Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Fsio thumbup.gif susitvarkėm thumbup.gif
Dabar kai krūtinė pilna viskas ok thumbup.gif
Ančiukas tikrai mirksiukas.gif

Pamaitinau, B îdavuau kad pampį pirmą kartą gyvenime pakeistų, tai jei galėčiau mirčiau iš juoko lotuliukas.gif Dar ir perrengt turės, tai komentarai geri biggrin.gif "kur čia ranką, o kur koją dėt" lotuliukas.gif "negaliu uždėt pamperso, ji spardosi" lotuliukas.gif "kaip ją aprengt, ji juda gi visa ir išsiima ka aš aprengiu" lotuliukas.gif "kur dingo kojinė nuo kojos?" lotuliukas.gif

Nu linksminamės biggrin.gif

Vakar buvo dukra atėjus wub.gif Laikė sesę wub.gif
Nu B sakė kad kai važiavo namo kūrė planus kaip gimtadienius švęs ir kaip man padės wub.gif Ir paskutinės frazė "užmušė" lotuliukas.gif "Bet tikrai sesė? Tikrai? Patikrinot gerai ar pimpaliuko nėra?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 08, 17:19)
<div>Oi tie hormonai!!!  Nors visą nėštumą nejaučiau didelių svyravimų... </div><div>Palikom dukrytes kaime pas senelius.  Mažiausiai savaitei..  Tai aš aišku susigraudinau atsisveikinant 😢😢😢 o jos puikiai.  Bučkius išdalino,  atia pamojavo.  Šaunuolės mano❤❤❤ </div><div>Tai jau važiuojant sugalvojom dar į filmą su vyru nueit😊👍 po to kur pavakarieniausim dviese...</div>

Super! Pabusit dviese su B mirksiukas.gif

O man tai sventas saldumas...
Nebezinau ar gulet ar stovet ar vaiksciot..visaip blogai..
Indus ploviau tai garsiai dainavau: oooo mama, o mama biggrin.gif
Ir viskas is vien, nebesuprantu kada baigias, kada prasideda.
Toks pagerintas skausmelis, bet jau mmm, ne tas kur ryte buvo. Strenas rodos perples pusiau.
Bet blogiausia, kad neatseku kada prasideda kada baigias, toks istisas saldumas. Tai tikiuos tik paruosiamieji.
Bl net pamoku dar nesuziurejau su dukra. Vel dainuodama tvarkarasti ziuresiu. biggrin.gif
Reikejo cia mums trenktis prie to kalniuko, geriau butume susitvarke viska diena.
Tikiuos praeis, arba bludisiu per nakti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 08 sausio 2017 - 19:05
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 19:30)
Nu B sakė kad kai važiavo namo kūrė planus kaip gimtadienius švęs ir kaip man padės  wub.gif Ir paskutinės frazė "užmušė" lotuliukas.gif "Bet tikrai sesė? Tikrai? Patikrinot gerai ar pimpaliuko nėra?" lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gerule..
MB siandien irgi gerai skele tik apie gimdyam, sako: nu as manau su daline nejautra (jis cia epidura taip vadina ) TURETUM pagimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu uz pasitikejima sakau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 08 sausio 2017 - 19:14
Naaa... tai kuri ten užrodėt tuos varškės bučinukus??? bigsmile.gif Grajt prisipažinkite... nes mano vyras ant jų tiek 'sėdo' - trečią kartą iš eilės prašo kepti bigsmile.gif Namuose jų dabar privalo visada būti ax.gif

