Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Sparkle pradingus, tikiuosi viskas gerai lelytei... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 16, 12:38)

O kas jai buvo? unsure.gif
Klausykit, aš va tik prieš porą dienų nustojau kraujuot pagaliau smile.gif Ir pasižiūrėjau, jau kaip ir randelis tik likęs, kur kirpo... Kovo 1 užsirašiau pas ginę, tikiuos viskas jau bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 16 vasario 2017 - 13:09
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 16, 07:10)
Labas rytas!  4u.gif
Mano mažė šiąnakt sugebėjo tris rinkinius rūbelių ir tris paklodes sumyžti  biggrin.gif  besimuistydama ji tuos pampersus nusimauna... ir dar sisioja litrais. Vyras sako suvyniok į maksimos maišelį ją  biggrin.gif pilnas bliūdas skalbinių ir vien jos...

Čia ne į temą, bet... niekada nebuvau lb tikinti ir prietarais netikiu. Mama dėl to pyksta lb. Bet vakar buvom mano senelio šermenyse. Nuvažiavom trumpam su mazge, nes neturėjau kur palikti, galvojau pabūsiu kol nepradės zirzti. Ji nespėjo pamatyti prosenelio. Bet prie urnos sėdint užsižiūrėjo į jo nuotrauką ir be perstojo šypsojosi  smile.gif užmigo ant rankų ir miegojo išsišiepusi. Visi sako, kad kai leliukai per miegus šypsosi tai angeliukai kalbina... savo angeliuką jau turim  wub.gif

Aš tikiu jog yra kazkoks salia musu pasaulis. Mano vyresnelis dar normaliai nekalbejo...proseneles vadino bobutem.o numirus proproseneliai po keliu dienu nakti miegam, girdziu: Baba Papija( Pakape kaimas) ijungiu sviesa ir ziuriu vaikas sau sypsos per miegus smile.gif))
Tarpkitko tas posakis, kad kazkas iseina gimineje tai tada i jo vieta ateina kitas.Pas mus pasiteisino...Kol proprosenele buvo gyva vyresneliui beprotiskai sunkias ligas paise...sveikata vis prastejo...proprosenele numire irvsu lyg ta diena sveikata kardinaliai geret pradejo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 16, 12:38)

4u.gif naktis be miego.. Užsnūdau 24h, pabundu nuo cypiančio aparato, o ji pasirodo galvytę pasukus, laidus išsitraukus, 'gaudo' orą.. Skaiçiai 78 rodė, galvojau numirsiu vietoj, galūnės nutirpo, pirštai suledėjo, nesugraibau tų laidelių, pz, čiut kojų nepakračiau. Tai visą naktį sėdėjau ir žiūrėjau į ją, kavos prisitaisius.

Dabar geriau, miega ramiai..
Šiaip iš esmės jau nebeblogėja, laikosi, tik vemia gan dažnai..
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 14:35)

Sveikos.. ojetus.. stipri tu moteris... as 3k numirciau unsure.gif jetus greiciau pasveiktu.. laikykis ir stiprybes tau..
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 16, 08:10)
Mano mažė šiąnakt sugebėjo tris rinkinius rūbelių ir tris paklodes sumyžti  biggrin.gif  besimuistydama ji tuos pampersus nusimauna... ir dar sisioja litrais. Vyras sako suvyniok į maksimos maišelį ją  biggrin.gif pilnas bliūdas skalbinių ir vien jos...
Čia ne į temą, bet...

O kokius naudojat? mes moony ir tik kelis kart pramyzus yra,kai as blogai uzdejau.. bet kad nusimautu blink.gif
Geras.. fainai del angeliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 16, 13:57)
Sveikos.. ojetus.. stipri tu moteris... as 3k numirciau  unsure.gif jetus greiciau pasveiktu.. laikykis ir stiprybes tau..
Papildyta:

O kokius naudojat? mes moony ir tik kelis kart pramyzus yra,kai as blogai uzdejau.. bet kad nusimautu blink.gif
Geras.. fainai del angeliuko  wub.gif

Nu šiandien su pampers. Bet ir Libero ir Toujours ji sugeba nusimaut ligi pat skirmanto biggrin.gif gal aš uždėt nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 13:35)
4u.gif  naktis be miego.. Užsnūdau 24h, pabundu nuo cypiančio aparato, o ji pasirodo galvytę pasukus, laidus išsitraukus, 'gaudo' orą.. Skaiçiai 78 rodė, galvojau numirsiu vietoj, galūnės nutirpo, pirštai suledėjo, nesugraibau tų laidelių, pz, čiut kojų nepakračiau. Tai visą naktį sėdėjau ir žiūrėjau į ją, kavos prisitaisius.

Ojei, laikykis 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

kuriu leliukai sloguoja, ar jie ir pakosti? nu maniske koset pradejo, kazkaip neramu unsure.gif
gal ir nuo snarglio koso, nu ka as zinau.. Antradieni, kai daktare klause, tai svaru buvo, bet sloga mums ziauriai isisiautejo, visai negereja, bijau kad tie karkalai nenueitu kur nosr giliau, jauciu ryt tempsiu vel pas doktorka.

Sparkle, sveikit.. Dieve kaip Tau sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 15:35)
4u.gif  naktis be miego.. Užsnūdau 24h, pabundu nuo cypiančio aparato, o ji pasirodo galvytę pasukus, laidus išsitraukus, 'gaudo' orą.. Skaiçiai 78 rodė, galvojau numirsiu vietoj, galūnės nutirpo, pirštai suledėjo, nesugraibau tų laidelių, pz, čiut kojų nepakračiau. Tai visą naktį sėdėjau ir žiūrėjau į ją, kavos prisitaisius.

Sveikyt kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sveikos,

kuriu leliukai sloguoja, ar jie ir pakosti? nu maniske koset pradejo, kazkaip neramu unsure.gif
gal ir nuo snarglio koso, nu ka as zinau.. Antradieni, kai daktare klause, tai svaru buvo, bet sloga mums ziauriai isisiautejo, visai negereja, bijau kad tie karkalai nenueitu kur nosr giliau, jauciu ryt tempsiu vel pas doktorka.

Manoji kartais pakosti. Bet man grynai atrodo, kad dėl slogos. Kai tie snargliai nusileidžia. Ir tada tiek kosti, kad dažnai ir atpila. Mums jau lyg mažėja sloga... 

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 16, 17:38)
sveikos,

kuriu leliukai sloguoja, ar jie ir pakosti? nu maniske koset pradejo, kazkaip neramu  unsure.gif

Sparkle, sveikit.. Dieve kaip Tau sunku unsure.gif

Ziu ziu, pasakojau, kad mes nuo tokios slogos pradejom koseti ir atsidureme ligonineje, i ligonine atvaziavom jokiu karkalu nebuvo, o ryte jau buvo unsure.gif žodžiu, l. staigiai tokiems maziuliams...
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 02 16, 13:35)

Sveikatos mazylei,o tau stiprybes!!!!🎈

Grajauskiki man drauge sake,jei per miegus vaikelis sypsosi,Tai reiskia bendrauja su savo angeliuku.Mano mazute kai pavalgo,uzmiega ir visada sypsosi ;)
Ziuziu ir tavo dukrytei linkiu greiciau atsikratyti slogos!!!!
Atsakyti