Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 09, 18:41)
Mergos bleeet vandenų kibiras nubėgo

Super!!!!! Cementas pralauzytas!!!!!
Dabar ramiai, stiprybes tau!!!!
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 15:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristelina" data-cid="71348293" data-time="1483967363"> Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka Mus gal jau ryt namo paleis vartotojo įkelta nuotrauka lelyte pakaba ant (.)(.), bet pienas dar neatsirado... Uztat kai iduot reik, tai nelabai jau smagu, skauda vartotojo įkelta nuotrauka Laukiam leliuku, matau vyksta veiksmas vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Multimam kompresus dedi?  Man jie lb padėjo. </p>
<p> </p>

Si karta juos iskart profilaktiskai dejausi irgi...nu kolkas tikrai viskas ok smile.gif
Atsakyti

Nu va pagaliau bigsmile.gif lauksim tolimesnių žinių wub.gif
Pralaužė cementus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 15:25)
Nu as sakau ka skaiciau keliuose med straipsniuose..  4u.gif cia apie maziuka kalbu, kai ka tik gimes.. ten veliau gal ir nieko.. bet as vis tiek pries jas  smile.gif  biggrin.gif
Vaje.. o visi sako, kad 3men baigias.. eina sikt  biggrin.gif a nu tai jau ne leluikas buvo.. nu ne ka tik gimes ta prasme  smile.gif

oi ne maniskiui tik 3 men prasidejo ir visa men taip nuo dusios diskanai budavo....zinau atveju kam ir ilgiau uzsitesia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 09, 19:41)

Neskeik, vaiks lend jau!!! Sveijimai, motin!! Daba laikyk vaira tvirtai!!! Laukiam ziniu!!! Lengvai i greitai tau!!!
Atsakyti
Vaaau čia kaip veiksmas vyksta!!! Grajauskiki, pavaryk bigsmile.gif Bet vis vien... gamta viską apskaičiuoju ir padaro, kaip reikia - atėjo natūralus laikas ir vandenukai pufff.... Linkiu lengvai ir greitai 4u.gif

Už visas, kurios gimdyklose 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Diskutuojat, kaip čia po gimdymo su wc susidraugauti biggrin.gif Nelengva misija, prisimenu... Po CP tai pofik, bet natūraliai pagimdžius yra kur pasikankinti. O bet tačiau picos su jelapenais nerekomenduoju ne tik dėl wc. Dėl MP vaikai taip gali užstaugti su išpūstais pilvais - maža nepasirodys. Pirmom dienom aš pati tai vengiu visokių mišrių maistų, mielinių tešlų ir t.t. Nežinau, kaip kitoms, bet man po gimdymo prasideda dieta. Iš namų į ligoninę keliauja naminės košytės, troškinta mėsytė... paskui jau po truputį pradedu įvedinėti, ko norisi.

Man š diena, kur pasisuksiu, blogos naujienos ir nieko gero. Arba reikia dieną kuo greičiau pabaigti, arba keist požiūrį į viską unsure.gif
Atsakyti

Grajauskiki,  lengvai ir greitai🎈🎈🎈

Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 09, 20:36)
Diskutuojat, kaip čia po gimdymo su wc susidraugauti  biggrin.gif Nelengva misija, prisimenu... Po CP tai pofik, bet natūraliai pagimdžius yra kur pasikankinti. O bet tačiau picos su jelapenais nerekomenduoju ne tik dėl wc. Dėl MP vaikai taip gali užstaugti su išpūstais pilvais - maža nepasirodys. Pirmom dienom aš pati tai vengiu visokių mišrių maistų, mielinių tešlų ir t.t. Nežinau, kaip kitoms, bet man po gimdymo prasideda dieta. Iš namų į ligoninę keliauja naminės košytės, troškinta mėsytė... paskui jau po truputį pradedu įvedinėti, ko norisi.

