QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 14, 15:37)
Mes nusprendem daryt normalu gimtadieni... puse metu kalba apie ji tai negaliu kaltint brolio gimimo ir nedaryt gimtadienio:) pas mus vien vaiku 13 susidaro...

Tema masinos raudonos ir melynos.Bus zaidimu kambari Alisa.Jis Parke outlet, patiko jog gyvuniuku turi ir galima juos maitinti ir daug erdves:))) Torta kepa kaip ir visad mano mama
Mes namie svesim , norim pasaugoti abu , kai aplinkui draugės su leliukais atkrito ir ligoninėje guli tai nusprendėme kad gal grand baliaus nedarome ramiai namie...
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 14, 16:42)
Ausku, kad juokauja Ziu ziu
O pas mus, kai visi buvom su slogom, tai maziuke neuzsikrete. As pati 2 savaites slogavau, tai galvoju, kad mano organizmas kovodamas kazkokius antikunius turbut ir i piena isskyre ir del to ji nesusirgo. Pastoviai gi su manim buvo, o man sloga varvejo ir gerkle skaudejo. Ar gali taip buti, ar as fantazuoju?
Na prisivaiksciojom lauke, bet man vienai nuobodu, 2h neistempiau, reikia kompanijos butinai

Tai Tute ryt susitunkam?
O kita savaite ir as gal i vingio parka prisijungciau. O kai Jus vaziuojate i parka su masina ir vezate keduteje tai taip ir veziojate, ar i lopsi perkeliate?
Į kėdutė poto į lopšį per kelių
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 02 14, 16:51)

nu pz galvoju.. stogas moterai pavaziavo.. gi tiek susigaudo apie maitinima ir cia kai skele, tai net atsisedau.. nesigasdink, Ziu ziu.. sposininke nu
Man ir aktualu sitas kls.. as galvoju, jeigu kur netoli valandai ar dviem galima keduteje ir veziot.. trb
Man toje keduteje zipuko tai vaikas įkritęs toks ir atrodo nepatogu jam, aš perkeliu į lopsy
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....