Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 14:56)
Tai aš irgi žinau kaip turi paimt, bet visvien klausimų iškyla  4u.gif
Spenelius skauda, bet jie tikrai nenukramtyti, nekraujjuoja, tai darau prielaidą, kad paima teisingai, tik dar patys speneliai nespejo apsiprast g.gif
Ir va kai maitinu, jei po kompreso, neskauda, o jei jau duodu tą pačią krūtį antrą kartą (nu jei valgo tik 30min pvz), tai tada jau jooooooo...  blink.gif
Tai matyt viskas ok pas mane su žindymu, tik reik priprast speneliam prie pareigų lotuliukas.gif
Pienas teka tai net gulint ant nugaros lotuliukas.gif
Čia neeliukui rūbų reiks papildyma daryt, o man lotuliukas.gif

O aš po šio CP tai thumbup.gif
Tik va WC rimto reikalo dar nebuvau.. 🙄
Reiks šian butinai pabandyt, nes valgiau tai jsu nuo vakar normaliai  biggrin.gif

Tai jei taip bėga, kaip be lėmenėlės būti? blink.gif
Jo wc dabar atrodo baisus reikalas. o gali atsisėsti? Beje ar turi kartu ir leliuką jau nuolatos?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, 14:14)

Kaip mamukai jaučiatės po cp?

as gerai irgi lyginant su pirmu cp jauciuosi, pries diena dejausi zvakute nuo skausmo, nes pradejau nemaloniai justi pjuvio sonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 08, 14:56)
Jeigu speneliai netraumuoti, tai reiškia teisingai paima. Po žindymo spenelis neturi būti suplotas. Žindymo metu negali įdubti žandukai, girdisi ryjimo garsas, kruta ausytės, lūpytės abi išverstos. Kūnelis vienoje linijoje su galvyte, galvytė vos atlošta atgal.
Spenelis teoriškai gali būti per didelis vaikui, bet realiai nesu to mačius, nes vaikiukas turėtų būti mažutis labai, o speneliai laaabai dideli. Gal tu kalbi apie aureolę, tą rudą laukelį? Jeigu jis labai didelis, tai nereikia jo viso apžioti, pakanka didžiosios jo dalies.
Pražiodyti reikia įduodant. Kai įdavinėji spenelis turi būti ties nosyte, tada norėdamas paimti atlošia galvą ir daugiau išsižioja.

Nu netraumuoti g.gif Vienoj vietoj virš spenelio tik įtrūkę buvo, bet tai lyg ir nebeber g.gif
O vat kad viršutinė lupytė irgi turi būt užsivertus pamiršau doh.gif
Pas mus tikrai ji ne taip kaip reikia tada g.gif
O paduodu kūrį lygiai taip kaip sakei drinks_cheers.gif
Patogiausia sėdint 4u.gif Bandžiau standartiškai ir bandžiau kai leliukas po pažastim (turiu aš tą pagalvę thumbup.gif) Dar nežinau kaip patogiau, nes sedėti pakankamai patogiai po CP ligoninej ant tų lovų neišeina lotuliukas.gif
Kaip dabar man su ta viršutine lūpa daryt? g.gif Ji labiau į vidų eina g.gif Ir nežinau kaip su apatine reikalai g.gif

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, 15:18)
Tai jei taip bėga, kaip be lėmenėlės būti?  blink.gif
Jo wc dabar atrodo baisus reikalas. o gali atsisėsti? Beje ar turi kartu ir leliuką jau nuolatos?

Tai va va lotuliukas.gif Man net einant laša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 08, 13:11)
Apie zindyma, as isgyvenu stebuklinga laikotarpi siuo metu  wub.gif
Tiek isvargau su pirmu tai ta pacia pradzia atsimenu kaip juodziausia laikotarpi auginant vaika....
O su siuo tai tiesiog rojus wub.gif
Noreciau maitinti toki maza kniurksiuka, kad ir 10 metu.... :bigsmile

Zinai man irgi su antragime, buvo iskart labai lengva su zindymu. As galvoju matyt del to kad tarpas tarp maitinimu buvo 2 metai, speniai suformuoti, kaizkaip nieks
Nepsimirse... seseles ikisdavo nosi i plata ir dinkdavo, nes nebuvo anei jokiu klausimu ir problemu. O su pirmagime tai istisai kviesdavau tas seseles smile.gif net papu masaziste buvau issikvietus i palata... biggrin.gif
O va dabar po 7 metu nezinau kaip man bus smile.gif
Atsakyti
Blem jau juokina tie žmonės - dažniausias klausimas pastaruoju metu: kada gimdysi biggrin.gif vyrui bendradarbis katik skambino, nu kada žmona gimdys biggrin.gif laukia kada reiks keisti atostogų darbe biggrin.gif
Atsakyti
Oi tie hormonai!!!  Nors visą nėštumą nejaučiau didelių svyravimų... 
Palikom dukrytes kaime pas senelius.  Mažiausiai savaitei..  Tai aš aišku susigraudinau atsisveikinant 😢😢😢 o jos puikiai.  Bučkius išdalino,  atia pamojavo.  Šaunuolės mano❤❤❤ 
Tai jau važiuojant sugalvojom dar į filmą su vyru nueit😊👍 po to kur pavakarieniausim dviese...
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 08, 16:19)
<div>Oi tie hormonai!!!  Nors visą nėštumą nejaučiau didelių svyravimų... </div><div>Palikom dukrytes kaime pas senelius.  Mažiausiai savaitei..  Tai aš aišku susigraudinau atsisveikinant 😢😢😢 o jos puikiai.  Bučkius išdalino,  atia pamojavo.  Šaunuolės mano❤❤❤ </div><div>Tai jau važiuojant sugalvojom dar į filmą su vyru nueit😊👍 po to kur pavakarieniausim dviese...</div>

