Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas, pas mus diegliai naktį buvo apsilankę, porą valandų masažavau.per miegus vis raitėsi, nors prieš miegą su MB gerai dviratį pamynė ir apsiš i. .... sakė net vaikui akys nušvito. Ar galėjo mažajai pilvą skaudėti nuo makaronų su vištiena?
Vakar (.) kietąjį taip iš valgė thumbup.gif kiek kartų duodate biogaia bakterijas, mums atrodo padeda kažkiek.
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
niu pagulde mane stebejimui iki penktadienio, niekas nevyksta, kaklelis nepasiruoses visiskai, vandenys skaidrus

Kaip dynka?

Atsakyti

Laba ryta smile.gif
niu pagulde mane stebejimui iki penktadienio, niekas nevyksta, kaklelis nepasiruoses visiskai, vandenys skaidrus

Kaip dynka?

Net 1 cm nera???:) gal dar pramus iki penktadienio cementa

Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 02 01, 11:04)
Laba ryta smile.gif
niu pagulde mane stebejimui iki penktadienio,  niekas nevyksta, kaklelis nepasiruoses visiskai, vandenys skaidrus

Kaip dynka?

Na gal pakrapštys ir pajudės ledas? hmm.gif
Dynka prisiduok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 01, 12:02)
Labas rytas, pas mus diegliai naktį buvo apsilankę, porą valandų masažavau.per miegus vis raitėsi, nors prieš miegą su MB gerai dviratį pamynė ir apsiš i. .... sakė net vaikui akys nušvito. Ar galėjo mažajai pilvą skaudėti nuo makaronų su vištiena?
Vakar (.) kietąjį taip iš valgė thumbup.gif  kiek kartų duodate biogaia bakterijas, mums atrodo padeda kažkiek.

Biogaia pagal vartojimo instrukcija - 5 lasiukai per diena. As duodu per viena karta.
Sianakt pupulis nusprende mane is proto isvest... kelesi kas 45 min - 1 val. Ir neaisku ko. Lyg ne pilvelis. Tiesiog papo uzsinoredavo. Pazinda ir toliau uzsnusta trumpam. Tai papai absoliuc tusti ryte buva. Nu taip isgreze, kad siaubas. Gal suolis koks augimo...
Atsakyti

Nemanau,  kad nuo tavo valgyto maisto.  Aš ir makaronus valgau.  Ir vištieną ne vieną kartą.  Net su pievagrybiais ir sūriu anądien gaminau.  

Aš kažkaip viską valgau.  

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

naktele pusetina, kelinejasi ji valgyt, kas 2 valandas... matyt kitaip ir nebus, nors as vis viliuosi, kad kazkada jau naktiniai valgymai galetu buti kas 4 val...
Bet ryte mes miegam iki 10 visada smile.gif tai kaip ir ner labai delko skustis ax.gif

Tute, auuu! Ar varysi siandien iki dvarionkes? As vaziuosiu 14.35 ten busiu.

Tiesa gal kas pirkote stokke maitinimo kede kur tokia liulka kudikiui uzsideda, kur naudojama nuo 0-6 men??
Idomus atsiliepimai. Noriu pirkt, kad kukulis musu kartu prie stalo butu, dalyvautu veiksme taip sakant biggrin.gif Tik ta liulka man tokia kieta pasirode, del to ir dvejoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos!

Žinokit, paantrinsiu Varliukui, nevartojant maisto produktų su kviečiais - kruopiukui tikrai mažiau pilvelį pučia. Tfu tfu tfu.

Dėl pilvelio - tai kiek girdėjau prasideda apie antrą savaite smagumas ir baigiasi apie 7-8, bet būna užsitesia iki 3 mėn.

Mirtingoji - ačiū už paaiškinimą biggrin.gif bral sakau reik pasitikslint, nu maža kas gal ne taip supratau tą barjerą biggrin.gif 4u.gif

Zaliaskare - kaip tu? Kaip reikalai su skrandžiu? Tikiuos jauties geriau 4u.gif

Žiūriu, -3 šian lauke. Planuojat į lauką eit su sausinukais? Šiaip vėjo nėra visai, tai jaučiu oras neblogas rolleyes.gif

Šian jau vasaris bigsmile.gif paskutinis žiemos mėnesis bigsmile.gif ir tada paaavaaasaaariisss bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 01, 11:41)
Labas rytas 4u.gif

naktele pusetina, kelinejasi ji valgyt, kas 2 valandas... matyt kitaip ir nebus, nors as vis viliuosi, kad kazkada jau naktiniai valgymai galetu buti kas 4 val...
Bet ryte mes miegam iki 10 visada  smile.gif  tai kaip ir ner labai delko skustis ax.gif

Tute, auuu! Ar varysi siandien iki dvarionkes? As vaziuosiu 14.35 ten busiu.

Tiesa gal kas pirkote stokke maitinimo kede kur tokia liulka kudikiui uzsideda, kur naudojama nuo 0-6 men??
Idomus atsiliepimai. Noriu pirkt, kad kukulis musu kartu prie stalo butu, dalyvautu veiksme taip sakant  biggrin.gif Tik ta liulka man tokia kieta pasirode, del to ir dvejoju  ax.gif

Parašiau tau biggrin.gif maniškiui ryt solfedis, 14:40.

