Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Merginos, o jūs kasdien maudot?? Sakė gydytoja kas 2-3 dienas, nebūtina dažniau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 29, 17:47)
Merginos, o jūs kasdien maudot?? Sakė gydytoja kas 2-3 dienas, nebūtina dažniau unsure.gif

Aš kas tris dienas maudau. Kasdien tik apvalau veiduką, pažastytes ir kakliuką su tamponėliu vatos. Nu ir dupcę žinoma kaskart plaunam.
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 29, 17:47)

Maudau 2-3 kartus savaitėj, o vakarais šiaip po kranu pasišildom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 29, 17:50)
Aš kas tris dienas maudau. Kasdien tik apvalau veiduką, pažastytes ir kakliuką su tamponėliu vatos. Nu ir dupcę žinoma kaskart plaunam.

O aš neplaunu kaskart, o naktį su servetkom valau dubcę. Jei naktį plauč, tai pastoviai migdyt reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 29, 15:54)
Amberr, gerk Tu ta kava, nestipria, su pienuku  4u.gif

Ai zinok nenoriu.. ypac su pienu pirma men smile.gif tik ka gimusiu virskinimo sistema jautresne buna, o kofeinas tiesiai i krauja eina.. nespeja jo apdirbt.. ir taip jautri, bijau, kad dar nesujautretu.. iskentewsiu ta menesi pirma biggrin.gif 4u.gif butent pieno produktus ir kofeina grieztai pirma men uzdraude... nu per mokymus pas ta zindymo spec smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 29, 18:09)
Vakar bandžiau apiprausti, cypė klykė.. Kokios temp vandenį darai? Ar patinka maudytis?

Ui nlb patinka.. nors jau dabar geriau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 29 sausio 2017 - 18:17
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 29, 17:41)
Man krenta kg per 3dienas-4kg , plius tie patis skausmai , atgal sugrizineja kūnas i vieta savo, tai būna surakina kirksny , gaktikauli paskaudena ... Nugara ...Ir visa kita ... Ar čia Man vienai taip !?
Papildyta:

Mes buvom lauke su vaiku , tai ne slidų , dar i parduotuvė nu varem , pasivazinejom su mašina taip gera buvo kažkur islysti  ax.gif

Aš statau už dynka kad bus pirmą  biggrin.gif
Papildyta:

Dėkui😘😘😘😘😘 anyžiaus ne esu gerusi  smile.gif
Papildyta:

Su maiše dieną su naktimi , man taip buvo su vyresneliu , tai diena neleisdavau miegoti daug , bet vargom 2sav kol pradėjo naktį miegoti .

man zinok irgi viskas grizinejo atgal nors cp, bet organizmas tai ruosesi gimdyt ir pletesi viskas klyne...nes savaite po tai jauzdavau gerus traskejimus ten....
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 29, 18:06)
Maudau 2-3 kartus savaitėj, o vakarais šiaip po kranu pasišildom  4u.gif
Papildyta:
O aš neplaunu kaskart, o naktį su servetkom valau dubcę. Jei naktį plauč, tai pastoviai migdyt reiktų.

mes taip pat nakti servetelem valom ir jeigu tik sysius buna neplaunu... ax.gif
Atsakyti

Pas mus tas cak cak būna pačioj valgymo pradžioj, kai (.) pilnas ir karts nuo karto pameta ji jį doh.gif4u.gif

O jum kaip su (.) jautrumu? g.gifNu man pačioj pradžioj kai įtraukia, tai eina sau blink.gifPo kokios minutės, dviejų, kai (.) suminkštėja tai viskas ok.. Ir kartais toks jausmas kad peršti tuos (.) kai pradžioj paima :hm.
Wtf? g.gif
Jokių žaizdelių ar nukramptymų tikrai nėra.. (.)(.) sveiki

Ir man taip buvo dar prieš kelias dienas.  Tos pirmos minutės tokios "saldžios" būdavo,  kad och!!!!  Bet jau viskas susitvarkė👍 šiandien mums dvi savaitės,  ir jau (.) (.)  visai sveiki.  Jau nei tept nebereikia,  nei kompresų.  Su vidurinėlė ir kiek ilgai su jais vargau, kol užgijo. 

Oi ne,  nemaudau kasdien.  Geriausiu atveju 2 kartus savaitėj. Užpakaliuką plaunu po kranu,  kai pakakoja.  Naktimis neplaunu,  su servetėle pavalau ir viskas. 

