Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 09, 13:35)
bigsmile.gif Laukiam leliuko  wub.gif
Cha  biggrin.gif Sveika įstojus į klubą lotuliukas.gif
Man jau geriau thumbup.gif Nakti miegojau nuoga krūtine pasitiesus šimtą paklodžių ir leidau lašėti pertekliui thumbup.gif Kur sukietėję buvo stipriai vos vos pamasažuoju ir liux thumbup.gif

Gydytoja klausė kuo primaitinu svorį pamačius lotuliukas.gif Sakau savo pienu, tai tik akis išpūtė  blink.gif
Sako šiandien išrašom be kalbų thumbup.gif
Merginos, parašykit man kuri až kas pagimdė ir kada (svoris ir ūgis dar).
Įrašysiu į sąrašą  wub.gif

Saunuoles smile.gif
Musu ir taip klause kai vaikas praugo gr sako misiniais , biggrin.gif jo mišiniais mp pienu nes ir fabrikas greit uzsikure , žiūrėsim kaip ši karta bus smile.gif

Super šaunu kad namo jūs jau keliaujate smile.gif ir šaunu girdėti kad viskas gerai , žaizda gyja jūs abi gerai jaučiates thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 12:51)
Aš nusipirkau Fisher price, paprastą, tokį kokį su antrąja turėjau. Man tiko ir patiko, gavau už juokingą kainą vieno vaiko žaistą - 8 eur  biggrin.gif
Bet va vis pagalvoju, kame tų babybjorn stebuklingumas  mastau.gif Matau, kad vaikas geresnėje padėtyje juose, tai gal dėl to.

Su pirmu turejom fp gultuka, super buvo kai pute pilvuka pavibruoji ir issipurpsi...bet si karta pirksim bjorn gultuka vien todel, kad jis susilanksto kompaktiskai ir tada gali ji transportuot kur tik nori. Geras pagalbininkas...ir padetis gera mazylio jame:)
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 14:06)
Labas rytas,

Laukism laujiam nauju leliuku. Lengvai ir greitai Jums  4u.gif
Man drauges sake, kad mergaites pro sonus nepravaro, ale musiske pasistengia lotuliukas.gif arba mes nemokam pampio uzdeti lotuliukas.gif

As pirkau mothercare kai akcija buvo is paprastos medziagos. Gal tie su skylutem ale labiau kvepuojsntys g.gif Kotryna ji naudoja kaip WC. Tik pasodinam ir apsikakoja iki ausu lotuliukas.gif

Isleidom vaika i mokykla ir taip uzsiminiau, kad gal su sese atvaziuosim pasitikti. Skambina dabar, atvaziuok 12:50, tada baigiasi pamokos, cia visi nori paziureti lotuliukas.gif Prisigyre vaikis lotuliukas.gif

Nežinau bet vienos pazystamos mergaitė varydavo iki pažastų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir ilgai varė buvo tikra forumo karalaitė šūdu biggrin.gif
Zaliaskare irgi žino ją , jai nežinai priminsiu Oksanos mergaitė Vakare pameni kai varydavo ir varydavo ir rūbai ir patalynės ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 14:22)
Och, kaip pasiseke... Daba neber akciju niekur verysad.gif Praziopsojau verysad.gif

Babymarket išpardavimas 50℅ Pažiūrėk gal rasi ten
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 09, 13:02)
Nežinau bet vienos pazystamos mergaitė varydavo iki pažastų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir ilgai varė buvo tikra forumo karalaitė šūdu  biggrin.gif
Zaliaskare irgi žino ją , jai nežinai priminsiu Oksanos mergaitė Vakare pameni kai varydavo ir varydavo ir rūbai ir patalynės ...  biggrin.gif
Papildyta:

