Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Tauskute Man irgi paketai kaip kažkoks siaubas doh.gif
Bet atradau visai neblogus bigsmile.gif Tuos tokius su anijonine ar kokia ten juostele, ploni, kvėpuojantys thumbup.gif Tik aišku ir kaina atitinkama.. Nu bet bent jau kaip žmogus jauties.. rolleyes.gif
O tu irgi gal tamponus per mm naudojai? blush2.gif
Nes aš tik juos naudodavau, tai paketai man toks kosmosas.. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 29 sausio 2017 - 22:25
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 29, 20:33)
Mergos Sakykit o i lauką kai einat dedate plona kepurė ar iškart šilta !? Niu ne pamenu kaip ...  biggrin.gif
Papildyta:

Mes irgi tik kartą maudem , bet patiko labai , kol rengiau gulėjo sau ramus  wub.gif

po apacia plona ir ant virsaus silta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 30, 00:04)
Rimtai? Nežinojau unsure.gif
Papildyta:

Aš jau beveik 3 sav su jais unsure.gif

Oj oj oj... Ir Man teko tiek ir gal ilgiau ... Nors jau po trijų dienų kraujavimas dingo toks truputį sliuksteli ir viskas .
Reiks pas ginė užsirašyti kai bus 6sav , reiks prisistatyti .
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 29, 22:34)
Oj oj oj... Ir Man teko tiek ir gal ilgiau ... Nors jau po trijų dienų kraujavimas dingo toks truputį sliuksteli ir viskas .
Reiks pas ginė užsirašyti kai bus 6sav , reiks prisistatyti .

Man jau buvo dingęs kraujavimas, bet vėl pradėjo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 30, 00:24)
Bet atradau visai neblogus  bigsmile.gif Tuos tokius su anijonine ar kokia ten juostele, ploni, kvėpuojantys thumbup.gif Tik aišku ir kaina atitinkama.. Nu bet bent jau kaip žmogus jauties..  rolleyes.gif
Nes aš tik juos naudodavau, tai paketai man toks kosmosas.. lotuliukas.gif doh.gif

Rodyk kokius naudoji gal jie tiks ir sikna taip ne nieztes biggrin.gif

Jo tik tamponus , niu negaliu aš tų paketų ,alergija man nuo jų mano dubcei biggrin.gif kasausi ir kasausi kaip pasiūtus biggrin.gif

Ziuresim kaip bus dabar tikiuosi mm greit nepasirodys , nes su Laurynu man 3men mm atėjo, šikossss tikros biggrin.gif taip be jų gerai buvo ir dabar yra įskaitant dabar ... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 30, 00:36)
Man jau buvo dingęs kraujavimas, bet vėl pradėjo... blink.gif

Tai po šio kraujavimo man atrodo viskas pasibaigs tavo motyn kančios su paketais smile.gif
Atsakyti
Tauškute, nerealiai džiaugiuosi, jei padėjo šie kamuolio pratimai bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

Dėl žalių bulvių, tai geras biggrin.gif Aš pati šiaip mėgstu bulves pusiau žalias, tokias nedavirtas-nedakeptas ax.gif Bet su žaliom - fantazija tiek neneša.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 29, 23:24)
Bet atradau visai neblogus  bigsmile.gif Tuos tokius su anijonine ar kokia ten juostele, ploni, kvėpuojantys thumbup.gif Tik aišku ir kaina atitinkama.. Nu bet bent jau kaip žmogus jauties..  rolleyes.gif

As ir tuos su jonais naudoju.. jau nebe tiksliau, tikuosi baiges kraujavimas.. nes kancia buvo.. reik kad gytu, o paketai dar zaizdu buvo pritryne.. pasaka be galo
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 29, 18:31)
Matai pas mane ne Dievo, o chirurgo įmontuoti ( . ) biggrin.gif galvoju gal dėl to net silpna daros..
Lengvai išlaikai ant pilvo laikydama? Bet tada viena nesusitvarkai, ane?

