Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 14, 20:50)
Yra daugiau judesiu smile.gif

tai aš nekalbu apie masažus nuo 3 mėn:)
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 14, 19:29)
drinks_cheers.gif kelintą einam? Apie kokią 12 panašiai?

Praeitą naktį Ignius jau miegojo savo lovytėj smile.gif visai liuks!

Galim bandyti apie 12 kur nors prie AK susitikti mirksiukas.gif

As viena nakti irgi pabandziau perkelti i lovyte, tai, kai pabudo madam nepatenkinta ir kol vel uzlauziau... zodziu pasigailejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 14, 20:33)
Kaip tau tai pavyko?  bigsmile.gif Aš vis ruošiuos šitam žingsniui, bet kasnakt patyngiu perkelt  biggrin.gif
Kai normalios lovos neturim, tai kol išsirideni iš sofos, tai išsibudini ir vaiką prikeli doh.gif lotuliukas.gif

Bet reiks jau greit kraustyt lauk  rolleyes.gif

Tai, kad aš visada keliuos maitint. Kažkaip man ramiau, kai žinau, kad pavalgo smile.gif o gulom aš nepripratus kažkaip. Plius dar pampį keičiu. Užtai kiek vietos lovoj dabar biggrin.gif o ir mazgį matau tiesiai prieš save.

QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 14, 21:46)
Galim bandyti apie 12 kur nors prie AK susitikti  mirksiukas.gif

As viena nakti irgi pabandziau perkelti i lovyte, tai, kai pabudo madam nepatenkinta ir kol vel uzlauziau... zodziu pasigailejau lotuliukas.gif

Ok! Tik taip plius minus apie 12 biggrin.gif nu 15 min čia ar čia. Žinai, kol nusitarabanysiu iš 5 aukšto su visa manta biggrin.gif

Panos, a jau naudojat kas nors 3 sauskelnių dydį? Aš šian jau pirkau. Kažkaip 2 toks visai ant ribos, ir prakakina pro nugara jau.

Šian pas mus buvo šokis su kardais ir visuom kuom. Pilvelis reik suprast. Sudavus Colic Calm užmigo. Pirmą kart taip piktavo kruopiukas ir pirmą kart daviau šių lašiukų. Nieko daug nevalgiau, apart mamos atvežtų virtų / keptų vyniotinių su vištiena. Ir marinuotų pievagrybių įpaišiau. Nesuprasi.
Atsakyti

Panos, a jau naudojat kas nors 3 sauskelnių dydį? Aš šian jau pirkau. Kažkaip 2 toks visai ant ribos, ir prakakina pro nugara jau.

3???? Mes dar 1 dydį tik naudojam 😊

Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 14, 23:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TutėFrutė" data-cid="71440428" data-time="1487105258"><div><p>Panos, a jau naudojat kas nors 3 sauskelnių dydį? Aš šian jau pirkau. Kažkaip 2 toks visai ant ribos, ir prakakina pro nugara jau.
</p></div></blockquote><p>3???? Mes dar 1 dydį tik naudojam 😊</p>

Mhm, mes vyriškai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 15, 00:47)
Tai, kad aš visada keliuos maitint. Kažkaip man ramiau, kai žinau, kad pavalgo smile.gif o gulom aš nepripratus kažkaip. Plius dar pampį keičiu. Užtai kiek vietos lovoj dabar biggrin.gif o ir mazgį matau tiesiai prieš save.
Ok! Tik taip plius minus apie 12 biggrin.gif nu 15 min čia ar čia. Žinai, kol nusitarabanysiu iš 5 aukšto su visa manta biggrin.gif

Šian pas mus buvo šokis su kardais ir visuom kuom. Pilvelis reik suprast. Sudavus Colic Calm užmigo. Pirmą kart taip piktavo kruopiukas ir pirmą kart daviau šių lašiukų. Nieko daug nevalgiau, apart mamos atvežtų virtų / keptų vyniotinių su vištiena. Ir marinuotų pievagrybių įpaišiau. Nesuprasi.

Mes naudojame 3 nr sauskelnės ax.gif
Aš va miltinians,pieno produktams ir saldumynams ne tai be lašų ,vaistų gyvenam . O kai čia pavariau picos , pyrago , blynų miltinių su džemu abrikosų tai uh Untanai atlaikyti reikėjo bet espumizanas gelbėja ir pankolių arbata.
Bet ne tik pilvukas Lukui bet ir iš bėrė ponaiti , bet jau gražus ax.gif kai mama į burną ne deda ko nereik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 15 vasario 2017 - 00:28
*** kosėti pradėjo mažiukė. Tempos nėr, bet lyg pakimus, balselis kitoks unsure.gif eina nafik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 15, 01:39)
*** kosėti pradėjo mažiukė. Tempos nėr, bet lyg pakimus, balselis kitoks  unsure.gif  eina nafik  unsure.gif

Gal tik nuo oro?
Ar yra naudojančių Dada sauskelnes?kažin kaip kokybė? ZiuZiu ar ne tu naudoji?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 15, 03:15)
Gal tik nuo oro?
Ar yra naudojančių Dada sauskelnes?kažin kaip kokybė? ZiuZiu ar ne tu naudoji?

Sakai nuo oro gali būt? Reiks gyd paskambinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 15, 01:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TutėFrutė" data-cid="71440428" data-time="1487105258"><div><p>Panos, a jau naudojat kas nors 3 sauskelnių dydį? Aš šian jau pirkau. Kažkaip 2 toks visai ant ribos, ir prakakina pro nugara jau.
</p></div></blockquote><p>3???? Mes dar 1 dydį tik naudojam 😊</p>

sveikos, m,es jau savaitę laiko 3 dydi naudojam.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Arba man vaidenas, arba Mantė nuo 23-5h išmiegojo g.gif bigsmile.gif Ir dar gerą h būtų miegojus, bet pirdaliukai užpuolė biggrin.gif
Nežinau kaip man ją į lovą iškraustyt jei aš greičiau nulūžtu nei ji pavalgo??! lotuliukas.gif Reiks galvot kažką g.gif

Mes dar 2,5 pokus turim 2 dydžio, tai sunaudosim (negailiu pampių dabar, kad greičiau baigtųsi) ir imsim jau 3 dydį ir mes bigsmile.gif

Einu dar kokį posmelį nusnaust kol Mantė miega rolleyes.gif

P.S Jūsų kaldros leliukų irgi storos? g.gif Man nepatinka.. Galvoju gal kokį adijaliuką įsigyt ar pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 14, 22:47)

O kurias naudoji? nes jeigu Libero tai jos tokios truputi mazintos yra... rolleyes.gif
Atsakyti