Labai ačiū už sveikatos palinkėjimus mano Pupai, daug matau tų ligoniukų temoje, laikomės ir sveikatinamės visi ir visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, 13:09)
Oho aukšta temperatūra. Kaip dabar jaučiasi?  Dingsta nes pamiršti  nestuke.gif ir tada svarbiau darosi kiti vaikai. Pas mus buvo net vaistų atnešę į darželį, kad auklėtojos suduotų.  Žinai visokių yra.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, gal jau kiek geriau... Įtariu ryt antibus gausim, nes jau akytės traiškanoti pradėjo, toks pavargęs vaikutis be apetito. O dėl auklėtojų tai mūsiškėms esu dėkinga, nes kategoriškos - jei vaikui reikia girdyti vaistukus, tai laikykite namuose ir gydykite. Bet yra mamų, kurios slapčia sergančius atgrūda į grupę... Aš rūbinėje prieš kelias dienas savo mažę rengiu ir girdžiu, kaip atšoliuoja viena vaikų pasiimti ir mobiliaku kalba, kaip pati žiauriai serga, ir va vaikai darže jau tokie link sirgimo... tai kai mano vaizduotė nebloga, įsivaizdavau, kaip aš tą varną už plaukų ant žemės parverčiau fool.gif

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 19:30)
Nu B sakė kad kai važiavo namo kūrė planus kaip gimtadienius švęs ir kaip man padės  wub.gif Ir paskutinės frazė "užmušė" lotuliukas.gif "Bet tikrai sesė? Tikrai? Patikrinot gerai ar pimpaliuko nėra?" lotuliukas.gif

bigsmile.gif 4u.gif oj fainuolė... apsidrausti vaikas nori, na kad viskas būtų 100% tikra biggrin.gif

Dėl maitinimo: sūnų po CP prieš n metų labai skausmingai maitinti pradėjau, žliumbiau 2 mėnesius unsure.gif Visų pirma tai pati prisidirbau - nemokėjau įduoti, tai man nudrožė odą taip žiauriai, kad atviros žaizdos buvo... kol sugijo... Tada atradau dieviškuosius multimam, jie dar visai nebuvo populiarūs, radau kaip naujovę.. o mišinuko paranojiškai bijojau duoti, tai atkentėjau kaip marytė melnikaitė, kol galų gale įsivažiavome. Man ten kažkoks gyvenimo tikslas buvo - maitinti, perlipti per tą sunkumą. Dukrytės susilaukiau po 9 metų ir gimdžiau su nusiteikimu, kad viskas bus gerai. Tai maitinti MP gavosi puikiai, nes tikrai labai svarbu, kad smegenyse būtų nuspaustas mygtukas 'take it easy' wub.gif Dabar tai net klausimų nekyla - tiesiog 2 vaikus po 2 metus maitinus MP toks jausmas, kad į pasąmonę įaugo įgūdžiai.

Dynka, iš to, kaip parašei apie savijautą, skamba kažkaip labai jau įtartinai rolleyes.gif Lagaminas sukrautas po ranka?
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 08, 20:36)

Dynka, iš to, kaip parašei apie savijautą, skamba kažkaip labai jau įtartinai rolleyes.gif Lagaminas sukrautas po ranka?

Tase tai sukrauta..
Bet bandau guostis, kad cia stuburas labiau. Ir pries nestuma jau paskutiniu metu nebuvo stiprioji puse. O snd nuejom su dukra prie kalniuko, kol ji ciuozinejo, stovejau kokia gera valanda, tai gal del to sakau.
Bet tai kokia kose galvoj, kai taip netiketai suima, eina sau..
Kai jau terminas, tai pasiruosi kazkiek psichologiskai manau.
Bet aprimo jau skausmas, tik pilvas vis kieteja.
Eisiu i silta vonia pagulet, gal praeis.
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 08, 19:57)
Tase tai sukrauta..
Bet bandau guostis, kad cia stuburas labiau. Ir pries nestuma jau paskutiniu metu nebuvo stiprioji puse. O snd nuejom su dukra prie kalniuko, kol ji ciuozinejo, stovejau kokia gera valanda, tai gal del to sakau.
Bet tai kokia kose galvoj, kai taip netiketai suima, eina sau..
Kai jau terminas, tai pasiruosi kazkiek psichologiskai manau.
Bet aprimo jau skausmas, tik pilvas vis kieteja.
Eisiu i silta vonia pagulet, gal praeis.