Del jelapeno, tai pajuokavau.. as ir taip astriai nemegstu biggrin.gif bet tikrai pasinaudosiu patarimu, kad kazka lengviau valgyt.. o del MP ir maisto, tai db visur akcentuoja, kad vaiko pilvo putimas nuo mamos suvalgyto maisto nepriklauso.. nes pienas gaminas ne per skrandi, o per krauja... nesigamina, o perena ar kaip cia.. zodziu reik tik alergenu tu pagr prisilaikyt ir pieno produktu ir kofeino pirmais men.. nes kofeinas tiesiai i krauja eina ir gali but dirglus vaikas ir t,t BET nesvarbu kaip ten kas yra, bet as irgi noreciau po gimdymo sveikiau maitintis ir nekist beleko.. Galu gale maitinant iseikvojama daug jegu ir vitaminu, norisi kazkokio gero, maistingo maisto.. kad atstatyt jegas.. smile.gif
Atsakyti
Grajauskiki, pagaliau nustosi nuobodziaut biggrin.gif smagaus susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 09, 18:19)
Tai dėl vandenų nutekėjimo tave guldė, nes ***** niekas gi nevyksta pas tave doh.gif
Nu mane pakrapštė atsluoksniavo kiek galėjo , prasidarė apie 1,5 cm, gimda nusileidusi. Grįžusi skaičiavau sarėmius, kas 3 minutes buvo, nuėjau į dušą net akys nušvito, viskas nurimo. Galvoju gal vaiką iškarto pas mamą jau nakčiai vežti? Sakė trečiadienį vėl pasirodyti jei nepagimdysiu.Veikla vyksta po truputį , bet gražiai. Sakė galiu iki 10 d. tik pernešiot, daugiau skatins doh.gif

Nu tai jau greitai ir tau bigsmile.gif
Papildyta:

Nesinervink, tai normalu smile.gif Veiksmas prasidėjo, kaip ir turi būti smile.gif Mane tiek šiandien krapštė, vis tiek nieko labai nevyksta biggrin.gif Pilvą tik maudžia, išskyrų biški...
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 09, 19:36)

Diskutuojat, kaip čia po gimdymo su wc susidraugauti  biggrin.gif Nelengva misija, prisimenu... Po CP tai pofik, bet natūraliai pagimdžius yra kur pasikankinti. O bet tačiau picos su jelapenais nerekomenduoju ne tik dėl wc. Dėl MP vaikai taip gali užstaugti su išpūstais pilvais - maža nepasirodys. Pirmom dienom aš pati tai vengiu visokių mišrių maistų, mielinių tešlų ir t.t. Nežinau, kaip kitoms, bet man po gimdymo prasideda dieta. Iš namų į ligoninę keliauja naminės košytės, troškinta mėsytė... paskui jau po truputį pradedu įvedinėti, ko norisi.

Man kazkaip nebuvo blogai su wc po gimdymo nors ir siuvo mane. Aisku, bijojau eit ant didelio, bet kai jau reikslas prispyre... Svarbu nesteneti labai ax.gif

O del maisto, si karta praktiskai viska valgau. O jau kaip saldumynu norisi, net drebu, bet tuos tai riboju. Valgiau cia kazkutra diena zirniu sriuba, tai gal bydki daugiau purpsejo, bet nezymiai. Ir morku su cesnakais vakar valgiau, lyg nesureagavo g.gif
Ir siaip man vakarais tokie edimo priepuoliai uzeina, siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 20:10)
Man kazkaip nebuvo blogai su wc po gimdymo nors ir siuvo mane. Aisku, bijojau eit ant didelio, bet kai jau reikslas prispyre... Svarbu nesteneti labai  ax.gif

O del maisto, si karta praktiskai viska valgau. O jau kaip saldumynu norisi, net drebu, bet tuos tai riboju. Valgiau cia kazkutra diena zirniu sriuba, tai gal bydki daugiau purpsejo, bet nezymiai. Ir morku su cesnakais vakar valgiau, lyg nesureagavo g.gif
Ir siaip man vakarais tokie edimo priepuoliai uzeina, siaubas doh.gif

Aš tai atsimenu po dukros gimimo labai laikiaus, praktiškai tik vištienos sriubytė paprasta, su makaronais, bulvėm, dar džiūvėsiai... dieta buvo unsure.gif
Atsakyti