Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 01, 02:41)
Dynka Akvile laikykites, manau keliu dienu klausimas,labai laukiam Jusu angeliukus 👼👼

Man tai stoga rauna,nuo 17.30h ir dabar:solo,(.),💩 Jegu neturiu,o dar naktis pries akis, (.) speneliai jautrumo neapsakyto...nesupratu kas vaikui yra,dar tokia nebuvo ir kad tiek laiko 😭
Rasuole smagu kad situacija pagerejo!!!🎈

Gal pilvukas ?
Atsakyti

Amm.. ooo... nuu.. tą gi... o kas tas barjerinis kremas? biggrin.giftipo barjeras nuo šūdo, ar kaip? biggrin.gif

😆😆😆

Gal pilvukas ?

Vat ir nezinau, veliau nakti po maitinimo 2h miegojo ir ne buvo zaidimu

o nuo kada prasideda pilvo reikalai,ar visiems skirtungai?

Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 01, 09:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TutėFrutė" data-cid="71406388" data-time="1485915204"><div><p>Amm.. ooo... nuu.. tą gi... o kas tas barjerinis kremas? vartotojo įkelta nuotraukatipo barjeras nuo šūdo, ar kaip? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> 😆😆😆</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tauskute_" data-cid="71406424" data-time="1485924653"><div><p>Gal pilvukas ?</p></div></blockquote><p> Vat ir nezinau, veliau nakti po maitinimo 2h miegojo ir ne buvo zaidimu</p><p>o nuo kada prasideda pilvo reikalai,ar visiems skirtungai?</p>

Prasideda iš tikrųjų 6-7sav , bet gali ir anksčiau .
Gali ir ne būti . Ir aišku skirtingai. Aš jau porą kartų daviau lašų , kojom tripua ,pilvuką riečia ,su daviau espumizano nurimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 01, 08:31)
Gali ir ne būti . Ir aišku skirtingai. Aš jau porą kartų daviau lašų , kojom tripua ,pilvuką riečia ,su daviau espumizano nurimo  smile.gif

Mums antrą savaitę prasidėjo unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas😊 tai naktį  sausinukų neatsirado?  Turėsim 2 vasarinukus 😊

Mažoji baigia pusryčiauti (.) (.),  dar dvi laukia pusryčių...  

Atsakyti
Labas rytas, laukiam vasarinukų smile.gif
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 01, 08:31)
Gali ir ne būti . Ir aišku skirtingai. Aš jau porą kartų daviau lašų , kojom tripua ,pilvuką riečia ,su daviau espumizano nurimo  smile.gif

O ar ne antrą savaitę prasideda? Man atrodo jie baigias apie 7 savaitę, bet gali ir užsitęsti.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 01, 09:15)

O ar ne antrą savaitę prasideda? Man atrodo jie baigias apie 7 savaitę, bet gali ir užsitęsti.

Mums irgi po 2 sav pasijautė pilvukas. Nėra labai baisiai, pastena, pasiraivo, kol pakakoja, ir praeina. Jei tik matau, kad jau pilvukas, tai pasidedu kniūbščią ant krūtinės, jis susirango, sušyla ur užmiega smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 01 vasario 2017 - 09:18
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 01:15)
purelan to tai kazkiek lipnus, nedaug naudoju, ir neturiu su kuo palyginti. O ksm dar lanolina galima naudoti ar tik papams? ax.gif

Skaičiau, kad per šaltį ir veidukas galima tepti einant į lauką.

Labas rytas 4u.gif
What a night! doh.gif doh.gif doh.gif nulužo pirmą valandą ir kėlėsi kėlėsi kėlėsi...nepailsėjau visiškai unsure.gif o jau buvau apsidžiaugusi, kad vieną turim 4val miegelį..per anksti..

Dynka, Akvile, kantrybės! 4u.gif finišas jau čia pat!

Klausimukas dėl akyčių. MB sunerimęs, kad mažylis dairosi ir kartais sužvairuoja. Ar čia taip būna kūdikiams? Nepamenu su pirmagimiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 01 vasario 2017 - 09:36
Rimantess, normalu del pazvairaivimu ;) raumenukai dar silpni
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 01, 11:15)

Žinok nežinau tiksliai aš tik kai skiaiciau knygoje vienoje gali ir prasidėti kaip rašo ir 4-5d gyvenimo leliuko. Žinai literatūra liks literatūra . ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 02 01, 11:18)
Mums irgi po 2 sav pasijautė pilvukas. Nėra labai baisiai, pastena, pasiraivo, kol pakakoja, ir praeina. Jei tik matau, kad jau pilvukas, tai pasidedu kniūbščią ant krūtinės, jis susirango, sušyla ur užmiega smile.gif

Aš paguldziau ant pilvuko prieš maitinimą kai sprogo ten bomba pas Luką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimantess @ 2017 02 01, 11:35)

Labas rytas  4u.gif
What a night!  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nulužo pirmą valandą ir kėlėsi kėlėsi kėlėsi...nepailsėjau visiškai  unsure.gif o jau buvau apsidžiaugusi, kad vieną turim 4val miegelį..per anksti..

Dynka, Akvile, kantrybės!  4u.gif finišas jau čia pat!

Klausimukas dėl akyčių. MB  sunerimęs, kad mažylis dairosi ir kartais sužvairuoja. Ar čia taip būna kūdikiams? Nepamenu su pirmagimiu  blink.gif

Normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2017 02 01, 09:35)

Labas rytas  4u.gif
What a night!  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nulužo pirmą valandą ir kėlėsi kėlėsi kėlėsi...nepailsėjau visiškai  unsure.gif o jau buvau apsidžiaugusi, kad vieną turim 4val miegelį..per anksti..

Dynka, Akvile, kantrybės!  4u.gif finišas jau čia pat!

Klausimukas dėl akyčių. MB  sunerimęs, kad mažylis dairosi ir kartais sužvairuoja. Ar čia taip būna kūdikiams? Nepamenu su pirmagimiu  blink.gif

Pas mane ir žvairuoja kartais smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės 4u.gif Man irgi atrodo, kad normalu, tik MB jau išsigandęs smile.gif ramiau, kad ne tik pas mus ax.gif
Atsakyti