Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Tai visos jos zydros bepamthen ax.gif
Uzrasai skirtingu spalvu yra, pas mane su oranziniu, dar buna su raudonu arba melynu...

Pas mane sitas
https://images-na.ss.....O+a4pJP0L.jpg

Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 31, 14:45)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71404461" data-time="1485862518"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotraukamaniske pask metu kazkokia nerami.. gal kad as biski nervuojuos.. blyn tas pirmas vaiaks, tai tikrai isbandymas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu ir ko dabar nervuojies???  </p><p></p><p>Mano panos ne kartą per dieną sugeba ir mane sunervinti/suerzinti.  Bando mano kantrybę.  Bet ptu ptu ptu,  mažoji kol kas rami.  Dar vis daug miega😊</p>

4u.gif 4u.gif susgedau net
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 31, 21:56)
Tai visos jos zydros bepamthen  ax.gif
Uzrasai skirtingu spalvu yra, pas mane su oranziniu, dar buna su raudonu arba melynu...

Pas mane butent tepalas parasyta 4u.gif
Atsakyti
Jau teks ilgai laukt kol visos pagimdys biggrin.gif

Kurkit temute bendraminciuose, juk priimsit ir mano trigraksti ten, turbut biggrin.gif as jauciu viena ir likau, Akvile pradingo, tai manau jau bus wub.gif

Juk jau vasarinukes eilej laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 31, 20:40)
Aina peklan.. tas pirmas vaikas , tai ne mano nervam... as taip visko bijau  unsure.gif atrodo nieko nzn.. bijau pridirbt ka nors.. siaubas  unsure.gif
Papildyta:

Tai greit antrą gaminkit, atgausi ramybę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 31, 22:22)
Tai greit antrą gaminkit, atgausi ramybę smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif ai gal palauksim da
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 31, 22:33)
Bet vis is bambos vidaus issiskiria skyscio, kuris vel suformuoja tuos sasiukus.. tai cia taip turi but? valyt valytg ir kazkada dings? pats bambos vidus biski paraudes.. bet gal sudirges nuo to antiseptiko.. nebezinau  unsure.gif

Valyt ir valyt viskas oki mirksiukas.gif pas mus po maudynių sasas nukrito bet ir raudona ir slapiuoja truputį , bet viskas oki čia yra mirksiukas.gif tikrai ir pas pupa viskas oki , laiko reik ne viskas taip greit ,tikrai viskas gerai pas pupa su bamba, dar truputį ir bus graži bamba wub.gif

Nepatiko šiandien maudytis Lukui biggrin.gif koncerto nemokamo psklausem biggrin.gif bet tik aprengiau ir ramus buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 31, 22:54)
Ei, panos, mes ryt turim išsikraustyt iš čia kaip ir? ax.gif ar kai visos pasigimdo?

Gal palaukiama dynkos su Akvilė
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 31, 23:18)
Jau teks ilgai laukt kol visos pagimdys  biggrin.gif

Kurkit temute bendraminciuose, juk priimsit ir mano trigraksti ten, turbut  biggrin.gif as jauciu viena ir likau, Akvile pradingo, tai manau jau bus  wub.gif
Juk jau vasarinukes eilej laukia  smile.gif

dynka, gavau siuntima, rytoj i priemima ŠMV klinikas, ziuresim ka ten papasakos. Mano gydyt nusiplauna rankas, sake nesiok iki 42 sav blink.gif
dynka, o kaip pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvile30: 31 sausio 2017 - 21:54
QUOTE(dynka @ 2017 01 31, 23:18)
Jau teks ilgai laukt kol visos pagimdys  biggrin.gif

Kurkit temute bendraminciuose, juk priimsit ir mano trigraksti ten, turbut  biggrin.gif as jauciu viena ir likau, Akvile pradingo, tai manau jau bus  wub.gif
Juk jau vasarinukes eilej laukia  smile.gif

Aš jau galvojau kad tu jau pragingus ir gymdykloje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 31, 23:53)
dynka, gavau siuntima, rytoj i priemima ŠMV klinikas, ziuresim ka ten papasakos. Mano gydyt nusiplauna rankas, sake nesiok iki 42 sav  blink.gif
dynka, o kaip pas tave?

Bet ar nors pakrapste tave ginė !?
Atsakyti
manau, kad jau laikas kraustytis ia cia biggrin.gif mes su dynka prisijungsim smile.gif anksciau ar veliau

Ne, nieko netikrino, nekrapste, sake varyk i siaulius, tegul jie ir ziuri. Va, tokie medikai pas mus kaime blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvile30: 31 sausio 2017 - 21:57
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 31, 23:56)
manau, kad jau laikas kraustytis ia cia  biggrin.gif  mes su dynka prisijungsim  smile.gif anksciau ar veliau

Ne, nieko netikrino, nekrapste, sake varyk i siaulius, tegul jie ir ziuri. Va, tokie medikai pas mus kaime  blink.gif

Eina....
Verslo vyrą į lova šią naktį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 31, 18:56)

Pas mane sitas

Pas mane raso ruzavai nappy care ointment ir lelius nupiestas

Palaukiam akviles ir dynkos, tada kraustomes, negrazu taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirtingoji: 31 sausio 2017 - 22:27
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 31, 21:56)

Pas mane sitas

Rozinis uzrasas ir bepanthen tiesiog, ne bepanthen plius smile.gif
Atsakyti