Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(amberr. @ 2017 02 15, 15:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Naudojat kuri nors is jusu colic calm lasiukus nuo diegliu.. maniskei vakarais skaudena.. bet galvoju ar ju reik. 20e  unsure.gif gal kazka pigiau pabandyt dar..

Mes naudojam. Dazniausiai nakti. Neklykia jis, bet nemiega, muistosi. O kiti vaistai nepadeda. Mums vyro teta is JAV atsiunte kelis buteliukus. Jo, kaia ju kosmine. Iki 9 kg vaikui ten yra 47 dozes. Per para max 4 dozes.Mums pakol kas per para teke naudot 2 kartus max.
Atsakyti
Man tai nepavyksta iduoti ciulptuka verysad.gif Avent,gal reikia dar kitoki nupirkti ir pabandyti smile.gif
Dėl miegojimo:tai as pamaitinu ir padedu I lovyte, visada savo lovytei miega.Aprengta sliauztinukai ir uzklota vilnoniu pleduku,Nes anklode storoka
Atvaziavo anyta,brolis mano, o mazoji nerami,ant (.)....gal dar nuluz....
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 15, 14:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Naudojat kuri nors is jusu colic calm lasiukus nuo diegliu.. maniskei vakarais skaudena.. bet galvoju ar ju reik. 20e  unsure.gif gal kazka pigiau pabandyt dar..

Aš vakar daviau pirmą kart, nes jau buvo oho blink.gif šiap, dieną, kartą ar du duodu saab simplex, espumisana arba infacol. Pakaitom. Tada vakare visai normaliai būna. Vakar kaip tyčia baigės viskas, ir vakare buvo uch. Sudaviau Colic Calm - vaikis per 10 minužmigo. Pabūdo po 3 val, išsipirduliavo normaliai. Ir ryte pakrovė pampį per kraštus. Suveikė mum Colic'as.

Maniškis naktį miega su bodžiuku trumpom rankovėm ir kelnytėm, arba pėdkelnėm. Man svarbu, kad kojytėm šilta būtų, tada ir visam kūnui šilta. Suvystau į tą miego vystyklą, ir kaldryte užkloju. Lovytėj, tfu tfu tfu, miega gerai ax.gif o dieną BB gultas yr gėrių gėris!

Smagiai pasivaikščiojom su Smurcyte ir Ziu rolleyes.gif pažėjau, kad prasukau šian plius minus beveik 7 km bigsmile.gif oras fantastiškas, jau man kvepia pavasariu.

Gavau šian Happeak kelnes, nu man nerealios jos... žiauriai patogios, mielos, šiltos (šian jau demonstravau biggrin.gif ). Rekomenduoju, kas mėgsta tokį stilių mirksiukas.gif

Ką klojat lovytėj, kad įvykus avarijai čiužinys liktų sveikas? Pirkot kokius spec paklotus?

Saulė pašvietė - varau siurbt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 15 vasario 2017 - 16:12
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 15, 16:09)
Aš vakar daviau pirmą kart, nes jau buvo oho  blink.gif šiap, dieną, kartą ar du duodu saab simplex, espumisana arba infacol. Pakaitom. Tada vakare visai normaliai būna. Vakar kaip tyčia baigės viskas, ir vakare buvo uch. Sudaviau Colic Calm - vaikis per 10 minužmigo. Pabūdo po 3 val, išsipirduliavo normaliai. Ir ryte pakrovė pampį per kraštus. Suveikė mum Colic'as.

Maniškis naktį miega su bodžiuku trumpom rankovėm ir kelnytėm, arba pėdkelnėm. Man svarbu, kad kojytėm šilta būtų, tada ir visam kūnui šilta. Suvystau į tą miego vystyklą, ir kaldryte užkloju. Lovytėj, tfu tfu tfu, miega gerai  ax.gif o dieną BB gultas yr gėrių gėris!

Smagiai pasivaikščiojom su Smurcyte ir Ziu  rolleyes.gif pažėjau, kad prasukau šian plius minus beveik 7 km  bigsmile.gif oras fantastiškas, jau man kvepia pavasariu.

Gavau šian Happeak kelnes, nu man nerealios jos... žiauriai patogios, mielos, šiltos (šian jau demonstravau biggrin.gif ). Rekomenduoju, kas mėgsta tokį stilių  mirksiukas.gif

Ką klojat lovytėj, kad įvykus avarijai čiužinys liktų sveikas? Pirkot kokius spec paklotus?

Saulė pašvietė - varau siurbt biggrin.gif

Ikejoje yra neperslapanciu paklotuku...man jie geris:)
Atsakyti
ar niekas neturite paskolinti babycenter nuolaidu korteles ?!? ax.gif
(ne babycity)
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 15, 16:50)
Ikejoje yra neperslapanciu paklotuku...man jie geris:)

Kaip maždaug jie atrodo? Arba kaip vadinas? 4u.gif ir jie „kvėpuoja?”

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 15, 16:51)
(ne babycity)

Neturiu, bet cekava, ką pirksi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 15 vasario 2017 - 17:00
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 15, 17:51)
(ne babycity)

Turiu 😊 Kaip perduot?
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 02 15, 17:07)
Turiu 😊 Kaip perduot?

o ten pas tave kiek nuol? ax.gif 10?

pirksiu ta stokke tripp trapp mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 15, 17:20)
o ten pas tave kiek nuol?  ax.gif  10?

pirksiu ta stokke tripp trapp  mirksiukas.gif

Aaaaa! Cool, lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 15, 18:20)
o ten pas tave kiek nuol?  ax.gif  10?

pirksiu ta stokke tripp trapp  mirksiukas.gif

Zin9k neisivaizduoju... Bet man regis tik 5 kokie...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 02 15, 17:40)
Zin9k neisivaizduoju... Bet man regis tik 5 kokie...

Biski dar paieskosiu, jei ka brukstelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
amberr Pabandyk pirma pigesnius mirksiukas.gif
Infacol turiu ir espumizana 4u.gif Mum espumizanas padeda 4u.gif Bet tik kolkas tfu tfu tfu 3 kart daviau tik 4u.gif

Aš šian Vingio parke gal kokių 10km prasukau blink.gif Kojos šiknon sulindo, prisiekiu lotuliukas.gif

Šian pasisvėriau tuo tikslu, kad pažiūrėt kiek Mantė sveria bigsmile.gif Tai labai pradžiugino tos svarstyklės bigsmile.gif
Aš -2,5kg nuo priešnėštuminio svorio, o Mantė 5,3kg (tai +-600g per 2sav) thumbup.gif

Atsakyti