Nereikėjo tau eit prie to kalno, aš jau nėjau, vyras su dukra ėjo smile.gif
Nu bet aš nebūčiau aš, jei darbų neprisigalvočiau smile.gif prikepiau mielinių bandelių su mėsyte , kitas su cinamonu biggrin.gif Nu bet jau nugarai šakės buvo... pagulėjau, atleido...
Kaip fainai, kurioms pienukas greit atsirado wub.gif
Atsakyti
Oi Ramirami CIA as ax.gif
Sorry smile.gif mano mb jie irgi labai patinka smile.gif

Dynka gal pagulek ramiai,nieko nedaryk....

Pas mus snd Total lovadienis:) issimiegojom,papusryciavom..vel pagulet smile.gif tada vyro sese atveze is anytos maisto mums,dar torto,skruzdelino,sakocio is baliaus liko.Papietavom,nuejom i miska pasivaiksciuoti su suniu ir vel i lova,tinginiu diena smile.gif

Uzsispyrus kaip faina,kad viskas o.k Gal greitai jau ir namo?

Kur Tauskute dingo? Eteryje nesirodo?;)
Tute kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 08, 18:26)
Hm.. keista... bent mano drauges lb giria HM apatiniu kokybe.. matyt ne visi geri  unsure.gif

Vaikiški apatiniai ir šiaip rūbeliai tikrai geros kokybės, nei susitraukia, nei išsitampo... Suaugusių apatinių.nebandžiau, va tą liemenukų maitinimo kaip maikutės rinkinį pirkau, tai bus matyt smile.gif Matau, kad mūsų mamytėms pasiteisina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 08, 16:13)
Blem jau juokina tie žmonės - dažniausias klausimas pastaruoju metu: kada gimdysi  biggrin.gif vyrui bendradarbis katik skambino, nu kada žmona gimdys  biggrin.gif laukia kada reiks keisti atostogų darbe  biggrin.gif

Aš irgi žiūriu, kad ne tiek manęs, kiek vyro daugiau klausinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 18:30)

Pamaitinau, B îdavuau kad pampį pirmą kartą gyvenime pakeistų, tai jei galėčiau mirčiau iš juoko lotuliukas.gif Dar ir perrengt turės, tai komentarai geri  biggrin.gif "kur čia ranką, o kur koją dėt" lotuliukas.gif "negaliu uždėt pamperso, ji spardosi" lotuliukas.gif "kaip ją aprengt, ji juda gi visa ir išsiima ka aš aprengiu" lotuliukas.gif "kur dingo kojinė nuo kojos?" lotuliukas.gif

Nu linksminamės  biggrin.gif

Vakar buvo dukra atėjus  wub.gif Laikė sesę  wub.gif

Vyrui gera patirtis bigsmile.gif tik reikia nepamiršti kad egzistuoja ir jie ir gali padėti , bei viską daryti. wub.gif
Dukrytė šaunuolė wub.gif

QUOTE(dynka @ 2017 01 08, 18:53)

Nebezinau ar gulet ar stovet ar vaiksciot..visaip blogai..
Indus ploviau tai garsiai dainavau: oooo mama, o mama  biggrin.gif
Ir viskas is vien, nebesuprantu kada baigias, kada prasideda.
Toks pagerintas skausmelis, bet jau mmm, ne tas kur ryte buvo. Strenas rodos perples pusiau.

O tu nenori iki VMK palėkti? Kažkaip jau man skamba įtartinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 20:30)
Fsio thumbup.gif susitvarkėm thumbup.gif
Dabar kai krūtinė pilna viskas ok thumbup.gif
Ančiukas tikrai  mirksiukas.gif

Pamaitinau, B îdavuau kad pampį pirmą kartą gyvenime pakeistų, tai jei galėčiau mirčiau iš juoko lotuliukas.gif Dar ir perrengt turės, tai komentarai geri  biggrin.gif "kur čia ranką, o kur koją dėt" lotuliukas.gif "negaliu uždėt pamperso, ji spardosi" lotuliukas.gif "kaip ją aprengt, ji juda gi visa ir išsiima ka aš aprengiu" lotuliukas.gif "kur dingo kojinė nuo kojos?" lotuliukas.gif

Nu linksminamės  biggrin.gif

Vakar buvo dukra atėjus  wub.gif Laikė sesę  wub.gif
Nu B sakė kad kai važiavo namo kūrė planus kaip gimtadienius švęs ir kaip man padės  wub.gif Ir paskutinės frazė "užmušė" lotuliukas.gif "Bet tikrai sesė? Tikrai? Patikrinot gerai ar pimpaliuko nėra?" lotuliukas.gifi

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 08, 22:12)
Oi Ramirami CIA as ax.gif
Sorry smile.gif mano mb jie irgi labai patinka smile.gif

Dynka gal pagulek ramiai,nieko nedaryk....