Babymarket išpardavimas 50℅ Pažiūrėk gal rasi ten

zinok iskart pagalvojau apie Vakaryte:D
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 09, 14:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="PAJŪRIO SMILTIS" data-cid="71347824" data-time="1483957017"><div><p>Na mergina gi "sėdi" sau sėkmingai.  Tai kaip ir planinis CP man.  Tai liepė šiandien atvažiuoti.  Padarė visus tyrimus dabar.  Laukiu, kada paskirs CP laiką. </p><p></p><p>Kaži kaip <strong>Shea in Haze?????? </strong></p></div></blockquote><p></p><p> Kaip faina, greitai susimatysite su savo leliukais ;)</p><p></p><p><strong>Uzsispyrus </strong>kaip faina, papukai susitvarke ir vaziuojat namo, super!!!!!
</p><p></p><p>As ka tik po TA ir echo. Tai viskas o.k., kol kas kai nieko nejauciu tai ir nieko ne vyksta. Ziurejo kakleli, tai sako geriau negu buvo, ledziadi ir minkstesnis. Pradziau, pati pasakiau-uzcementuota? Pradejo juoktis gyd., sako ne, nenoriu daryti, bet pirstas ilistu....</p><p>Matavo pilva, sako labai grazus 😊 Man jis nelabai...Vandenuku trupuciuka mazeja, bet ribose. Toniukus uzrase irgi viskas o.k.</p><p>Lelytes svoris 3400 (rytoj bus 39sav.) aisku galima paklaida. Kita karta eisiu po savaites.</p><p>Jei pernesti, tai leidzia tik savaite, bet kazkaip nenoreciau</p><p></p>

Su šaunia TA wub.gif
Aš ir buvau , tai ir viskas oki tonai geri ... Dabar ketvirtadienį 9.00min eho wub.gif

Priaugau ale per savaitę 2,5kg bet akušerė sakė tikrai nieko ne esu priaugusi o bus skysčiai , nes kojos ,rankos , veidas ir pilvas net toks nuo skysčių ... Sakė stebeti ir jai ką i AK lėkti smile.gif o taip viskas gerai , sakė ateina istynusios baisesnės sakė kad aš čia dar gražiai ,sexy atrodau biggrin.gif tai ramiau iškart smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 15:05)
zinok iskart pagalvojau apie Vakaryte:D

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 09, 13:43)
Jūs man paaiškinkit kuo ten tie babybjorn gultukai tokie ypatingi, kad tokios jų kainos? Nes niekaip nesuprantu, kuo jau tie paprasti prastesni? biggrin.gif

Viskuom.. jie juda nuo vaiko judesio.. ir lb ramina smile.gif daug domejaus, perskaiciau kiek tik imanoma komentaru ir 95% geru vien.. tai manau dau ka pasako.. nekalbu kas aplinkoj naudoja, tai sake must have nr 1 i negyvenama sala tik ji imtu.. o jei keliom ir nepatiko pradzioj, tai veliau irgi nebesiskiria.. daug tu gultuku.. bet vieni ju vibruoja, kiti supuoja patys.. ko tikrai nepatarciau ypac ka tik gimusiam.. Manau kazkas yra juose ipatingo, kad taip juos giria.. beja yra zm dydzio gultukas kazkurioj pardei, draugai bande, sake geras jausmas lb.. lb lb ramina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 13:13)
Viskuom.. jie juda nuo vaiko judesio.. ir lb ramina smile.gif daug domejaus, perskaiciau kiek tik imanoma komentaru ir 95% geru vien.. tai manau dau ka pasako.. nekalbu kas aplinkoj naudoja, tai sake must have nr 1 i negyvenama sala tik ji imtu.. o jei keliom ir nepatiko pradzioj, tai veliau irgi nebesiskiria.. daug tu gultuku.. bet vieni ju vibruoja, kiti supuoja patys.. ko tikrai nepatarciau ypac ka tik gimusiam.. Manau kazkas yra juose ipatingo, kad taip juos giria.. beja yra zm dydzio gultukas kazkurioj pardei, draugai bande, sake geras jausmas lb.. lb lb ramina  biggrin.gif

nu mano Fisher pricas irgi nuo judesio juda. Vibro funkcijos nesu naudojus dar. Skirtumą išoriškai mačiau tik tame, kad į Babybjorn vaikas įkrenta giliau, labiau apglėbiamas medžiagos. Ai, dar mačiau, kad reguliuojasi gulėjimo statumas.
Sutinku, kad jis tikrai geras, bet manau didžiąją jo kainos dalį užkėlė marketingas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 14:20)
nu mano Fisher pricas irgi nuo judesio juda. Vibro funkcijos nesu naudojus dar. Skirtumą išoriškai mačiau tik tame, kad į Babybjorn vaikas įkrenta giliau, labiau apglėbiamas medžiagos. Ai, dar mačiau, kad reguliuojasi gulėjimo statumas.
Sutinku, kad jis tikrai geras, bet manau didžiąją jo kainos dalį užkėlė marketingas  mastau.gif

