Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(ate42 @ 2018 06 10, 08:04)
Labas rytas,
Ačiū, draugės, už sveikinimus ir linkėjimus.
vartotojo įkelta nuotrauka</p>
Sveik, Niurzgiuk.

Iš sodybos grįžau, ten buvau be ryšio-Ate, su gimtadieniu 4u.gif Kad vyras ir vaikai mylėtų, o pati žydėtum jaunyste! 4u.gif

Sodyboj braškėse paukščių puota :blogas: Mano kantrybė jau senka. Jau ir taip sumažinau uoginius plotus, tai vis tiek apstojo... Uždengėm agroplėvele, žiūrėsiu, koks bus rezultatas. Mamai liepiau antradienį imtis kibirus ir eiti uogauti(jei paukščiai nepalįs po plėvele).
Atsakyti
Su gimtadieniais,sodybietes birthday.gif Kaimuke zole isdegus,braska po kojom,braskiu siek tiek,neauga,o noksta.Ai,kiek bus ,tiek pakaks smile.gif
Atsakyti
Na mano braskes tikriausiai neskanios, nepuola jokie pauksciai. Kaimynas tresnes nedengia jokiais tinklais, na as truputi jo tresnen uz varnena isisuku, praeidama pro sona. Gal mano katinai ten tvarka palaiko ax.gif

Labas
Atsakyti
Laba,

nu vat ir sodybėlę autobusu pasiekiau, nauja patirtis tongue.gif Dukružė žolę nupjovė, o pas ms yra ką pjaut net nustebau, matyt lietaus užteko, berods antradienį prilijo. Agurkai išpikiuoti, kažin kaip jie prigis per tokį karštį. jei vėl antradienį palytu taip kaip žada, tai gerai būtu. Agurkai vietoj užstingę tie kur anksčiau sodinti, nenori augti kai taip karšta.
Braškės užskurdę, dar tik pradeda nokti, varnėnų jau nebematyti, pernai tas pats buvo, nesulaukia jie mano braškių. Tik skruzdės, o gal sraigės dar baltas braškes ryja, o čia jau joks tinklas nepadės.
Šiemet net keista kokie dideli serbentai auga ir kiek užderėta, man neįprastas vaizdelis. Tai ant kiekvieno krūmo bent po laistytuvą užpyliau, kad neuždžiūtu. Nebus braškių, bus serbentų, Šilkmedžio uogelės jau vos vos spalvą pradėjo keisti. Smagu.
Per kvailą galvą prisisodinau tik gūžinių salotų kelių veislių, o paprastų tai ne unsure.gif Kiek paretinau, tiek dukružei sudėjau. Grįžo mergina nuo ryto, iš karto sodybon išlėkėm, padirbom, grįžę namo pavalgėm ir vėl išlėkė. Na nors pusdienį pabendravom.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
lietus,lietus wub.gif laisto musu smelynus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

pažiūrėjau prognozes, ką žada virš sodybėlės, o žada iki pat trečiadienio vis palyti bigsmile.gif Nu jei tai išsipildys tai gal braškės dar užaugs, nes jos pas mane dar tik megzti pradėjo. Agurkai gal nenumirs ax.gif Jetus kaip laiku dukružė atvažaiavo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Visur lijo ,tik ne pas mus. ax.gif
Atsakyti
Laba,

atėjau arbatos.

Ingrida nesupratau blink.gif Ką reiškia ne pas mus? Taigi vakar dieną lijo.
Atsakyti
Jei ką nors paguos, Kaune vakar irgi normaliai nelijo . Net dulkių nenuplovė, pakrapnojo ir tiek . Pas mane kaime viskas išdegę. Kiemo, sodo žolė rudos spalvos. Lelijos ima žydėt, bet tokio grožio kaip prieš metus nebus .
Atsakyti
Vilniuje palijo kaip turi būti, skendo vakar eilinį kartą gatvės bigsmile.gif
Už tai sodyboj tik pakrapnojo, reikėjo net gėles lieti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 06 12, 08:33)
Laba,

atėjau arbatos.

Ingrida nesupratau  blink.gif  Ką reiškia ne pas mus? Taigi vakar dieną lijo.

Pas mus lijo? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Žmonės net skėčių neskleidė. blink.gif
Atsakyti