QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 07, 12:18)
Nu man irgi jau kasdien klausimai
Uošviai tik kantrūs, neklausinėja.
Aš mamai kai skambinu, tai iškart sakau, negimdau, negimdau dar...
O tada tik Labas
Papildyta:
Man šią savaitę net du kartus tonus užrašė. Ir šiaip sakė gydytoja, jei neramu ar kas, atvažiuot.
Aš dar labai nepergyvenu ir dėl to, kad realiai man visad echo rodė mažiau savaitę, ciklas mano ilgas būdavo, tikrai galėjau vėliau pastoti.

Uošviai tik kantrūs, neklausinėja.

Papildyta:
Man šią savaitę net du kartus tonus užrašė. Ir šiaip sakė gydytoja, jei neramu ar kas, atvažiuot.

Aš dar labai nepergyvenu ir dėl to, kad realiai man visad echo rodė mažiau savaitę, ciklas mano ilgas būdavo, tikrai galėjau vėliau pastoti.
Aš anytai skambinau čia dėl uošvio ar serga ar ne , ji išsigando net sako jau net nei Labas nei... Sakau ne ne aš dėl senelio ar serga ar ... Tai ji uh gerai sako pamaciau kad tu skambini jau galvojau ...

Sėkmadieni pamatė kokie sąrėmiai buvo tai ji jau ant adatų sėdi anyta

Vyras irgi vakar skambino diena irgi pagalvojo jau lėkti pas vaiką ... Ale gal gymdom jau

Man ta pati ginė sakė ,akušerė neramu ir rauni į ligoninę , pats AK vedėjas sakė geriau 1000kartu nei kartą ir... Čia Nėštumas , vaikas juk kiaurai ne matom per pilvą ką veikia ką daro kas ten viksta , o būtų gy gerai matyti pilvuko gyventoja kiaurai per pilvą kaip per stiklą