Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 07, 13:00)
Labas rytas,

FB geros zinios is Skaidres: Hi! Kadangi sm uzrakinta, tai prasinesiu cia. 2017 01 06 gime sunus! Svoris 3050 g., ugis 53 cm. Gime labai greitai. 18, 40 atvaziavom, o 20,19 jau dziaugiausi smile.gif)nerealu! Jau buvau pamirsus sita jausma:)

Sveikinimai wub.gif ramiu nakteliu
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 07, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="varlius" data-cid="71342587" data-time="1483780646"><div><p>Leo kaip priklauso - valgo, kaloja ir miega kartais vartotojo įkelta nuotraukaKol vyras namuos - viskas fun vartotojo įkelta nuotraukaO paskui tvarkytis kaip reiks... Vaikus is mokyklos susirinkinet... uch, stengiuos apie tai dar negalvot vartotojo įkelta nuotraukapakol kas niurkom savo liutuka ir dziaugiames kiekviena akimirka vartotojo įkelta nuotrauka
Su pilveliu lyg apsitvarkom. Biogaia bakteriju nupirkau ir saab simplex. Tai banguojanciai buna pas mus.</p></div></blockquote><p>O kaip sveikata tavo dukrytes?</p><p></p><p>kaip pamiegojau nuo 9h iki dabar,kaip gerai..,,o cia dar tokios puikios naujienos!!!!</p><p><strong>Skaidre </strong>dar karta Sveikinimai!!!!!!!💙👼
</p>

Vakar temperatura nebekilo taip labai smile.gif Matyt, kritines dienos praejo smile.gif Daba reik laukt, kol uzkreciamumas praeis...
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 07, 11:00)
Labas rytas,

FB geros zinios is Skaidres: Hi! Kadangi sm uzrakinta, tai prasinesiu cia. 2017 01 06 gime sunus! Svoris 3050 g., ugis 53 cm. Gime labai greitai. 18, 40 atvaziavom, o 20,19 jau dziaugiausi smile.gif)nerealu! Jau buvau pamirsus sita jausma:)

Sveikinimai!!! wub.gif wub.gif wub.gif Nu va turim du per Tris karalius gimusius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 11:27)
Man ta pati ginė sakė ,akušerė neramu ir rauni į ligoninę , pats AK vedėjas sakė geriau 1000kartu nei kartą ir... Čia Nėštumas , vaikas juk kiaurai ne matom per pilvą ką veikia ką daro kas ten viksta , o būtų gy gerai matyti pilvuko gyventoja kiaurai per pilvą kaip per stiklą  biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif
Skaidrei sveikinimai!!!! bigsmile.gif wub.gif
As 4k i wc siandien keliaus.. 4k!! omg...
Tai va.. as ir taip galvoju.. ir biski suparino, kai akusere kelis kart akcentavo, kad tik nelek anksti.. biski kas ir nelek.. Gal ji bijo, kad as ja is kart ir kviesiuos.. kad reiks but poto kartu ten para..
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 07, 11:28)
Sveikinimai  wub.gif ramiu nakteliu

Pasveikot?
Atsakyti
Laba ryta! Dziugios zinios, turime per 3 karalius gimusi, kaip faina!! wub.gif (po teisybei slapcia norejau as sia diena gimdyt biggrin.gif )

Kaip gerai ismiegojome visa seimyna iki 10 bigsmile.gif
Papusryciavome, vaikai nupuosineja egle. Vaziuosime pas mano mama pietu, vaikai dar nori suni pakinkyti, kad patampytu rogese. Ziuresim kaip gausis biggrin.gif

Pas mane nieks nesidaro, paruosimukai karts nuo karto, pamaudena ir tiek.

Tute, kantrybes tau kantrybes, viskas gausis. Tu tikk apsiramink ir nesinervuok, atsipalaiduok motin. Tikrai susitvarkysi su tais papais 4u.gif Gerai anikute pasake, turi buti rami kaip belgas biggrin.gif

Mano vienas pazystamas dirba greituskej. Tai siandien FB papostino kaip sianakt vaziavo gaivinti kudikio gimusio namie... unsure.gif
Matyt cia viesas postas, gal matysit. Dar komentaruose jis aprases kaip viena gimdyma pats greituskes masinoj priiminejo unsure.gif
https://www.facebook...154827854495270

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 07, 01:05)
Visiem daro tuos genetinius, pamenu ir is kulniuko eme krauja ir is galvytes, kazkaip tose vietose venos geros pas maziukus ;)

unsure.gif fear.gif siaubas.. jau geriau buciau nezinojus..
TUTE, laikykis.. viskas bus gerai 4u.gif tu gi stipri motera.. nepasiduok
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 13:48)
Pasveikot?

merginos nuo pirmad i mokykla ir darzeli jau keliaus. Mano slogos mane pribaigs, nu nepadeda nei sinupret, nei gelomyrtol, ir galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 07, 11:52)
Laba ryta! Dziugios zinios, turime per 3 karalius gimusi, kaip faina!! wub.gif (po teisybei slapcia norejau as sia diena gimdyt biggrin.gif )

Aš irgi būč norėjus smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 11:55)
unsure.gif  fear.gif siaubas.. jau geriau buciau nezinojus..
TUTE, laikykis.. viskas bus gerai  4u.gif tu gi stipri motera.. nepasiduok

Nurimstam...dabar is galvytes nieko neima:) tik is paduko. seip ir bendra krauja ir gliukoze ima is paduko, tada i slaunyte skiepai ir i petuka:)

Mes gyvenam gerai, pamete per sia para 20 g. bet dar leistina norma. Todel viskas gerai ir is Vakario puses galetunem vaziuot namo. Laukiu savo gyd ir tikiuosi vaziuosim namo!!!!!:)

Tute laikykis 4u.gif
As nenoriu prisiminti kaip vargau su pirmu ir kokie speneliai buvo katastrofiski....siandien suprantu jog vargau neveltui ir su siuo mazium zinau jau ko tikrai nebereik daryt:)
Atsakyti
ZiuZiu baisu blink.gif
Akvile aš gelomyrtol geriu, man nuima galvos skausmą, vakar neišgėriau ir pasigailėjau. O cinabsin nebandei?
Ir tas laikotarpis kad vaistų negali doh.gif gal pasiinhaliuok?
Man toks klausimas ar pasedėjimas ant to didelio kamuolio neskatina atsidarymo?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 12:28)

Man toks klausimas ar pasedėjimas ant to didelio kamuolio neskatina atsidarymo?

biggrin.gif Man vyras sako, eik ant kamuolio šokinėt biggrin.gif Sakau, pats ir šokinėk biggrin.gif
Atsakyti