Gali but.. Kaina, tai cia LT ypac uzkelta.. bet kiek domejaus, tai ten butent formoje yra esme dar.. kazkaip vaikui lb ipatingai patogu ir ramina tie islinkimai ir .t t.. nu buna sako niekur nepaliksi.. joks gultukas netinka, rekia klykia.. nu paguldai i ta..vsio.. vaiko ner.. ir is ne vienos taip girdejau.. nu kazkokia paslaptis vis tiek yra matyt biggrin.gif Bet jei tinka ir patinka ir FP, tai nematau esmes pirkt brangesni.. nebent ten skiriaas koks 50e, tada tikrai pirkciau vis tgiek BB
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 12:16)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvaciute" data-cid="71347753" data-time="1483955380"> O paguldė dėl stebėjimo </blockquote>
<p>Na mergina gi "sėdi" sau sėkmingai.  Tai kaip ir planinis CP man.  Tai liepė šiandien atvažiuoti.  Padarė visus tyrimus dabar.  Laukiu, kada paskirs CP laiką. </p>
<p> </p>
<p>Kaži kaip <strong>Shea in Haze?????? </strong></p>

Kokius tyrimus daro pries cp kad iš vakaro paguldo? Vienas žiūriu guldo diena pries cp,kitas ta pačia diena...čia turbut nuo ligonines ir nuo gydytojo priklauso. Beja,merginos, kurioms planiniai cp taretes su konkreciu gydytoju ir jis per savo pamaina paskiria operacija ar kaip?
Atsakyti

Su šaunia TA wub.gif
Aš ir buvau , tai ir viskas oki tonai geri ... Dabar ketvirtadienį 9.00min eho wub.gif

Priaugau ale per savaitę 2,5kg bet akušerė sakė tikrai nieko ne esu priaugusi o bus skysčiai , nes kojos ,rankos , veidas ir pilvas net toks nuo skysčių ... Sakė stebeti ir jai ką i AK lėkti smile.gifo taip viskas gerai , sakė ateina istynusios baisesnės sakė kad aš čia dar gražiai ,sexy atrodau biggrin.giftai ramiau iškart smile.gif
Papildyta:
biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tave irgi su puikia TA🎈

O kaip kaklelis? Ar neziurejo si karta?

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 13:59)
Su pirmu turejom fp gultuka, super buvo kai pute pilvuka pavibruoji ir issipurpsi...bet si karta pirksim bjorn gultuka vien todel, kad jis susilanksto kompaktiskai ir tada gali ji transportuot kur tik nori. Geras pagalbininkas...ir padetis gera mazylio jame:)

Bet ar negeriau masaziuka koki ar mankstele padaryt , kad issipurpsetu.. o ne vibracija..? unsure.gif Besivystanciai nervu sistemai leliuko ji lb kenkia.. unsure.gif
Atsakyti
Nugi normalu, kad dar permokame uz brand'a.
Nieko cia stebetino ax.gif
Tad pats kas emmaljunga, stokke ir pan.
Bet gultukas tikrai geras 4u.gif
Gryzau is manikiuro pedikiuro, taip gera rolleyes.gif
Vaikai ruosia pamokas, priguliau, veliau eisiu pietu gamint...

QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 11:39)
Sveikute  bigsmile.gif uzvakar naktis kosmaras, o sianakt ypac ramu.. tik 2k i wc.. jokiu skausmu..
Mes jauciu ir gimdysim vienodai, nes kol kas, tai koja kojon pojuciai ir t.t  biggrin.gif
Tiesa, pas mano gyd is vln vare gimdyt viena, kuri is kart taresi del CP.. nu zodziu nenorejo nieko kito girdet.. bet atvare jau su pilnu atsidarymu ir pati pagimde lengviausia.. tai sake niekaip negalejo patiket.. va kaip buna  biggrin.gif

Ir as ten tarp Jusu !!!!!!
Bet kadangi as daugiausiai bedavojuos, tai matyt gimdysiu paskutine biggrin.gif

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 12:54)
zinok as po nutraukimo zindyti su pirmu...paniskai bijau nusitraukinet ...nes papai susiakmenuodavo po keliu min vel.... unsure.gif
na bet cia kita situacija aisku... smile.gif

Nu pas mane su pirma buvo papai kalades, kai tikrai vaikas Net nepaimdavo. Pries matinant biski nutraukdavau, bet cia taip dariau max savaite, gal net trumpiau, susireguliavo po to.
Atsakyti