Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 20:10)
Nu tai jau greitai ir tau bigsmile.gif
Papildyta:

Nesinervink, tai normalu smile.gif Veiksmas prasidėjo, kaip ir turi būti smile.gif Mane tiek šiandien krapštė, vis tiek nieko labai nevyksta biggrin.gif Pilvą tik maudžia, išskyrų biški...

Aš laukiu tų išskyrų ir nieko,pamaudžia truputį. Ar tau kiek prasidaręs kaklelis?
Aš maistą žiūrėjau ir.Ir Natalija sakė vengti ankštinių daržovių pradžioje, bet po truputį viską valgyti
Atsakyti
Amberr, nenuėjau su šiuo nėštumu nė į vienus kursus, tai jaučiuosi kaip dinozaurė biggrin.gif
Kalbant ne apie paprastą pūtimą, bet apie pvz maisto alergijas, kurios irgi iššaukia dieglius: Aš kol maitinau MP, dėl savo vaikų maisto alergijų per tiek daktarų ėjau, tiek maisto apribojimų teko laikytis... Nesiskundžiu, nes viskas figūrai į gerą išėjo bigsmile.gif Bet esmė, kad aiškino, jog produkto baltymas patenka į MP po viso to medžiagų perskaidymo organizme. Bet liaudiškai dėl pilvo pūtimo irgi įdomu - vat privalgo mamos vasarą pagimdę obuolių - pučia pilvukus... negi sutapimas? Iš tiesų tai gal...
Atsakyti
Oi, panos nebegaliu...
Jauciu tie saremiai man bus vienas juokas su situo skausmu palyginus. Supratau, kad man strenas pleso nuo stuburo. O atrodo, kad ten atviras nervas koks butu. Kol guliu puse bedos, bet vos pavaikstau, galiu cypt pradet ir keturiom ropot. Rytoj ginei skambinsiu, ka galima nuo skausmo. Jau joks dirzas tikrai nebepades.
Gal zinot, kas turejo tokiu problemu nestumo metu, kaip gelbejos?
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 09, 21:27)
Amberr, nenuėjau su šiuo nėštumu nė į vienus kursus, tai jaučiuosi kaip dinozaurė biggrin.gif
Kalbant ne apie paprastą pūtimą, bet apie pvz maisto alergijas, kurios irgi iššaukia dieglius: Aš kol maitinau MP, dėl savo vaikų maisto alergijų per tiek daktarų ėjau, tiek maisto apribojimų teko laikytis... Nesiskundžiu, nes viskas figūrai į gerą išėjo bigsmile.gif Bet esmė, kad aiškino, jog produkto baltymas patenka į MP po viso to medžiagų perskaidymo organizme. Bet liaudiškai dėl pilvo pūtimo irgi įdomu - vat privalgo mamos vasarą pagimdę obuolių - pučia pilvukus... negi sutapimas? Iš tiesų tai gal...

Hm.. daba as pati susibalamutinau.. ar tas galioja alergijom vaiko ar putimui pilvo unsure.gif tik atsimenu, kad dar sake, kad tipo jeigu nesutmo metu valgai ivairu maista, tai jau vaikas daug ko paragauja, ir pvz naturalu, jei daug valgei cesnaku pvz nestumo metu, kad vaikas gimes i juos nereaguos valgydamas piena.. nu kazkai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 09, 19:19)
Tai dėl vandenų nutekėjimo tave guldė, nes ***** niekas gi nevyksta pas tave doh.gif
Nu mane pakrapštė atsluoksniavo kiek galėjo , prasidarė apie 1,5 cm, gimda nusileidusi. Grįžusi skaičiavau sarėmius, kas 3 minutes buvo, nuėjau į dušą net akys nušvito, viskas nurimo. Galvoju gal vaiką iškarto pas mamą jau nakčiai vežti? Sakė trečiadienį vėl pasirodyti jei nepagimdysiu.Veikla vyksta po truputį , bet gražiai. Sakė galiu iki 10 d. tik pernešiot, daugiau skatins doh.gif

Niu va, kaip faina, jau zinai mazdaug kada wub.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 09, 19:41)
Mergos bleeet vandenų kibiras nubėgo

Super yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 21:10)
Man kazkaip nebuvo blogai su wc po gimdymo nors ir siuvo mane. Aisku, bijojau eit ant didelio, bet kai jau reikslas prispyre... Svarbu nesteneti labai  ax.gif

O del maisto, si karta praktiskai viska valgau. O jau kaip saldumynu norisi, net drebu, bet tuos tai riboju. Valgiau cia kazkutra diena zirniu sriuba, tai gal bydki daugiau purpsejo, bet nezymiai. Ir morku su cesnakais vakar valgiau, lyg nesureagavo g.gif
Ir siaip man vakarais tokie edimo priepuoliai uzeina, siaubas doh.gif

Ooooo, skaudzios diskusiju temos parejo... As po gimdymo totaliam soke ir panikoj buvau verysad.gif Didelio ejau su klizmutem, nes pradzioj taip lengviau. Be to, nestumo pabaigoh H eme rodytis... O grizus namo supratau, kad pas man anuos abiejuos galuos raumenys nebeveikia blink.gif Sysioju ir jauciu, kad ne iki galo. Paspaudzou pilva - bega toliau blink.gif didelio tai isvis be sansu... Siunciau vyra vaistinen... Nupirko tepala. Darau tuos pratimukus raumenu stiprinimui. Dabsr kur kas geriau. Bet ne idealu.

