Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Sveikos!

Ufff. Mes jau namie smile.gif gera. Svoris kruopiuko nukrito daugisu biški daugiau nei 10 proc., tai sveriuos jį pieš ir po maitinimų, ačiū Smurcytei už paskolintas svarstykles! Dar tik kartelį svėrėm, bet lyg situacija geryn. Žėkit, o kaip skaičiuojami tarpai tarp maitinimų? Jei vyriukas valgo nuo 9 iki 9:30 ir tada nuo 11 iki 11:30, tai čia 2 val tarpas ar 1.5? g.gif ir kiek laiko jūsiškiai žinda? Valandą, pusvalandį ar trumpiau? Aš čia šian per vieną maitinimą ir vieną ir kitą papą daviau, kad tik svorį susireguliuot. Varliuk, ačiū už patarimą dėl NUK antspenių, daug geriau nei Avent, nėr ko lygint.

Visumoj, pervargus esu... 2 paros su 3 val miego kasnakt, ir tai jis trūkdavo po valandą... dar vienas keistas daiktas, piiiizdiec koks drebulys šian buvo užpuoles. Va ką tik antrą kart. Bleat krataus belenkaip. Nuo ko čia gali būt? Tempos nėr. Ar buvo taip kam nors po gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 07, 23:30)
Sveikos!

Ufff. Mes jau namie smile.gif gera.  Svoris kruopiuko nukrito daugisu biški daugiau nei 10 proc., tai sveriuos jį pieš ir po maitinimų, ačiū Smurcytei už paskolintas svarstykles! Dar tik kartelį svėrėm, bet lyg situacija geryn. Žėkit, o kaip skaičiuojami tarpai tarp maitinimų? Jei vyriukas valgo nuo 9 iki 9:30 ir tada nuo 11 iki 11:30, tai čia 2 val tarpas ar 1.5? g.gif ir kiek laiko jūsiškiai žinda? Valandą, pusvalandį ar trumpiau? Aš čia šian per vieną maitinimą ir vieną ir kitą papą daviau, kad tik svorį susireguliuot. Varliuk, ačiū už patarimą dėl NUK antspenių, daug geriau nei Avent, nėr ko lygint.

Visumoj, pervargus esu... 2 paros su 3 val miego kasnakt, ir tai jis trūkdavo po valandą... dar vienas keistas daiktas, piiiizdiec koks drebulys šian buvo užpuoles. Va ką tik antrą kart. Bleat krataus belenkaip. Nuo ko čia gali būt?  Tempos nėr. Ar buvo taip kam nors po gimdymo?

mane irgi krete saltis, bet temperatura nepakito, grudau vaikui krutis dar dazniau nes kai krato saltis galimai gali prasideti mastitas. na man neprasidejo nes gal laiku uzbegau ivikiams uz akiu
Atsakyti
Man mama šiandien pradėjo pasakot apie savo laikų žindymo metodikas. Tipo buvo įprasta naktį nemaitint ir išmiegodavau aš visą naktį. Sako ir nieko, ir užaugo...Sakau, dabar metodika kas dvi val maitint, nu tai ji sako, čia beveik ištisai jau gaunas... Nu taip išeina...
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 07, 22:30)
Sveikos!

Ufff. Mes jau namie smile.gif gera.  Svoris kruopiuko nukrito daugisu biški daugiau nei 10 proc., tai sveriuos jį pieš ir po maitinimų, ačiū Smurcytei už paskolintas svarstykles! Dar tik kartelį svėrėm, bet lyg situacija geryn. Žėkit, o kaip skaičiuojami tarpai tarp maitinimų? Jei vyriukas valgo nuo 9 iki 9:30 ir tada nuo 11 iki 11:30, tai čia 2 val tarpas ar 1.5? g.gif ir kiek laiko jūsiškiai žinda? Valandą, pusvalandį ar trumpiau? Aš čia šian per vieną maitinimą ir vieną ir kitą papą daviau, kad tik svorį susireguliuot. Varliuk, ačiū už patarimą dėl NUK antspenių, daug geriau nei Avent, nėr ko lygint.

Visumoj, pervargus esu... 2 paros su 3 val miego kasnakt, ir tai jis trūkdavo po valandą... dar vienas keistas daiktas, piiiizdiec koks drebulys šian buvo užpuoles. Va ką tik antrą kart. Bleat krataus belenkaip. Nuo ko čia gali būt?  Tempos nėr. Ar buvo taip kam nors po gimdymo?

