Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Nu bleeeeetttctc!!!! Jeigu bus loznaja trevoga, nesijuokit tik is manes biggrin.gif biggrin.gif
Varau ir as i ligonine!
Saremiai kad 10-12min, stiprus, buvo tokiu kad net oro truko...
Siaip pasaremiuciau namie, nes nera dar tokie dazni, bet del to streptobieso reikia vaziuoti manau. Laukiam mamos, kol atvaziuos
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 23:22)
Nu bleeeeetttctc!!!! Jeigu bus loznaja trevoga, nesijuokit tik is manes  biggrin.gif  biggrin.gif
Varau ir as i ligonine!
Siaip pasaremiuciau namie, nes nera dar tokie dazni, bet del to streptobieso reikia vaziuoti manau. Laukiam mamos, kol atvaziuos

O, kad pabyrėjo bigsmile.gif Gera naktis šiandien.
Laukiam naujienų, prašom prisiduot kokia situacija bus bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jeigu ką, lengvai ir greitai (ne per greitai kad spėtum su tuo streptobiesu susidorot) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 10, 00:22)
Nu bleeeeetttctc!!!! Jeigu bus loznaja trevoga, nesijuokit tik is manes  biggrin.gif  biggrin.gif
Varau ir as i ligonine!

bigsmile.gif atsarga gedos nedaro.. tuo labiau, kai pas tave trecias ir su streptopizoku tuo.. nesinervuok! Kad ir loznaja bus..nors as tikiu, kad nebus bigsmile.gif sekmes!!!
Kaip pas mane idomiai vaikas suvaziuoja i virsu, kai sedziu biski atsiremus.. visas toks jausmas ir sulipa po papais.. jums taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 23:22)
Varau ir as i ligonine!

Sekmes bigsmile.gif
Lauksim ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 10, 00:25)
O, kad pabyrėjo  bigsmile.gif  Gera naktis šiandien.

Nuugi visos nori tos grazios datos biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 23:35)
bigsmile.gif atsarga gedos nedaro.. tuo labiau, kai pas tave trecias ir su streptopizoku tuo.. nesinervuok! Kad ir loznaja bus..nors as tikiu, kad  nebus  bigsmile.gif sekmes!!!
Kaip pas mane idomiai vaikas suvaziuoja i virsu, kai sedziu biski atsiremus.. visas toks jausmas ir sulipa po papais.. jums taip nebuna?

Būna jeigu pusiau gulom įsitaisau. Mane labiau neramina, kad sugeba taip žemyn suvažiuot, kad nė susilenkt negaliu blink.gif

Mažei antibiotikai veikia, temperatūra jau leidžiasi numušama bigsmile.gif Bet dičkis su užkritusia nosim ir šiaip neaiškus, MB jau su skaudančia gerkle mega_shok.gif Nu visai nebegaliu gimdyt... Teks keltis pas vasarinukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 23:36)
Nuugi visos nori tos grazios datos  biggrin.gif  bigsmile.gif

A vat kame čia reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 23:36)
Nuugi visos nori tos grazios datos  biggrin.gif  bigsmile.gif

Dar 2017.01.17 grazi bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 21:41)
Dar 2017.01.17 grazi bus  bigsmile.gif

Aha, as sita uzsiciurinus jau seniai biggrin.gif dar ir i oziaragius spetume bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 10, 00:41)
Dar 2017.01.17 grazi bus  bigsmile.gif

Kodel butent sita? bigsmile.gif biggrin.gif cia mano echo terminas, beja.. rolleyes.gif biggrin.gif pleeeee.. tikslaii gi.. blink.gif 2017.17 blink.gif tik dabar pamaciau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 00:00)
Kodel butent sita?  bigsmile.gif  biggrin.gif cia mano echo terminas, beja..  rolleyes.gif  biggrin.gif pleeeee.. tikslaii gi..  blink.gif 2017.17  blink.gif tik dabar pamaciau..  biggrin.gif

Cia mano irgi data pagal mm 😄 Noreciau ir pagimdyti...bet nezinia kaip cia bus..kai mazai Kas vyksta....
Zinok Ir man po papais skauda,kazkaip atsiremia lelyte..Gyd pasake snd,kad kai pilvas nusileis,bus iskart lengviau,sako taip ir suprasi kad nusileido

Ziu ziu nesvarbu Ar loznaja...svarbu bus ramu,pracekinsi situacija....
Oi paberes leliukai 👼Smagu
Atsakyti
Dynka laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau finišas nebe toli
Anikute sveikyt kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Grajaukiki valiooooo bigsmile.gif laukiam pupos tavo wub.gif
Ziu Ziu ... Būtinai pranesk ,jai ką panos lengvai ir greitai mirksiukas.gif

Mes tai svečiuose buvom , svogeriu gimtadienis šiandien , prikirtau taip kad sprogsiu nors istikruju kaip Žvirblis valgiau o dabar birziomis eina ...

Istynys bleee aš kokia visa Mergos pizdetcccc visas kūnas, pilvas , rankos , veidas , kojos ,šlaunis , ... Viskas viskas... Ryt bandysiu kita arbatą gerti beržų lapus , niu gal ji kiek padės.
Aš jau taip noriu gymdyti tas patinimas vargina , apie lauką ir batus dejima žopa konkreti vos vyras uždeda ug o jie gy platus bet pėdos pizdetcccc baisios kokios , visa baisi aš verysad.gif
Sedet aš negaliu pusiau gulom nes mazius žemai labai labai žemai tai prie stalo valgyt niekaip nes aš jį spaidziu ir man tada žopa būna ... Žodžiu stalas tai pilvas biggrin.gif vis save guodziu dvi sav liko jau greit finišas tuoj tuoj...
O dar bloga ... Žodžiu visa puokštė ramina tas kad baltymo nėra ir Tyrimai geri , dar kad juda genys kalenasi vis kala ir kala biggrin.gif
Atsakyti
Dynka oj kaip skaudžiai tau 4u.gif Perskindol jis šaldantis toks...
Ziu Ziu laukiame wub.gif
Nu aš noriu bent kelios d. Iki 16 pagimdyti, kaip ten ją pakrapštyti? Norisi, kad vaikas savo gimimo diena turėtų ax.gif
Atrodo mano miegas jau baigėsi doh.gif
Atsakyti