QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 20:30)
Fsio

susitvarkėm
Dabar kai krūtinė pilna viskas ok

Ančiukas tikrai
Pamaitinau, B îdavuau kad pampį pirmą kartą gyvenime pakeistų, tai jei galėčiau mirčiau iš juoko

Dar ir perrengt turės, tai komentarai geri

"kur čia ranką, o kur koją dėt"

"negaliu uždėt pamperso, ji spardosi"

"kaip ją aprengt, ji juda gi visa ir išsiima ka aš aprengiu"

"kur dingo kojinė nuo kojos?"
Nu linksminamės
Vakar buvo dukra atėjus

Laikė sesę
Nu B sakė kad kai važiavo namo kūrė planus kaip gimtadienius švęs ir kaip man padės

Ir paskutinės frazė "užmušė"

"Bet tikrai sesė? Tikrai?
Patikrinot gerai ar pimpaliuko nėra?"
i
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 08, 22:12)
Oi
Ramirami CIA as
Sorry

mano mb jie irgi labai patinka
Dynka gal pagulek ramiai,nieko nedaryk....
Pas mus snd Total lovadienis:) issimiegojom,papusryciavom..vel pagulet

tada vyro sese atveze is anytos maisto mums,dar torto,skruzdelino,sakocio is baliaus liko.Papietavom,nuejom i miska pasivaiksciuoti su suniu ir vel i lova,tinginiu diena
Uzsispyrus kaip faina,kad viskas o.k Gal greitai jau ir namo?
Kur
Tauskute dingo? Eteryje nesirodo?;)
Tute kaip tau sekasi?
Aš čia

visa diena kažkur žodžiu vyro akys

iš kur tiek jėgų
Buvom ant kapų dukros metinės 11d. Tai norėjosi nu vykti anksčiau , vyras nu vežė , kad po darbo 11d.patamsej ten ne klaidžioti ant kapų, Už degem visi žvakutės. Poto lauke pabuvom , su vyru stovejom , vaikas ciuozineja , grįžom namo pavalgem , su galvojom i parką nulėkti vyras apsipirko ... Poto i nordika nu varem i ride parduotuvė bet aš neradau pirštinių kurių norėjau reiks i Ševčenkos g važiuoti isitikinau kad ten nordikoj tas ride nieko gero .
Ir namo atvarem , pavalgem ką tik.
Bet buvo strioko

atejom namo ,atsisėdau ant kėdės o bleeee šilta tarp kojų vyrui sakau ne jau vandenis , vyras su vaiku stovi nenusirengineja laukia einu į wc viskas oki , o tu pinda katė susilde kėdė o aš jau pagalvojau kad jauuuu
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 08, 22:16)
Vaikiški apatiniai ir šiaip rūbeliai tikrai geros kokybės, nei susitraukia, nei išsitampo... Suaugusių apatinių.nebandžiau, va tą liemenukų maitinimo kaip maikutės rinkinį pirkau, tai bus matyt

Matau, kad mūsų mamytėms pasiteisina
Papildyta:
Aš irgi žiūriu, kad ne tiek manęs, kiek vyro daugiau klausinėja
Aš maikutes maitinimo turiu ir turėjau su sūnum super tikrai.
Sūnaus maikes visos iš H&M tikrai gėros kokybės , bet reik gaudyt akcijas , nes taip tai brangu . Tikrai brangu.
Vakar lemenuka nusipirkau ziuresim kaip ar geras bus.
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....