Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Ramirami @ 2017 01 08, 12:03)
Na ką, pabiro sausinukai po truputėlį wub.gif Saldaus pienelio upių wub.gif Ramių naktelių ir stiprių nervų, kam jų trūksta wub.gif Dar kantrybės biggrin.gif

Kas šiandien nustebins? wub.gif

Vakar staigiai kroviausi daiktus į ligoninę, tik ne dėl savęs, o dėl dukriuko - zarazą pasigavo, tai temp. praktiškai nenumušama 39-40 visą parą, tokia nusilpusi buvo, kad vis sau sakiau "va dabar nenumušu - varom į priimamąjį", Bet pratempėm... ačiū D, nusimušė tempa, pavalgė Pupa - apsiraminom. Tik man gimdymo celibatas prasidėjo huh.gif Kai tik vaikams kas negerai, mamai dingsta visi artėjančio gimdymo požymiai... taip ir iki vasario galiu datempt bigsmile.gif (ne-ne-ne NENORIU).

Užtat nėštukiška agresija kartais sukyla - nekenčiu tų darželio grupės mamkų, kurios pačios sergančios vaikus tokius 'ant ribos' į daržą tempia, ot lakūdros... nu joms nė motais, kad taip ištisas šeimas užkrečia, jokio suopračio blink.gif

Laikykitės 4u.gif Aš irgi nebegaliu gimdyt... Mažoji visą naktį su 39. Dabar dar ir vėmė, skundėsi, kad galvą skauda, gerklę. Kas per kvaraba prikibo verysad.gif Šiandien kažkaip išgyvent ir rytoj varom pas savo gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 08, 14:03)
Na ką, pabiro sausinukai po truputėlį wub.gif Saldaus pienelio upių wub.gif Ramių naktelių ir stiprių nervų, kam jų trūksta wub.gif Dar kantrybės biggrin.gif

Kas šiandien nustebins? wub.gif

Vakar staigiai kroviausi daiktus į ligoninę, tik ne dėl savęs, o dėl dukriuko - zarazą pasigavo, tai temp. praktiškai nenumušama 39-40 visą parą, tokia nusilpusi buvo, kad vis sau sakiau "va dabar nenumušu - varom į priimamąjį", Bet pratempėm... ačiū D, nusimušė tempa, pavalgė Pupa - apsiraminom. Tik man gimdymo celibatas prasidėjo huh.gif Kai tik vaikams kas negerai, mamai dingsta visi artėjančio gimdymo požymiai... taip ir iki vasario galiu datempt bigsmile.gif (ne-ne-ne NENORIU).

Užtat nėštukiška agresija kartais sukyla - nekenčiu tų darželio grupės mamkų, kurios pačios sergančios vaikus tokius 'ant ribos' į daržą tempia, ot lakūdros... nu joms nė motais, kad taip ištisas šeimas užkrečia, jokio suopračio blink.gif

Sveikyt kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, 11:12)
Aš turiu kelias datas 6,9,13 biggrin.gif  nes pagal svorį 6d. Pagal mmm...9, pagal echo 13  biggrin.gif

Nu tai viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jau tiek pricitavau, prikomentavau ir vizitacija, padėjau tel ir dingo viskas biggrin.gif
Ką galiu oasakyt apie pirmąją naktį kartu, tai visai ji vykusi thumbup.gif
Valgė 23val, 03val ir 05val. Tada gal 10val ir va vėl katik užkando thumbup.gif

Krūtinė Akmeninė doh.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 08, 13:10)
Laikykitės 4u.gif  Aš irgi nebegaliu gimdyt... Mažoji visą naktį su 39. Dabar dar ir vėmė, skundėsi, kad galvą skauda, gerklę. Kas per kvaraba prikibo verysad.gif Šiandien kažkaip išgyvent ir rytoj varom pas savo gydytoją.

Mano B nuo penktadienio su tempa 38. Bet snd vis tiek i budejima parai isvaziavo. Sako, kas jusu ramu miega saugos smile.gif
Tai dabar laukiu ar dukra neapsirgs. Tfu tfu tfu kol kas jokiu pozymiu.
Atsakyti

Sveikatos ligoniukams 🎈🎈🎈tos vaikų ligos tikrai labai "išmuša iš vėžių". Kai manęs kas klausia,  kaip laikotės,  tai visad sakau-gerai,  visi sveiki.  Sveikata svarbiausia. 

Atsakyti
Apie zindyma, as isgyvenu stebuklinga laikotarpi siuo metu wub.gif
Tiek isvargau su pirmu tai ta pacia pradzia atsimenu kaip juodziausia laikotarpi auginant vaika....
O su siuo tai tiesiog rojus wub.gif
Noreciau maitinti toki maza kniurksiuka, kad ir 10 metu.... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 12:42)
Labas rytas  4u.gif

Jau tiek pricitavau, prikomentavau ir vizitacija, padėjau tel ir dingo viskas  biggrin.gif
Ką galiu oasakyt apie pirmąją naktį kartu, tai visai ji vykusi thumbup.gif
Valgė 23val, 03val ir 05val. Tada gal 10val ir va vėl katik užkando thumbup.gif

Krūtinė Akmeninė doh.gif  blink.gif

Su liemenele esi????
As siuo kartu isvis nesidejau liemeneles...man praita kart jos tap nuguzavo viska, kad ir kokias pirkaus....
Si karta deduosi tik hm maitinimo maikute...nei kad tempia nei kas spaudzia.Krutine sunki, bet nieko neskauda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 08, 14:11)
Apie zindyma, as isgyvenu stebuklinga laikotarpi siuo metu  wub.gif
Tiek isvargau su pirmu tai ta pacia pradzia atsimenu kaip juodziausia laikotarpi auginant vaika....
Su liemenele esi????

