Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

del slogos kas klauset, tai maniskei kliurksinti, nebeganti, istraukiu zalius snarglius. Nusipirkai phusiomer aspiratoriu, zymiai geresnis nei rhinomer...

Daktare paziurejo gerkle, tai ir pasake, kad virusine cia, sake tik sulasint juros vandenoi ir atsiurbinet su aspiratorium, jokiu daugiau vaistu. Turi praeit jau i savaites gala..

tiesa dar daug apie skiepus kalbejom, tai skiepysiu ir roto ir meningokoko.

Shea, piema kart as irgi girdziu toki brieda kad eit masazuot pilvo 1 menesio leliuka unsure.gif
Del pilvo juk uztenka mamytes daromo masazo. KA tu ten tokia vaikui pilva primasazuosi, tikrai nereikia masazistes, tu manau neprastesne masaziste siuo klausimu.

Va kai del tonuso, tai taip reikia profo, bet ir del tonuso masazus daro tik nuo 3 men. Del tonuso sake ir mums reikes smile.gif
Atsakyti
Tauskute Galim ryt planuotis prasukt gerą ratą Vingio parke 4u.gif Apie 13val jei tau tinka ax.gif
Mašinos neatiduoda dar man, tai minsiu Vingio parko takelius thumbup.gif
Gal dar kuri nori/gali? bigsmile.gif
Aš varau +- 12:30-13:00val ir iki 14:30-15:00 vaikštau (nu ilgiau nerizikuoju, nors jei prieš išvažiuojant būna gerai pavalgius, tai ir ilgiau pabūnam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 14, 16:18)
Tauskute Galim ryt planuotis prasukt gerą ratą Vingio parke  4u.gif Apie 13val jei tau tinka  ax.gif
Gal dar kuri nori/gali?  bigsmile.gif
Aš varau +- 12:30-13:00val ir iki 14:30-15:00 vaikštau (nu ilgiau nerizikuoju, nors jei prieš išvažiuojant būna gerai pavalgius, tai ir ilgiau pabūnam  4u.gif

ir as prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 02 14, 18:06)
Sveikos, gal kuri galės padėt imint mįslę  blink.gif buvom su mažiuku pas gastro dėl pilvelio skausmų, sakė paprašyti pas šeimos gydytoja siuntimo masažams nes mažiukui smarkiai kaupiasi dujos, tai reik masažų stiprinti pilvo raumenukams kad lengviau išsibezdėtų..paprašiau šeimos gydytojos to siuntimo ji pasakė kad leliukui iki 3 mėnesių jokių masažų daryt negalima. Kuri iš ju teisi o kuri klysta? blink.gif

Jooo nuo 3men tik galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 18:16)
del slogos kas klauset, tai maniskei kliurksinti, nebeganti, istraukiu zalius snarglius. Nusipirkai phusiomer aspiratoriu, zymiai geresnis nei rhinomer...

Daktare paziurejo gerkle, tai ir pasake, kad virusine cia, sake tik sulasint juros vandenoi ir atsiurbinet su aspiratorium, jokiu daugiau vaistu. Turi praeit jau i savaites gala..

Shea, piema kart as irgi girdziu toki brieda kad eit masazuot pilvo 1 menesio leliuka unsure.gif
Del pilvo juk uztenka mamytes daromo masazo. KA tu ten tokia vaikui pilva primasazuosi, tikrai nereikia masazistes, tu manau neprastesne masaziste siuo klausimu.

Va kai del tonuso, tai taip reikia profo, bet ir del tonuso masazus daro tik nuo 3 men. Del tonuso sake ir mums reikes smile.gif

Mes Lauryną nuo roto ir nuo meningokoko esam paskiepine ir nuo erkių.
Dar galvoju nuo pneumokoko ,maziai mūsų gaus nemokamai jau privalomas , o va Laurynas ne gaus , mokamas .

Jai nuo roto kas skiepis geriau iškart po maitinimo ne lėkti nes gali atpilti vaistus ir pinigai į orą ...
Mums taip patarė gyd pamenu . Tai va kas skiepis turėkit omeny tai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 14, 18:18)
Tauskute Galim ryt planuotis prasukt gerą ratą Vingio parke  4u.gif Apie 13val jei tau tinka  ax.gif
Gal dar kuri nori/gali?  bigsmile.gif
Aš varau +- 12:30-13:00val ir iki 14:30-15:00 vaikštau (nu ilgiau nerizikuoju, nors jei prieš išvažiuojant būna gerai pavalgius, tai ir ilgiau pabūnam  4u.gif

Turėsiu omeny mirksiukas.gif turiu ne tavo jai ką prisijunksiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Turbut reikia duoti misinio.Mazai pieno.

Aj tiesa siandien buvome TA priaugo 900 gr ir 2,5 cm. Sloga virusine, bet i lauka sake eiti galima, tik nemaudyt, ir traukt istisai snarglius, kad neuzsibutu. Dazniau laikyti stacia, ir maitinti negulint, o sedint, ir laikyti staciau. Va taip va smile.gif

Iškart supratau, kad juokauji 😀

Mes nebevažiavom į TA dėl slogos. Irgi liepė su jūros vandeniu plauti ir siurbti. Dar siūlė Euphorbium nusipirkti. Bet kiek jau turiu patirties, purški ar ne, vistiek tiek pat laiko gydoma ta sloga. Taip kam dar papildomai tą gleivinę jau trinti. 