Šaunuolės wub.gif Sakau vaikam ne toks stresas kiek mamai 4u.gif
Pabūsit jaunavedžiai wub.gif . Pamenu palikau darželyje pirmą kart pietų, tai bėgau vos prabudus jau jį pasiimti, ir aišku apsiverkiau, nu kaip kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 17:03)
Kaip dabar man su ta viršutine lūpa daryt? g.gif Ji labiau į vidų eina g.gif Ir nežinau kaip su apatine reikalai g.gif

Abi lupytes turi but isverstos.. kaip pas anciuka smile.gif
Nu ka.. buvau pas gyd.. pamatavo vel tonusiukus, lelyte ramesne buvo, bet ant nugaros gulejau.. masinoj vel kaip pradejo duotis.. treciad vel varau.. vel tonusus pazes.. gal kazka jau pakrapstys..
HM apsipirkau.. staniku.. minkstu tokiu komplekta pradziai, veliau toki normalesni.. ir pizamu komplektuka lelytei paimiau su nuolaida.. nu ir tada susstojom kepyklelej.. omg.. unsure.gif tai isejau su pilnu maisu.. siaaaaaaubas kokios ten bandeles sviezios ir skanios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 08, 15:56)
Pražiodyti reikia įduodant. Kai įdavinėji spenelis turi būti ties nosyte, tada norėdamas paimti atlošia galvą ir daugiau išsižioja.

bigsmile.gif va.. lb geras patarimas bigsmile.gif tikiuosi pavyks ,,uzmaut'' kaip ten reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 08, 13:42)
Labas rytas  4u.gif

Jau tiek pricitavau, prikomentavau ir vizitacija, padėjau tel ir dingo viskas  biggrin.gif
Ką galiu oasakyt apie pirmąją naktį kartu, tai visai ji vykusi thumbup.gif
Valgė 23val, 03val ir 05val. Tada gal 10val ir va vėl katik užkando thumbup.gif

Krūtinė Akmeninė doh.gif  blink.gif

Kaip greitai pienelį prisikvietėt! bigsmile.gif ir valgo šauniai naktį 4u.gif

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 08, 17:19)
<div>Oi tie hormonai!!!  Nors visą nėštumą nejaučiau didelių svyravimų... </div><div>Palikom dukrytes kaime pas senelius.  Mažiausiai savaitei..  Tai aš aišku susigraudinau atsisveikinant 😢😢😢 o jos puikiai.  Bučkius išdalino,  atia pamojavo.  Šaunuolės mano❤❤❤ </div><div>Tai jau važiuojant sugalvojom dar į filmą su vyru nueit😊👍 po to kur pavakarieniausim dviese...</div>

Šaunuolės wub.gif

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, )
Pabūsit jaunavedžiai  wub.gif . Pamenu palikau darželyje pirmą kart pietų, tai bėgau vos prabudus jau jį pasiimti, ir aišku apsiverkiau, nu kaip kitaip  biggrin.gif

Man irgi tas žinomas jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 08, 17:19)

Neliudekit.. viskas tik i nauda 4u.gif su vyru biski pasidziaugsit vienas kitu.. reik ir saves nepamirst.. o ir seneliai anukemis pasidziaugs bigsmile.gif viskas puiku
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 08, 17:03)

HM apsipirkau.. staniku.. minkstu tokiu komplekta pradziai, veliau toki normalesni.. ir pizamu komplektuka lelytei paimiau su nuolaida.. nu ir tada susstojom kepyklelej.. omg..  unsure.gif tai isejau su pilnu maisu.. siaaaaaaubas kokios ten bandeles sviezios ir skanios  wub.gif

Nu kaip gaila nėra pas mus Šiauliuose nieko nestuke.gif o apatinių kokybė nepasakyčiau, kad gera ten. unsure.gif bet vaikams rūbeliai man patinka thumbup.gif
Bandelės kaip noriuuuuuuuuu biggrin.gif
Parvežė V miramile purškiamą į gerklę, o jei ..... blink.gif Bet ko tik nepadarysi, kad tik padėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 08, 19:14)
Nu kaip gaila nėra pas mus Šiauliuose nieko nestuke.gif o apatinių kokybė nepasakyčiau, kad gera ten. unsure.gif  bet vaikams rūbeliai man patinka thumbup.gif

Hm.. keista... bent mano drauges lb giria HM apatiniu kokybe.. matyt ne visi geri unsure.gif
Atsakyti