Aš kas tris dienas maudau. Kasdien tik apvalau veiduką, pažastytes ir kakliuką su tamponėliu vatos. Nu ir dupcę žinoma kaskart plaunam.
Maudau 2-3 kartus savaitėj, o vakarais šiaip po kranu pasišildom

Papildyta:
O aš neplaunu kaskart, o naktį su servetkom valau dubcę. Jei naktį plauč, tai pastoviai migdyt reiktų.
Ai zinok nenoriu.. ypac su pienu pirma men

Papildyta:
Ui nlb patinka.. nors jau dabar geriau..
Papildyta:
Mes buvom lauke su vaiku , tai ne slidų , dar i parduotuvė nu varem , pasivazinejom su mašina taip gera buvo kažkur islysti

Aš statau už dynka kad bus pirmą

Papildyta:
Dėkui😘😘😘😘😘 anyžiaus ne esu gerusi

Papildyta:
Su maiše dieną su naktimi , man taip buvo su vyresneliu , tai diena neleisdavau miegoti daug , bet vargom 2sav kol pradėjo naktį miegoti .
man zinok irgi viskas grizinejo atgal nors cp, bet organizmas tai ruosesi gimdyt ir pletesi viskas klyne...nes savaite po tai jauzdavau gerus traskejimus ten....
Papildyta:

Papildyta:
O aš neplaunu kaskart, o naktį su servetkom valau dubcę. Jei naktį plauč, tai pastoviai migdyt reiktų.
mes taip pat nakti servetelem valom ir jeigu tik sysius buna neplaunu...

Pas mus tas cak cak būna pačioj valgymo pradžioj, kai (.) pilnas ir karts nuo karto pameta ji jį
O jum kaip su (.) jautrumu?Nu man pačioj pradžioj kai įtraukia, tai eina sau
Po kokios minutės, dviejų, kai (.) suminkštėja tai viskas ok.. Ir kartais toks jausmas kad peršti tuos (.) kai pradžioj paima :hm.
Wtf?
Jokių žaizdelių ar nukramptymų tikrai nėra.. (.)(.) sveiki
Ir man taip buvo dar prieš kelias dienas. Tos pirmos minutės tokios "saldžios" būdavo, kad och!!!! Bet jau viskas susitvarkė👍 šiandien mums dvi savaitės, ir jau (.) (.) visai sveiki. Jau nei tept nebereikia, nei kompresų. Su vidurinėlė ir kiek ilgai su jais vargau, kol užgijo.
Merginos, o jūs kasdien maudot?? Sakė gydytoja kas 2-3 dienas, nebūtina dažniau
Oi ne, nemaudau kasdien. Geriausiu atveju 2 kartus savaitėj. Užpakaliuką plaunu po kranu, kai pakakoja. Naktimis neplaunu, su servetėle pavalau ir viskas.
Puikiai šiandien pirmus svečius priėmėm. Mažoji visą laiką beveik pramiegojo 😊
Vat ir aš tą norėjau paklausti ...
Aš sakiau i savaite 2 kartai per akys , niekur gy ne issipurvina kaip didieji vaikai

Papildyta:

Papildyta:
Aš pastoviai plaunu tik po kranų dubce

Papildyta:
Papildyta:
mes taip pat nakti servetelem valom ir jeigu tik sysius buna neplaunu...

Galvojau tik aš viena čia tokia ir pi gymdymo su skausmais

Ai po sysiuko ir aš ne plaunu bet tas būna Oi kaip retai visad yra kakis

Dviesevtai la-fa

Tute vystyklu yra visokiu dydziu!
As pirkau maziausius, maniske gi ne is didziuju!

Mes maudom kas antra diena, arba reciau, labai liuks baby OK vonia, nu bet as zinojau kad ji to verta

speniai ir mano jautrus!
mum susuto dubce! nesuprantu bajerio, nuo ko??

Rasuole, oiiii, negerk tu kavos bekofeines... As uz ja tiek velniu gavau nuo gyd... Sake su kofeinu 100 kart maziau kenksminga nei bekofeine. Nes ekstraguot kofeinui ten bais sudina technologija su daug brudo.
O as geriu muezine kava su avizu pienu. Nu kaifas - nebegaliu be jos!!! O normalios kavos net nepasiilgau

Va.. tiksliai... ir kitu pienu buna, reiks pabandyt kada

Papildyta:

Nu man ji toooookia didele.. atrodo jai salta ten.. ant to mazo gultuko dedat ir prilaikot kazkaip?

Pasiguldau ji ant liasku ir duso stove svelnia nukreipiu. Kaaaaifuoja vaiks