Pas mus snd Total lovadienis:) issimiegojom,papusryciavom..vel pagulet smile.gif tada vyro sese atveze is anytos maisto mums,dar torto,skruzdelino,sakocio is baliaus liko.Papietavom,nuejom i miska pasivaiksciuoti su suniu ir vel i lova,tinginiu diena smile.gif

Uzsispyrus kaip faina,kad viskas o.k Gal greitai jau ir namo?

Kur Tauskute dingo? Eteryje nesirodo?;)
Tute kaip tau sekasi?

Aš čia smile.gif visa diena kažkur žodžiu vyro akys blink.gif iš kur tiek jėgų biggrin.gif
Buvom ant kapų dukros metinės 11d. Tai norėjosi nu vykti anksčiau , vyras nu vežė , kad po darbo 11d.patamsej ten ne klaidžioti ant kapų, Už degem visi žvakutės. Poto lauke pabuvom , su vyru stovejom , vaikas ciuozineja , grįžom namo pavalgem , su galvojom i parką nulėkti vyras apsipirko ... Poto i nordika nu varem i ride parduotuvė bet aš neradau pirštinių kurių norėjau reiks i Ševčenkos g važiuoti isitikinau kad ten nordikoj tas ride nieko gero .
Ir namo atvarem , pavalgem ką tik. smile.gif
Bet buvo strioko biggrin.gif atejom namo ,atsisėdau ant kėdės o bleeee šilta tarp kojų vyrui sakau ne jau vandenis , vyras su vaiku stovi nenusirengineja laukia einu į wc viskas oki , o tu pinda katė susilde kėdė o aš jau pagalvojau kad jauuuu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 08, 22:16)
Vaikiški apatiniai ir šiaip rūbeliai tikrai geros kokybės, nei susitraukia, nei išsitampo... Suaugusių apatinių.nebandžiau, va tą liemenukų maitinimo kaip maikutės rinkinį pirkau, tai bus matyt smile.gif  Matau, kad mūsų mamytėms pasiteisina smile.gif
Papildyta:

Aš irgi žiūriu, kad ne tiek manęs, kiek vyro daugiau klausinėja biggrin.gif

Aš maikutes maitinimo turiu ir turėjau su sūnum super tikrai.
Sūnaus maikes visos iš H&M tikrai gėros kokybės , bet reik gaudyt akcijas , nes taip tai brangu . Tikrai brangu.
Vakar lemenuka nusipirkau ziuresim kaip ar geras bus. ax.gif
Atsakyti
Mamos nuo ryto jau sustojo man skrandis, siandien 37 savaite ir 2 dienos. Plysta galva, vemiu.. nezinau ar cia man greitaja kviestis del to, pergyvenu ar vaikeliui nieko del.. ka uzvalgyt ar atsigerti kad skrandis pradetu veikti? vaistu negaliu jokiu varyoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 08, 20:48)
Mamos nuo ryto jau sustojo man skrandis, siandien 37 savaite ir 2 dienos. Plysta galva, vemiu.. nezinau ar cia man greitaja kviestis del to, pergyvenu ar vaikeliui nieko del.. ka uzvalgyt ar atsigerti kad skrandis pradetu veikti? vaistu negaliu jokiu varyoti... unsure.gif

Tikrai gali gert angliuka, smecta, paracetamoli, ir siulyciau daug borzomio...
Jei tau cia tik siandien, tai sulauk rytojaus... bus gal koks enterovirusiukas vienos dienos...
Atsakyti