Kaip smagu skaityt wub.gif as net neabejojau, kad bus kitaip su tokiu nusiteikimu 4u.gif
Mhn.. as ir planuoju pradzioj nesidet.. ir rekomendavo jei tik imanoma nesidet smile.gif pacioj pradzioj.. galima iklotukus tuos isidet i tas maikutes jei ka..
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 08, 13:11)
Apie zindyma, as isgyvenu stebuklinga laikotarpi siuo metu  wub.gif
O su siuo tai tiesiog rojus wub.gif
Noreciau maitinti toki maza kniurksiuka, kad ir 10 metu.... bigsmile.gif
Papildyta:

Su liemenele esi????
As siuo kartu isvis nesidejau liemeneles...man praita kart jos tap nuguzavo viska, kad ir kokias pirkaus....
Si karta deduosi tik hm maitinimo maikute...nei kad tempia nei kas spaudzia.Krutine sunki, bet nieko neskauda rolleyes.gif

Nuo vakar su, nes kitaip kompresai nesilaiko 4u.gif
Bet pas mane medžiaginė, su skylutėm ir tamposi (medvilnė), labai patogi, principe kaip H&M maikutės tik kad ten liemenėlė :lol:Tai dar nuo dukros pirmos ji vienintėlė pas mane likus, nes tikrai superinė thumbup.gif
Nakčiai nusiimu, kad butu nuogi 4u.gif Aisku baloj atsikeliu lotuliukas.gif
Sakai išvis būt be? g.gif
Negaliu, nes dar labiau speneliai dirginasi į naktinius unsure.gif

Anikute
Kaip pažiūrėt ar teisingai paima krūtį?
Negali būt pas mane per didelis spenelis? g.gif
Tarpas tarp nosytės ir krūties yra, smakriukas irgi atlieka savo darbą, bet niekad nematau ar apatinė lupytė "užžsivertus" g.gif Ir kaip ją labiau pražiodyt? Nes išsizioja normaliai tik kai susinervina kad neduodu bet kaip paimt g.gif
Atsakyti
Sveikatos vaikiukams 4u.gif
Nu žinokit man prieš akis Natalija rodė, kaip paimti turi vaikas krūtį, kažin kaip realybėje gausis. Šaunuolės kad nenuleidžiate rankas ir stengiatės maitinti. wub.gif wub.gif wub.gif lenkiu žemai galvas prieš Jus bis.gif
Kaip mamukai jaučiatės po cp?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, 14:14)
Sveikatos vaikiukams 4u.gif
Nu žinokit man prieš akis Natalija rodė, kaip paimti turi vaikas krūtį, kažin kaip realybėje gausis. Šaunuolės kad nenuleidžiate rankas ir stengiatės maitinti.  wub.gif  wub.gif  wub.gif lenkiu žemai galvas prieš Jus bis.gif
Kaip mamukai jaučiatės po cp?

Tai aš irgi žinau kaip turi paimt, bet visvien klausimų iškyla 4u.gif
Spenelius skauda, bet jie tikrai nenukramtyti, nekraujjuoja, tai darau prielaidą, kad paima teisingai, tik dar patys speneliai nespejo apsiprast g.gif
Ir va kai maitinu, jei po kompreso, neskauda, o jei jau duodu tą pačią krūtį antrą kartą (nu jei valgo tik 30min pvz), tai tada jau jooooooo... blink.gif
Tai matyt viskas ok pas mane su žindymu, tik reik priprast speneliam prie pareigų lotuliukas.gif
Pienas teka tai net gulint ant nugaros lotuliukas.gif
Čia neeliukui rūbų reiks papildyma daryt, o man lotuliukas.gif

O aš po šio CP tai thumbup.gif
Tik va WC rimto reikalo dar nebuvau.. 🙄
Reiks šian butinai pabandyt, nes valgiau tai jsu nuo vakar normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 13:59)

Anikute
Kaip pažiūrėt ar teisingai paima krūtį?
Negali būt pas mane per didelis spenelis? g.gif
Tarpas tarp nosytės ir krūties yra, smakriukas irgi atlieka savo darbą, bet niekad nematau ar apatinė lupytė "užžsivertus" g.gif  Ir kaip ją labiau pražiodyt? Nes išsizioja normaliai tik kai susinervina kad neduodu bet kaip paimt g.gif

Jeigu speneliai netraumuoti, tai reiškia teisingai paima. Po žindymo spenelis neturi būti suplotas. Žindymo metu negali įdubti žandukai, girdisi ryjimo garsas, kruta ausytės, lūpytės abi išverstos. Kūnelis vienoje linijoje su galvyte, galvytė vos atlošta atgal.
Spenelis teoriškai gali būti per didelis vaikui, bet realiai nesu to mačius, nes vaikiukas turėtų būti mažutis labai, o speneliai laaabai dideli. Gal tu kalbi apie aureolę, tą rudą laukelį? Jeigu jis labai didelis, tai nereikia jo viso apžioti, pakanka didžiosios jo dalies.
Pražiodyti reikia įduodant. Kai įdavinėji spenelis turi būti ties nosyte, tada norėdamas paimti atlošia galvą ir daugiau išsižioja.
Atsakyti