Žindymo laikas skaičiuojamas nuo žindymo pradžios. Tavo aprašytu atveju, laikas nuo žindymo iki žindymo yra 2 val. Kiek ilgokas 4u.gif Keisdama krūtis dažniau nei kas valandą tik stabdysi svorio augimą, nes vaikas pripildys skranduką tik lieso pieno, o kaloringo taip ir liks negavęs. Realiai, jis šlapinsis, sveriant prieš ir po valgio atrodys neblogai, bet svoris neaugs. Be to, žindomus vaikus sverti prieš ir po maitinimo netikslinga, nes vieną žindymą jis gal suvalgys tik 5 ml, nes norės tik paskanaut, o kitą gal 50ml. Be to, kaip ir minėjau, jeigu maitinsi keisdama dažnai krūtis, išgers daug pieno, bet svoris augs sunkiai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Tute, dabar jau namie, gal pavyks ilgiau pamiegoti, įsivaiduoju, kad pervargus 4u.gif čua gal ir nuo to pervargimo tas šaltkrėtis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 22:38)
Žindymo laikas skaičiuojamas nuo žindymo pradžios. Tavo aprašytu atveju, laikas nuo žindymo iki žindymo yra 2 val. Kiek ilgokas 4u.gif

Rimtai 2 val per ilgas laiko tarpas? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!

valge 9 val. tada maitini 11 val. jeigu laikaisi 2 val rezimo.
Mano pirmas valgydavo po 1 val ir budavo tokiu bajeruku iki pusantros. Sis valgo pusvalandi ir isspjauna.
Vakare buvo bajerukas kad yg pavalge ir isspjove, po pusvalandzio vel viska ciulpia iesko, rekia...daviau tapacia kruti.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
O man paranoja, kad man jau kuris laikas pilvas mazeja.. kazkaip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 07, 23:30)
Ufff. Mes jau namie smile.gif gera. 

Laikykis mieloji.. 4u.gif 4u.gif
Pataisiau zinunte, nes nemaciau, kad Anikute jau atsake del trukmes zindymo ir riebaus pienelio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 07 sausio 2017 - 22:50
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 22:49)
O man paranoja, kad man jau kuris laikas pilvas mazeja.. kazkaip  unsure.gif
Papildyta:

Laikykis mieloji..  4u.gif  4u.gif
Del zindymo ilgumo, tai as dabar bijau pameluot.. svarbu per daznai nekeist kruties, kad spetu pasiekt riebuji ir maistinga pieneli.. ANIKUTE, gal gali patikslint kiek is vienos kruties reiktu, kad zystu? Netrumpiau 30min?

Ne trumpiau 1 val., neblogai ir 1,5 val
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 23:49)
Ne trumpiau 1 val., neblogai ir 1,5 val

smile.gif uui.. nemaciau, kad parasius jau buvai ... Tai pvz jei nakti atsikelus valgo kokia 30min, tai sekanti kart atsikelus duot vel ta pati papa taip?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 22:51)
smile.gif uui.. nemaciau, kad parasius jau buvai ... Tai pvz jei nakti atsikelus valgo kokia 30min, tai sekanti kart atsikelus duot vel ta pati papa taip?

Jeigu antras žindymas prasidės ne vėliau kaip 1 -1,5 val nuo pirmojo pradžios, jeigu vėliau - nebėra prasmės, nes riebiojo nebeliko, jis vėl pasikeitė į liesą. Aišku, reikia žiūrėti ir kaip kita krūtis "jaučiasi". Jeigu praėjo nors ir ne pilna valanda, o kita krūtis "sprogsta", tai reiktų duoti "sprogstančiąją".
O visumoj, reikėtų mažiau į laikrodį, o daugiau į vaiką ir save žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 07 sausio 2017 - 22:56
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 23:54)
Jeigu antras žindymas prasidės ne vėliau kaip 1 -1,5 val nuo pirmojo pradžios, jeigu vėliau - nebėra prasmės, nes riebiojo nebeliko, jis vėl pasikeitė į liesą. Aišku, reikia žiūrėti ir kaip kita krūtis "jaučiasi". Jeigu praėjo nors ir ne pilna valanda, o kita krūtis "sprogsta", tai reiktų duoti "sprogstančiąją".
O visumoj, reikėtų mažiau į laikrodį, o daugiau į vaiką ir save žiūrėt  4u.gif

Ne.. tai taip taip, zinau, kad reik maitint pagal poreiki vaiko smile.gif bet va kaip sakai as nenoriu, kad butu taip kaip sakai.. duosi kada vaikas nori, bet kas is to, kad zys daznai, bet pvz po trumpai ir istisai keisi krutis.. tai to riebiojo ir nepasieks.. tai vis tiek reik primest, nori nenori
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 23:01)
Ne.. tai taip taip, zinau, kad reik maitint pagal poreiki vaiko  smile.gif bet va kaip sakai as nenoriu, kad butu taip kaip sakai.. duosi kada vaikas nori, bet kas is to, kad zys daznai, bet pvz po trumpai ir istisai keisi krutis.. tai to riebiojo ir nepasieks.. tai vis tiek reik primest, nori nenori

Na taip, apytiksliai, paskui įgusi ir pajausi kada laikas keist krūtį 4u.gif
Atsakyti