Mano vyriukas kai suvystytas, išmiega retkarčiais po 4 val. Nu bet man tada (.) jau signalus siunčia ir spenelia kieti būna, ko pasekoje vėl naktį gerai timptelėjo tą vis neužgijantį (.) verysad.gif o prisiverst atsiket valanda anksčiau nu taaaip sunku, kai tas 3 valandų miegas baisingai retas ir po jo atsikeli vos ne kaip visą naktį išmiegojus... ale teks statytis laikrodį,matyt...

Mielos nėštukės, nu jau tuoj tuoj tuoj ir perėsitės. Tuoj!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 01 vasario 2017 - 12:05
Labas rytas 4u.gif

Mum tas vystiklas jau ant ribos lotuliukas.gif doh.gif
Neįsivaizduoju kiek Mantė sveria ir kiek paaugo, bet ryyškiai DAFIGA biggrin.gif
Šiandien miegojom be vystiklo... Tas pats kas su juo.. Po tiek pat išmiega 4u.gif

Ir mergos!!!!!! Stebuklas vakar įvyko!!!
Nu pirkau gi tą paraloną maudynėm į vonelę, sakau, gal netinka jai gultukas g.gif Ir maudėmės visas 10min be jokio cyypt vonelėj ant to paralono!!!!!!! yahoo.gif

Tute Ne tik paskutinis žiemos mėnuo o ir trumpiausias!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 01, 12:03)
Labas rytas  4u.gif

Mum tas vystiklas jau ant ribos lotuliukas.gif doh.gif
Neįsivaizduoju kiek Mantė sveria ir kiek paaugo, bet ryyškiai DAFIGA  biggrin.gif
Šiandien miegojom be vystiklo... Tas pats kas su juo.. Po tiek pat išmiega  4u.gif

Nu pirkau gi tą paraloną maudynėm į vonelę, sakau, gal netinka jai gultukas g.gif Ir maudėmės visas 10min be jokio cyypt vonelėj ant to paralono!!!!!!! yahoo.gif

Tute Ne tik paskutinis žiemos mėnuo o ir trumpiausias!!  bigsmile.gif

Nu va, šaunu, kad porolonkė pramušė ledus! biggrin.gif liuks! Reiks ir man pabandyt be vystyklo, bet bent jau dieną makaluojas. Nors va pi rytinio maitinimo nulūžo pats BB gulte.

Taaaip, dar ir trumpiausias bigsmile.gif
Atsakyti

Idomus atsiliepimai. Noriu pirkt, kad kukulis musu kartu prie stalo butu, dalyvautu veiksme taip sakant biggrin.gifTik ta liulka man tokia kieta pasirode, del to ir dvejoju ax.gif

Net nežinau,  kas čia per daiktas 😞 man BB gultukas tokiu atveju tinka.  Bet kur pasidedu,  ir būna mažylė šalia 😊👍

Nu pirkau gi tą paraloną maudynėm į vonelę, sakau, gal netinka jai gultukas g.gifIr maudėmės visas 10min be jokio cyypt vonelėj ant to paralono!!!!!!! yahoo.gif

Aš ir tą paraloną naudoju 👍 nuo pirmų maudynių.  Ir nė karto ašarų nebuvo 😊 labai patinka maudytis... 

Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 01, 09:15)
Labas rytas, laukiam vasarinukų smile.gif

O ar ne antrą savaitę prasideda? Man atrodo jie baigias apie 7 savaitę, bet gali ir užsitęsti.

su pilvuku tikrai ner kazkokio termino...va su pirmu prasidejo tik 9 savaite ir taip paturbintai tesesi 4 sav...
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 01, 11:41)

Idomus atsiliepimai. Noriu pirkt, kad kukulis musu kartu prie stalo butu, dalyvautu veiksme taip sakant  biggrin.gif Tik ta liulka man tokia kieta pasirode, del to ir dvejoju  ax.gif

As kazkaip skeptiskai i stokke produktus ziurejau nes kainos nemazos....o va nusipirkom lopsiuka stokke ir visu 100 proc pasiteisines pirkinys ir galiu sakyt jog geri produktai...pora draugiu turejo ta maitinimo kefute...bet jis naudojo nuo 6 men...atsiliepimai labai geri...bet neaisku kaip del maziuko patogumo ten... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 01, 11:53)
Sveikos!

Zaliaskare - kaip tu? Kaip reikalai su skrandžiu? Tikiuos jauties geriau  4u.gif

Žiūriu, -3 šian lauke. Planuojat į lauką eit su sausinukais? Šiaip vėjo nėra visai, tai jaučiu oras neblogas  rolleyes.gif

Šian jau vasaris  bigsmile.gif paskutinis žiemos mėnesis  bigsmile.gif ir tada paaavaaasaaariisss  bigsmile.gif

Aciu uz rupesti...pries kiekviena valgi semenu alieju geriu...tai geriau...vakar dar pamaudeno...bet bandau po truputi valgyt viska smile.gif

Jap vasaris...pradedu sukt galva ka vyresnelio gimtadieniui uzkandziam ruost rolleyes.gif
Atsakyti