Sparkle pradingus, tikiuosi viskas gerai lelytei...

QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 16, 12:38)
O kas jai buvo?

Klausykit, aš va tik prieš porą dienų nustojau kraujuot pagaliau

QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 16, 07:10)
Labas rytas!
Mano mažė šiąnakt sugebėjo tris rinkinius rūbelių ir tris paklodes sumyžti
besimuistydama ji tuos pampersus nusimauna... ir dar sisioja litrais. Vyras sako suvyniok į maksimos maišelį ją
pilnas bliūdas skalbinių ir vien jos...
Čia ne į temą, bet... niekada nebuvau lb tikinti ir prietarais netikiu. Mama dėl to pyksta lb. Bet vakar buvom mano senelio šermenyse. Nuvažiavom trumpam su mazge, nes neturėjau kur palikti, galvojau pabūsiu kol nepradės zirzti. Ji nespėjo pamatyti prosenelio. Bet prie urnos sėdint užsižiūrėjo į jo nuotrauką ir be perstojo šypsojosi
užmigo ant rankų ir miegojo išsišiepusi. Visi sako, kad kai leliukai per miegus šypsosi tai angeliukai kalbina... savo angeliuką jau turim 

Čia ne į temą, bet... niekada nebuvau lb tikinti ir prietarais netikiu. Mama dėl to pyksta lb. Bet vakar buvom mano senelio šermenyse. Nuvažiavom trumpam su mazge, nes neturėjau kur palikti, galvojau pabūsiu kol nepradės zirzti. Ji nespėjo pamatyti prosenelio. Bet prie urnos sėdint užsižiūrėjo į jo nuotrauką ir be perstojo šypsojosi

Aš tikiu jog yra kazkoks salia musu pasaulis. Mano vyresnelis dar normaliai nekalbejo...proseneles vadino bobutem.o numirus proproseneliai po keliu dienu nakti miegam, girdziu: Baba Papija( Pakape kaimas) ijungiu sviesa ir ziuriu vaikas sau sypsos per miegus

Tarpkitko tas posakis, kad kazkas iseina gimineje tai tada i jo vieta ateina kitas.Pas mus pasiteisino...Kol proprosenele buvo gyva vyresneliui beprotiskai sunkias ligas paise...sveikata vis prastejo...proprosenele numire irvsu lyg ta diena sveikata kardinaliai geret pradejo...

QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 16, 12:38)

Dabar geriau, miega ramiai..
Šiaip iš esmės jau nebeblogėja, laikosi, tik vemia gan dažnai..
QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 14:35)
Sveikos.. ojetus.. stipri tu moteris... as 3k numirciau

Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 16, 08:10)
besimuistydama ji tuos pampersus nusimauna... ir dar sisioja litrais. Vyras sako suvyniok į maksimos maišelį ją
pilnas bliūdas skalbinių ir vien jos...
Čia ne į temą, bet...

Čia ne į temą, bet...
O kokius naudojat? mes moony ir tik kelis kart pramyzus yra,kai as blogai uzdejau.. bet kad nusimautu

Geras.. fainai del angeliuko

QUOTE(amberr. @ 2017 02 16, 13:57)
Sveikos.. ojetus.. stipri tu moteris... as 3k numirciau
jetus greiciau pasveiktu.. laikykis ir stiprybes tau..
Papildyta:
O kokius naudojat? mes moony ir tik kelis kart pramyzus yra,kai as blogai uzdejau.. bet kad nusimautu

Papildyta:

Nu šiandien su pampers. Bet ir Libero ir Toujours ji sugeba nusimaut ligi pat skirmanto

QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 13:35)

Ojei, laikykis

sveikos,
kuriu leliukai sloguoja, ar jie ir pakosti? nu maniske koset pradejo, kazkaip neramu
gal ir nuo snarglio koso, nu ka as zinau.. Antradieni, kai daktare klause, tai svaru buvo, bet sloga mums ziauriai isisiautejo, visai negereja, bijau kad tie karkalai nenueitu kur nosr giliau, jauciu ryt tempsiu vel pas doktorka.
Sparkle, sveikit.. Dieve kaip Tau sunku
kuriu leliukai sloguoja, ar jie ir pakosti? nu maniske koset pradejo, kazkaip neramu

gal ir nuo snarglio koso, nu ka as zinau.. Antradieni, kai daktare klause, tai svaru buvo, bet sloga mums ziauriai isisiautejo, visai negereja, bijau kad tie karkalai nenueitu kur nosr giliau, jauciu ryt tempsiu vel pas doktorka.

QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 15:35)

Sveikyt kuo greičiau

sveikos,
Manoji kartais pakosti. Bet man grynai atrodo, kad dėl slogos. Kai tie snargliai nusileidžia. Ir tada tiek kosti, kad dažnai ir atpila. Mums jau lyg mažėja sloga...
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 16, 17:38)
sveikos,

Ziu ziu, pasakojau, kad mes nuo tokios slogos pradejom koseti ir atsidureme ligonineje, i ligonine atvaziavom jokiu karkalu nebuvo, o ryte jau buvo

QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 13:35)

Sveikatos mazylei,o tau stiprybes!!!!🎈
Grajauskiki man drauge sake,jei per miegus vaikelis sypsosi,Tai reiskia bendrauja su savo angeliuku.Mano mazute kai pavalgo,uzmiega ir visada sypsosi ;)
Ziuziu ir tavo dukrytei linkiu greiciau atsikratyti slogos!!!!