Del maisto - as zveeeeeris... Negaliu nustot est blink.gif Saldumynus irgi riboju, nors galeciau est be atvangos. Ir miltiniai juodai traukia... Sian lasiako prikirtau blink.gif Su tokiu edimu as tu formu niekad neatgausiu verysad.gif Ir neina susilaikyt... kaip juodoji skyle skrandis patapo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 09, 20:23)
Aš laukiu tų išskyrų ir nieko,pamaudžia truputį. Ar tau kiek prasidaręs

Šiandien kai žiūrėjo sakė apie 3 cm.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 08, 23:56)
Nesutinku su tavim ax.gif
Uzsidege papai, tai nera mastitas, o juo labiau infekcija.
Mastitas irgi per 2 dienas neissivysto...
Bet tos druzes ant papu gali atsirast ir del tos hyperlaktacijos. Bet tai dar nera joks uzdegimas. Tiesiog sastoviai, ir nebutinai su guzais...
Pasikartosiu 'siek tiek' nutraukimo tikrai nepablogins taip, kaip gali padaryt uzsistovejes pienas ir tie akmeniniai papai..
Uzsispyrus, stebek savo kuno tempa, na ligoninej manau matuoja lyg kiek pamenu. Nes jei pakils, tai tikrai gali buti de krutu.

Niu o del patarimu, tai taip, manau pacios jausite kaip geriau daryti. Bet vat nuomones ir patirtis matot kaip issiskiria... 4u.gif
As per abu gimdymus kalatojaus  unsure.gif
Si kart isidejau i tase vilnones kojines.
Bet siaip manau is baimes tas kalatojomasis, na bent jau man.

Ui is streso, is baimes, is dziaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 09, 21:51)
Oi, panos nebegaliu...
Jauciu tie saremiai man bus vienas juokas su situo skausmu palyginus. Supratau, kad man strenas pleso nuo stuburo. O atrodo, kad ten atviras nervas koks butu. Kol guliu puse bedos, bet vos pavaikstau, galiu cypt pradet ir keturiom ropot. Rytoj ginei skambinsiu, ka galima nuo skausmo. Jau joks dirzas tikrai nebepades.

Dynka megink jogos kamuoli man skauda strenas, gaktikauli, klubus ir nugaros apacia. jei guliu ant kairio sono tai dar ir raumeni kazkoki pi...oj tempia zodziu skauda viskas ten ir man jogos kamuolys ir vonia tepadeda, pamegink jogos kamuolys ta pacia sekunde kai atsidedu suveikia ir sedziu kaifuoju beveik orgazma gaudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 09, 21:51)
Oi, panos nebegaliu...

4u.gif už skausmus. Man su pirmu nėštumu nervo uždegimas buvo, tai Perskindol tepalą rekomendavo. Nepigus, bet padėjo. Tad įdomu, ar čia tau ne koks nervo uždegimas.. unsure.gif

Grajauskiki
, lengvai ir greitai! wub.gif
Ir kitoms, netoli finišo, daug daug kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 09 sausio 2017 - 22:25
Aciu uz patarimus 4u.gif
Turejau ta kamuoli, bet suo prakando. Reiks vyra siusti rytoj, kad nupirktu.
Del tepalo irgi pasidomesiu.
Aciu panos

Pradejau kalatotis po kaldra. Negalejau sustot, visa kaip drugio kreciama. B sako, dar nesu mates taip...
Pasimatavau tempa 37.5, bet jauciuos kaip 39. Ikaliau paracetamolio, tai geriau tikrai. Ir net nugara atleido. Valgyt uzsimaniau.
Bus B dar ir bacila partempes, jaudinaus kad dukra susirgs, o pati pasigavau.

Bl bl bl ir dar kruopa tokia rami.

Nebegaliu, noriu gimdyt jau

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 09 sausio 2017 - 22:42
Grajaukiki, valiooooooo yahoo.gif Lūžo tavo cementinė uždanga biggrin.gif Lengvai ir greitai tau. Paleidžiu plaukus, reik ropot ir stalčius pravert 4u.gif
Atsakyti