Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 31, 19:02)
Aš ir, sudocreamą ir pataisus naudoju. O klausyk, tų pataisų daug reik bert?

Aš pataisų sporas ant piršto užsiberiu ir tada ištepu užpakaliuką kol sausas toks švelnus pasidaro 4u.gif

O iį bendraminčius dar negalim kraustytis nes nėr 2017 m. ten dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 31, 22:53)
dynka, gavau siuntima, rytoj i priemima ŠMV klinikas, ziuresim ka ten papasakos. Mano gydyt nusiplauna rankas, sake nesiok iki 42 sav  blink.gif
dynka, o kaip pas tave?

Nu pas mane nieko nevyksta

Tik nebepaeinu zinok, tikra ta zodzio prasme: 10 min po namus ir puse valandos poilsio. O atsigulus rugstys tuoj kyla, tada einu rugstim vemt. Kazkaip visur skaudu: ir pizdikauli, ir pilvo apacia ir strenas. Bet cia su stuburu viskas. Snd net apsiverkiau, jau vsio, cia jau absoliuciai viskas. Esu visiskai neigali.
Penktadieni sakysiu, darykit ka norit, norit skatinkit, norit cp, bet as jau zmogum nebesijauciu, jau nebegaliu...
Vakar ale dirbau prie kompo, tai net nuo sedejimo skauda..
Nesu istizele ir dejuotoja, bet tikrai dabar jau labai sunku...nebegaliu...

Padejavau smile.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 31 sausio 2017 - 23:29
Kantrybes mamkos, jau tuoj tuoj nestumo vargai pasimirs smile.gif labai laukiam jusu leliuku wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 01, 01:26)
Nu pas mane nieko nevyksta

Tik nebepaeinu zinok, tikra ta zodzio prasme: 10 min po namus ir puse valandos poilsio. O atsigulus rugstys tuoj kyla, tada einu rugstim vemt. Kazkaip visur skaudu: ir pizdikauli, ir pilvo apacia ir strenas. Bet cia su stuburu viskas. Snd net apsiverkiau, jau vsio, cia jau absoliuciai viskas. Esu visiskai neigali.
Penktadieni sakysiu, darykit ka norit, norit skatinkit, norit cp, bet as jau zmogum nebesijauciu, jau nebegaliu...
Vakar ale dirbau prie kompo, tai net nuo sedejimo skauda..
Nesu istizele ir dejuotoja, bet tikrai dabar jau labai sunku...nebegaliu...

Padejavau  smile.gif

Labanakt  4u.gif

Tave suprantu , laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasmalsavau vasarinukuose, jau byrėt jos pradėjo smile.gif ir Vikute ten pabėgus jau gimdo 4u.gif wub.gif
Nu man nieko, tamsumo momentas praėjo, valgom toliau MP smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 01 vasario 2017 - 00:14
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 31, 17:29)
Smurcyt - šian tavo dičkį pakalbinau. Ar perdavė linkėjimus? smile.gif sakė, kad fulės aprangą sesei užsakė ir kad su broliu sese ne visada pasidalina biggrin.gif  žėk, tu berods Purelan naudoji tepaliuką, ane? Kaip jo konsistencija? Nėra bais lipnus? Nes galvoju ar Lansinoh ar Purelan pirkt. Turiu Maria Niple mėginuką, tai anas bais lipnus nemaloniai taip, kaip sakai kokie. O va Lansinoh toks švelniai lipnus. Kaži Purelan kaip?

Aciu uz linkejimus, gyresi Augustas, kad buvot susitike bigsmile.gif Paskui liepe padaryti jo foto su sese ir nudiusti Vakario mamai lotuliukas.gif
Del purelan to tai kazkiek lipnus, nedaug naudoju, ir neturiu su kuo palyginti. O ksm dar lanolina galima naudoti ar tik papams? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 00:15)
Aciu uz linkejimus, gyresi Augustas, kad buvot susitike  bigsmile.gif  Paskui liepe padaryti jo foto su sese ir nudiusti Vakario mamai lotuliukas.gif
Del purelan to tai kazkiek lipnus, nedaug naudoju, ir neturiu su kuo palyginti. O ksm dar lanolina galima naudoti ar tik papams? ax.gif

Pasakojo, kad sesė pas jį dažnai užmiega, kad turi baltą vežimą wub.gif žodž, šaunuolis 4u.gif

Aš primečiau, kad jei galima tept ant papų ir nenuplaut prieš maitinimą, tai ir ant žaizdų galimą tarkim vaikam tept. Aš va lūpas vakarais tepiau, man bais sausos buvo, tai nu super suveikė. Užtai ir noriu nusipirkt, kad būtų namie. Geras daiktas.
Atsakyti
Dynka Akvile laikykites, manau keliu dienu klausimas,labai laukiam Jusu angeliukus 👼👼

Man tai stoga rauna,nuo 17.30h ir dabar:solo,(.),💩 Jegu neturiu,o dar naktis pries akis, (.) speneliai jautrumo neapsakyto...nesupratu kas vaikui yra,dar tokia nebuvo ir kad tiek laiko 😭
Rasuole smagu kad situacija pagerejo!!!🎈
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 31, 22:15)
O ksm dar lanolina galima naudoti ar tik papams? ax.gif

Naudoja sikem kaip barjerini krema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 01, 03:03)
Naudoja sikem kaip barjerini krema smile.gif

Amm.. ooo... nuu.. tą gi... o kas tas barjerinis kremas? biggrin.gif tipo barjeras nuo šūdo, ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 01, 04:13)
Amm.. ooo... nuu.. tą gi... o kas tas barjerinis kremas? biggrin.gif tipo barjeras nuo šūdo, ar kaip? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 01, 02:13)

Agha biggrin.gif apsauga nuo busimo nugrauzimo, nusutimo biggrin.gif
Atsakyti