Puikiai šiandien pirmus svečius priėmėm. Mažoji visą laiką beveik pramiegojo 😊

Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 29, 19:47)

Vat ir aš tą norėjau paklausti ...
Aš sakiau i savaite 2 kartai per akys , niekur gy ne issipurvina kaip didieji vaikai biggrin.gif ir tai sikna en kartu maziui plaunu , juk vis viena,ryte apiprausiu veidą ,kaklą su vandeniu ...

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 29, 20:06)
Maudau 2-3 kartus savaitėj, o vakarais šiaip po kranu pasišildom  4u.gif
Papildyta:

Aš pastoviai plaunu tik po kranų dubce ax.gif Man servetėlės tik kur nors kur nėra krano , vandens smile.gif man tos servetėlės kažkaip ne labai ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 29, 20:20)
man zinok irgi viskas grizinejo atgal nors cp, bet organizmas tai ruosesi gimdyt ir pletesi viskas klyne...nes savaite po tai jauzdavau gerus traskejimus ten....
Papildyta:

mes taip pat nakti servetelem valom ir jeigu tik sysius buna neplaunu... ax.gif

Galvojau tik aš viena čia tokia ir pi gymdymo su skausmais biggrin.gif
Ai po sysiuko ir aš ne plaunu bet tas būna Oi kaip retai visad yra kakis biggrin.gif
Atsakyti
TheSparkle Žinok ir viena išmaudau jei B šunį pvz vedžioja 4u.gif Bet vienai sudėtingiau.. 4u.gif
Dviesevtai la-fa biggrin.gif

Atsakyti
jei yra tas cak cak cak, reik istraukt papa ir iduot is naujo. A mokat visos istraukt? Jei kas nezinote, tai parasysiu. Reikia atsargiai kystelt i vaiko burna savo mazaji pirstuka, nereikia aisku viso irsto sugrust, tiesiog ciut ciut kol prasiveria vaiko burnyte, kisti pirsta reikia paciame lupyciu kamputyje, taip lelius issizioja ir paleidzia papa.

Tute vystyklu yra visokiu dydziu!
As pirkau maziausius, maniske gi ne is didziuju! 4u.gif

Mes maudom kas antra diena, arba reciau, labai liuks baby OK vonia, nu bet as zinojau kad ji to verta biggrin.gif Maniske nerekia, jai labai patinka maudytis. Kazkas klause apie vandens tempa, tai pas mus toj vonelej imontuotas termometras, rodo kada idealiausia tempa, berods 38 4u.gif

speniai ir mano jautrus!

mum susuto dubce! nesuprantu bajerio, nuo ko?? blink.gif
Atsakyti
As praziodau zanduka pirstu i sona patempdama prie lupytes. Tarsi dirbtinai sypsena darai. Ir paleidzia. Pirsto nesinori kist, nes nagai bais ilgi...

Rasuole, oiiii, negerk tu kavos bekofeines... As uz ja tiek velniu gavau nuo gyd... Sake su kofeinu 100 kart maziau kenksminga nei bekofeine. Nes ekstraguot kofeinui ten bais sudina technologija su daug brudo.

O as geriu muezine kava su avizu pienu. Nu kaifas - nebegaliu be jos!!! O normalios kavos net nepasiilgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 29, 20:29)
O as geriu muezine kava su avizu pienu. Nu kaifas - nebegaliu be jos!!! O normalios kavos net nepasiilgau smile.gif

Va.. tiksliai... ir kitu pienu buna, reiks pabandyt kada bigsmile.gif o as Duetus ziuri.. finalas.. jezau, kaip senai zejau tv.. bet uz tai siand pasilepinau odos priemonem rolleyes.gif cia sakiau i prieki gimtadienio proga.. kuris uz 2men daugaiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 29, 20:09)
Mes maudom kas antra diena, arba reciau, labai liuks baby OK vonia, nu bet as zinojau kad ji to verta biggrin.gif  Maniske nerekia, jai labai patinka maudytis. Kazkas klause apie vandens tempa, tai pas mus toj vonelej imontuotas termometras, rodo kada idealiausia tempa, berods 38  4u.gif

Nu man ji toooookia didele.. atrodo jai salta ten.. ant to mazo gultuko dedat ir prilaikot kazkaip?
Atsakyti
O tiesa, mes vonele pasinaudojom tik pora kartu biggrin.gif Maudomes kartu 😊
Pasiguldau ji ant liasku ir duso stove svelnia nukreipiu. Kaaaaifuoja vaiks smile.gif Gaunu melejoooona sypsenu. Zinoma, paniurzga aprengiamas, bet visumoj maudynes megsta vyrukas smile.gif
Atsakyti