O as vis galvodavau, kaip jos maitina? Gal issima ten viska pastojusios biggrin.gif nes atrodo kosmosas, kaip ten viskas sustyguota tada
Zodziu tundra esu biggrin.gif
Atsakyti
Tauskute Paketai su anijonine juostele thumbup.gif

Aš ir tik tamponus naudojau 4u.gif Bet su šitais paketais iš bėdos galiu buūt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 01 29, 23:05)
As ir tuos su jonais naudoju.. jau nebe tiksliau, tikuosi baiges kraujavimas.. nes kancia buvo.. reik kad gytu, o paketai dar zaizdu buvo pritryne.. pasaka be galo

Man ir buvo pasibaigęs kraujavimas, dabar vėl atsinaujino doh.gif Ir po kokį šaukštą pakraujuoja ir viskas doh.gif
Kažkaip aš džiaugiuos kad pilvą man siuvo, o ne TEN lotuliukas.gif
Net nenoriu pagalvot kaip skaudėt turėtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 29, 22:01)
Aciuuu mirksiukas.gif
Oi iš draugės zvengiu  biggrin.gif  kova gymdys, ji žalias bulvės varo kaip obuolius  biggrin.gif  4suvalgo sako tada ramu jau  biggrin.gif  niu nafyyyk bulvės žalias jokio skonio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As vaikystej labai valgiau, man uz obuoli skaniau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 30, 00:50)
Tauškute, nerealiai džiaugiuosi, jei padėjo šie kamuolio pratimai bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

Dėl žalių bulvių, tai geras biggrin.gif Aš pati šiaip mėgstu bulves pusiau žalias, tokias nedavirtas-nedakeptas ax.gif Bet su žaliom - fantazija tiek neneša.

Padėjo tik po kartą padariau ir vandenis nubėgo biggrin.gif tikrai padėjo rezultatas 22d gimė ir čiulpia (.)(.) wub.gif

Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 30, 01:16)
Tauskute Paketai su anijonine juostele thumbup.gif

Aš ir tik tamponus naudojau  4u.gif Bet su šitais paketais iš bėdos galiu buūt  bigsmile.gif
Papildyta:
Man ir buvo pasibaigęs kraujavimas, dabar vėl atsinaujino doh.gif Ir po kokį šaukštą pakraujuoja ir viskas doh.gif
Kažkaip aš džiaugiuos kad pilvą man siuvo, o ne TEN lotuliukas.gif
Net nenoriu pagalvot kaip skaudėt turėtų  blink.gif

Aaa situs ir aš naudoju , bet dabar kai truputį kaip ir tu šaukštas always kasdieninius naudoju , bet teks turbūt gentlay daugiau dėtis nieko ne bus biggrin.gif

Na aš ir suyra ir dar pataisė po praito gymdymo per daug su ėmė dešinį šoną bet aš jau panos sėdžiu , jau nuo penktadienio drąsiai tupiu ant krėslo biggrin.gif šiandien dar vairavau jetus keista be pilvo buvo vairuoti taip jėga , lengva biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa dar iki paketams gentlay day akcija aš pasiėmiau daug juuuu nes atrodo 2€su centais tai kaip ne imti biggrin.gif
Atsakyti
Dėl tu kraujavimų. Tai pasikartosiu, ale man teko apsilankyt AK priimamajam. Gimdos kaklelis per anksti užsivėrė nespėjus pilnai išsivalyt gimdai ir kartą per kelias dienas man toks geras pliūpsnis kraujo šliūkšteldavo, kas įtakojo užsidegusį (.), nes po tų pliūpsnių tempa man sukildavo. Specialių vaistų negavau, bet kažkas minėjo, kad leidžiamo oksitocino buvo išrašę. Man tfu tfu tfu, tikiuos jau prasivalė ten viskas, nes daba išskyros skaidrios su vos rudais siūleliais. Bet tie pliūpsniai tai eina šikt, streso įvarė unsure.gif
Atsakyti