Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 11:54)
Sveikos
Atsistojau ryte is lovos, jauciu bega kazkas..kelnaites, pizama suslapo, bet max puse stiklines gautusi speju..kas cia? Kaip reaguot? Daugiau niekas nevyksta kolkas

bigsmile.gif vandenis nubėgo bigsmile.gif turbūt pilvas žemyn pasmuko ir vandenis nubėgo šiek tiek Ryt siom dienom bus lelius bigsmile.gif jai ne šiandien wub.gif
Aš tai nuvaryciau kad paziuretu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 09:54)
Sveikos
Atsistojau ryte is lovos, jauciu bega kazkas..kelnaites, pizama suslapo, bet max puse stiklines gautusi speju..kas cia? Kaip reaguot? Daugiau niekas nevyksta kolkas

Ar dar bėga?nes turėtų lašėti
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 09:58)
bigsmile.gif  vandenis nubėgo  bigsmile.gif  turbūt pilvas žemyn pasmuko ir vandenis nubėgo šiek tiek Ryt siom dienom bus lelius  bigsmile.gif  jai ne šiandien  wub.gif
Aš tai nuvaryciau kad paziuretu  ax.gif

Įsidėk sauskelnę ir varyk į ligoninę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 07, 11:54)
Nu gal rimtai biggrin.gif o tai ką meluot biggrin.gif kad skauda? biggrin.gif

Skauda , ne jaučiu judesių , ne randų sirdutes ... ax.gif ir pažiures o gal ir pakrapstys o gal patars ką geriau niu žodžiu ne kaltas melas vardan ramybės ax.gif Ir savęs ir lėlytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 11:00)
Ar dar bėga?nes turėtų lašėti

Nu lyg ir nebega, del to ir pasimetus smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 07, 11:58)
Sakyčiau panašu į vandenis, ne?
Papildyta:

Rimtai, sakyk judesiai labai reti, o jau po termino, neramu tau. Bent tonus gal užrašys 4u.gif

Tuoj mes ją pamokysim kaip ,ką... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 12:04)
Nu lyg ir nebega, del to ir pasimetus  smile.gif  ax.gif

Davai kaip Rasuolė sakė pampi tarp kojų ir varai i ligonine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 07, 09:54)
Nu gal rimtai biggrin.gif o tai ką meluot biggrin.gif kad skauda? biggrin.gif

Meluok 4u.gif sakyk judesių apmažėjo, apžiūrės ir pati ramiau jausiesi.
Po apžiūros vakar buvo dingusios tos rudos išskyros, dabar vėl atsirado. Naktį pamaudeno, dabar vėl lyg pradeda, nu gal prasilauš ledai bigsmile.gif Vaikas ir vis sako noriu sesės, greičiau gimtų biggrin.gif
Mama skambina jau nuo ryto kaip tu? Mano giminės vyrui skambina ar jau? Vyro sesė kasdien rašinėja tai ką dar laukiam? Kaip užkniso! !!!!!
Papildyta:
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 10:04)
Nu lyg ir nebega, del to ir pasimetus  smile.gif  ax.gif

Bet nuvažiuok pasitikrinti mirksiukas.gif Ar tu Lt?
Atsakyti

O aš po termino ir dar "nekrapštyta". Manęs ir tonų nesiuntė klausyt nei karto. Kažkokia įdomi ta mano ginė blink.gif aš jau dabar taip pergyvenu, kad nebūtų kas blogai, juk neveltui stebi kasdien po termino, o man nieko. Nu juda lelka, kol kas viskas ok, bet vis tiek neramu unsure.gif

Žinok,  ir aš su antru nėštumu savaitę virš termino pravaikščiojau,  ir niekas nieko netikrino,  net tonų neklausė.  Tai pamenu,  pati kažkur privačiai nuvariau,  kad paklausytų.  Tai nežinau,  kodėl vienas kas dieną stebi,  o kitas - Ne.  Nors kaip sakoma,  normalu 10 dienų pernešioti.  Ir jei nėra jokių nusiskundimų,  judesius jauti,  tai nėra ko lb pergyventi. 

Atsakyti

Labas rytas 4u.gif [b]Tute[/b] Kaip jūs? Čia taviškis visą naktį prarėkė? unsure.gif O tikrino pasaiteli kruopiuko? Gal problema ne tik tavo krutinė? [b]Zaliaskare[/b] AK irgi žinok pasikeitė bigsmile.gif Va po CP ir čia leliuką jau ant krūtinės gavau, ir pamaitint galima buvo kol siūvo, maniškė burbulus pūtė lotuliukas.gif Bet uztat po to kaip valgė wub.gif Šiandien ryte irgi jau maitinau wub.gif

Per naktį su tavimi dukrytė buvo? 

Atsakyti
Mane į savaitę kartą tonus , Man atrodo turėtų į savaitę kartą tonus nors užrašyti , manau čia nuo akušerės ar gyd priklauso .
Manau turėtų į savaitę kartą tonus tikrai paklausyti , ir nestukei ramiau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 10:10)
Meluok  4u.gif sakyk judesių apmažėjo, apžiūrės ir pati ramiau jausiesi.
Po apžiūros vakar buvo dingusios tos rudos išskyros, dabar vėl atsirado. Naktį pamaudeno, dabar vėl lyg pradeda, nu gal prasilauš ledai bigsmile.gif  Vaikas ir vis sako noriu sesės, greičiau gimtų  biggrin.gif
Mama skambina jau nuo ryto kaip tu? Mano giminės vyrui skambina ar jau? Vyro sesė kasdien rašinėja tai ką dar laukiam? Kaip užkniso! !!!!!
Papildyta:

Bet nuvažiuok pasitikrinti  mirksiukas.gif  Ar tu Lt?

Nu man irgi jau kasdien klausimai biggrin.gif
Uošviai tik kantrūs, neklausinėja. biggrin.gif Aš mamai kai skambinu, tai iškart sakau, negimdau, negimdau dar... biggrin.gif O tada tik Labas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 10:15)
Mane į savaitę kartą tonus , Man atrodo turėtų į savaitę kartą tonus nors užrašyti , manau čia nuo akušerės ar gyd priklauso .
Manau turėtų į savaitę kartą tonus tikrai paklausyti , ir nestukei ramiau tada  smile.gif

Man šią savaitę net du kartus tonus užrašė. Ir šiaip sakė gydytoja, jei neramu ar kas, atvažiuot. smile.gif
Aš dar labai nepergyvenu ir dėl to, kad realiai man visad echo rodė mažiau savaitę, ciklas mano ilgas būdavo, tikrai galėjau vėliau pastoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 07 sausio 2017 - 10:19
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 07, 10:55)
Reik ir man šitą atsimint, nes mano speneliai irgi įdubę, nebus lengva turbūt pradžioj... Bet kažkaip dukrą maitinau ir jokių antspenių nenaudojau, tai ir nesigaudau apie juos. Sakai nuk geri? Jų yra pirkt ?

Negaliu teigti, kad jie labai geri. Tiesiog man labai tiko. Ir su Avent palyginus kur jas butent man geriau buvo. Nes jie labai plonyciai. Tai vaikas su antspeniu lygiai taip pat kaip plika papa geraji eme. Tik tame skaudanciame pape pieno maziau buvo, bet istreniravo ir ji smile.gif Antspeni naudojau trumpai. Tik kol issiformavo spenelis ir itrukimai iki kraujo ciut apgijo. Ir tai, dejau ne kiekviena karta. Kartais bandydavau ir be jo.
Atsakyti