelį burnoje, tai nėra žindymas. Žinoma, tai labai naudinga pieno gamybai ir t. t., bet ne apie tai kalbam.

As tik "vaizdingai" aprasiau, kad butu lengviau suprasti, ka nori pasakyt ;) na nesvarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 07, 10:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uzsispyrus" data-cid="71342300" data-time="1483771300"> Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka Tute Kaip jūs? Čia taviškis visą naktį prarėkė? vartotojo įkelta nuotrauka O tikrino pasaiteli kruopiuko? Gal problema ne tik tavo krutinė? Zaliaskare AK irgi žinok pasikeitė vartotojo įkelta nuotrauka Va po CP ir čia leliuką jau ant krūtinės gavau, ir pamaitint galima buvo kol siūvo, maniškė burbulus pūtė vartotojo įkelta nuotrauka Bet uztat po to kaip valgė vartotojo įkelta nuotrauka Šiandien ryte irgi jau maitinau vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Per naktį su tavimi dukrytė buvo? </p>

Pirma nakti ne j 4u.gif
Sia nakti irgi reiketu i naujagimiu skyriu nuvezt, bet dirba slyksti sesele (vadinam ja barzda lotuliukas.gif) tai nevezam su kaimyne rolleyes.gif
Aisku man baisiai sunku keltis po CP prie leliuko, bet jau barzdai nepaliksiu 4u.gif
Papai EINA SIKT blink.gif
Jau buvau pamirsus ta jausmeli pirmom savaitem blink.gif
Uzsidejau dabar multimam kompresus.. Tikiuos pades..
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 00:42)
Aisku man baisiai sunku keltis po CP prie leliuko, bet jau barzdai nepaliksiu  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif barzda...
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 21:28)
Aš už neskubėjimą, kateterius ir visus džiaugsmus noriu gauti kaip galima vėliau... Tik va man tas streptokokas šį kartą kiša koją, negaliu labai susivėlint  unsure.gif

Man irgi streptokokas kisa koja si kart, kad ramiai be panikos ir lekimo vaziuociau. Si kart teks skubeti...

QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:38)
Žindymo laikas skaičiuojamas nuo žindymo pradžios. Tavo aprašytu atveju, laikas nuo žindymo iki žindymo yra 2 val. Kiek ilgokas 4u.gif Keisdama krūtis dažniau nei kas valandą tik stabdysi svorio augimą, nes vaikas pripildys skranduką tik lieso pieno, o kaloringo taip ir liks negavęs. Realiai, jis šlapinsis, sveriant prieš ir po valgio atrodys neblogai, bet svoris neaugs. Be to, žindomus vaikus sverti prieš ir po maitinimo netikslinga, nes vieną žindymą jis gal suvalgys tik 5 ml, nes norės tik paskanaut, o kitą gal 50ml. Be to, kaip ir minėjau, jeigu maitinsi keisdama dažnai krūtis, išgers daug pieno, bet svoris augs sunkiai.  4u.gif

As asmeniskai aplamai esu pries svarstykles namie...
Ypac zindomam kudikiui, sverimas pries, po maitinimo, sverimas kas savaite... nu briedas. Zindomo
Kudikio svori reikia vertinti po menesio, pas daktara, pasveria ir viskas aisku.

As Tutei patarciau padeti svarstykles i sona, ir nesiparinti. Ir koncentruotis i tai jog vaikas valgo, pavalgo, yra sotus.. salia taves wub.gif daugiau pozityvaus galvojimo, ir maziau parkiu kad nepriauga, nes taip nera smile.gif

QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 22:49)
O man paranoja, kad man jau kuris laikas pilvas mazeja.. kazkaip  unsure.gif

Man irgi sindien pasirode kad mano pilvas mazesnis.
Siandien ypatingai daug sykiu kietejo ir kietejo...

QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:49)
Ne trumpiau 1 val., neblogai ir 1,5 val

Nesupratau, tu cia sakai, kad tiek laiko turi zysti? Patikslink ax.gif

***** as tokia kieta jauciuosiu tuose maitinimo reikaluose... atrodo taip lengva patart, ale jauciu kaip paciai reikes tai bus kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
Mažoji susirgo.... Nu ne laiku.... Skauda gerklę, tempa sukilo, kažkiek sloga (manau, ryt bus daugiau). Nu vėl negaliu gimdyt, neturėsiu kur sergančios palikt, nes visi draugai su kuriais tariausi su vaikais yra unsure.gif
Teks man taip ir iki pilno termino išpuškėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 08, 00:48)
Man irgi sindien pasirode kad mano pilvas mazesnis.
Siandien ypatingai daug sykiu kietejo ir kietejo...
Nesupratau, tu cia sakai, kad tiek laiko turi zysti? Patikslink ax.gif
***** as tokia kieta jauciuosiu tuose maitinimo reikaluose... atrodo taip lengva patart, ale jauciu kaip paciai reikes tai bus kosmosas biggrin.gif

Žinok, man vaikai irgi vakar ir šiandien pasakė, kad mano pilvas mažesnis blink.gif Aš tai nepastebėjau, bet tai gal dar smuktelėjo unsure.gif

Apie tą valandą žindymo. Aš turiu omenyje, kad keisti krūtį ne dažniau negu kas valandą. Vienai krūčiai bent valanda, nesvarbu kiek buvo žindymų per tą valandą ir kokio jie buvo ilgumo. Nepasakysiu labai tiksliai, senai kartojausi smile.gif, bet riebusis pienas ateina tik po 20 min gal, o po geros valandos vėl pereina į liesą.

O kiek laiko reikia tiems antibams suleisti nuo streptokoko? Ta prasme, kiek mažiausiai turiu išbūt gimdykloj nepagimdžius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 08 sausio 2017 - 00:57
Nu jei vakar miegojau, tai šiandien ne blink.gif taip duodasi ta s mano mažius, guliu ir aikčioju blink.gif
Atsakyti

Oi,kiek priraset :)

Tute smagu kad jau namuose 

Mes tai 1h grizom namo,balius praejo fainai,linksmai.Klausimu buvo,bet proto ribose :) Gavau daug komplimentu,kad gerai atrodau 😊 Pavalgem,pasokom:) lelyte pilve irgi tusinosi 👯

Man pilvas momentais irgi kietas,bet nieko ne skauda...

Reikia bandyti uzmigti...

Atsakyti