Aš ir tikiuosi, kad per savaitę praeis. Pas mus irgi virusas matyt nuo sesių. Nes abi prieš tai slogavo

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 16:22)
ir as prisijungciau ax.gif

ZiuZiu Tai davai 13val prie pagrindinio įėjimo?
Tauskute prisijungs jei ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 15:39)
Aga, biski sposyju, nu uzplauke kazkas man biski  biggrin.gif  biggrin.gif

bet traukt tai rimtai tiek istraukiau, tiek ir tepaliksiu mamai, 80ml, uzteks, be to 3-4 h iseinu, pirmas toks palikimas ilgas  ax.gif

antragime sugebejau uzauginti be pientraukio ir buteliuko smile.gif

Aš 90ml praeitą kart iš abiejų pritraukiau, bet buvau maitinusi nesenai, tai dzin, bet nusitraukinėti nesamonė, bet kartais reikia.

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 16:16)

Man neleido jūros vandenuką naudoti, kuo mažiau į nosį visko, bet tai kaip ištraukti tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 14, 11:06)
Oj tai ko tu tylėjai taip ilgai  biggrin.gif
Kada meetas??  4u.gif  bigsmile.gif

Nu vo, kitą savaitę tinkamės pas žaliaskarę bigsmile.gif nieks nebandot susirgt! ax.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 13:51)
Sveikos. Niu ka, sian su MB einam i koncerta, tai atsisedau pasidarbuoti su pienraukiu, ir ka jus manot?!? Mano vaikas alkanas pastoviai! Is vieno papo 60 ml is kito 20 ml. Nu tai kur tau bus sotus?!? Turbut reikia duoti misinio.Mazai pieno.

Ne tai konkrečiai nėr pieno. Ką čia su tais 900g - reik mišinio ir 9000g biggrin.gif

Su smagia TA 4u.gif

QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 14, 14:42)
Na prisivaiksciojom lauke, bet man vienai nuobodu, 2h neistempiau, reikia kompanijos butinai  ax.gif Tai Tute ryt susitunkam?  mirksiukas.gif

O kita savaite ir as gal i vingio parka prisijungciau. O kai Jus vaziuojate i parka su masina ir vezate keduteje tai taip ir veziojate, ar i lopsi perkeliate?  ax.gif

drinks_cheers.gif kelintą einam? Apie kokią 12 panašiai?

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 16:16)

Paporink daugiau apie skiepus. Ką gyd pasakojo? Aš irgi mąstau, kad reiks paskiepyt nuo tų brudų.

Maniškio tonusas irgi padidėjęs, masažuosimės kai ateis laikas. Pžįstama rekomendavo masažistę, kuri ten pagal tam tikrus taškus išmasažuoja viską.

Praeitą naktį Ignius jau miegojo savo lovytėj smile.gif visai liuks!
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 14, 19:29)

Praeitą naktį Ignius jau miegojo savo lovytėj smile.gif visai liuks!

Kaip tau tai pavyko? bigsmile.gif Aš vis ruošiuos šitam žingsniui, bet kasnakt patyngiu perkelt biggrin.gif
Kai normalios lovos neturim, tai kol išsirideni iš sofos, tai išsibudini ir vaiką prikeli doh.gif lotuliukas.gif

Bet reiks jau greit kraustyt lauk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 02 14, 16:06)
Sveikos, gal kuri galės padėt imint mįslę  blink.gif buvom su mažiuku pas gastro dėl pilvelio skausmų, sakė paprašyti pas šeimos gydytoja siuntimo masažams nes mažiukui smarkiai kaupiasi dujos, tai reik masažų stiprinti pilvo raumenukams kad lengviau išsibezdėtų..paprašiau šeimos gydytojos to siuntimo ji pasakė kad leliukui iki 3 mėnesių jokių masažų daryt negalima. Kuri iš ju teisi o kuri klysta? blink.gif

Pasakyt koks tas masazas bus??? toki pati gali pati padarut: pagal laikrodzio rodykle suk pirsta aplink bamba ratu;)
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 14, 18:41)
Pasakyt koks tas masazas bus??? toki pati gali pati padarut: pagal laikrodzio rodykle suk pirsta aplink bamba ratu;)

Yra daugiau judesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 02 14, 13:01)

Panos, kaip valot\ ar valot vaikučiams liežuvius? Mano mažiuko liežuvis visas baltut baltutėlis, gal pienligė? unsure.gif ir dar atpylinėti pradėjo gausiai, nors tikrai palaikau stačiau kol atsirūgsta verysad.gif

Labuka 4u.gif

Liežuviuką valau taip: merliuką sudrėkinu į ramunėlių arbatą, merliuką apsuku apie pažajį pirštą ir kišu į burnytę ax.gif Man labai pasiteisino bigsmile.gif

Atsakyti