Dynka laikykis

jau finišas nebe toli
Anikute sveikyt kuo greičiau
Grajaukiki valiooooo

laukiam pupos tavo
Ziu Ziu ... Būtinai pranesk ,jai ką panos lengvai ir greitai
Mes tai svečiuose buvom , svogeriu gimtadienis šiandien , prikirtau taip kad sprogsiu nors istikruju kaip Žvirblis valgiau o dabar birziomis eina ...
Istynys bleee aš kokia visa Mergos pizdetcccc visas kūnas, pilvas , rankos , veidas , kojos ,šlaunis , ... Viskas viskas... Ryt bandysiu kita arbatą gerti beržų lapus , niu gal ji kiek padės.
Aš jau taip noriu gymdyti tas patinimas vargina , apie lauką ir batus dejima žopa konkreti vos vyras uždeda ug o jie gy platus bet pėdos pizdetcccc baisios kokios , visa baisi aš
Sedet aš negaliu pusiau gulom nes mazius žemai labai labai žemai tai prie stalo valgyt niekaip nes aš jį spaidziu ir man tada žopa būna ... Žodžiu stalas tai pilvas

vis save guodziu dvi sav liko jau greit finišas tuoj tuoj...
O dar bloga ... Žodžiu visa puokštė ramina tas kad baltymo nėra ir Tyrimai geri , dar kad juda genys kalenasi vis kala ir kala
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....