La,Ingrida dabar dar skanesnius pusrycius gamins,laiko daugiau tures...juokauju...Gal tuoj issispres reikalai su masinuku?

As dar vakar pagrybaut buvau,dar dygsta baravykai,bet mazai_-manau saltoka.Sendien jau tupesiu namuos,avietes aprinkt,pelargonijas aptvarkyt...Pranesa salnas,susinesiu i terasa,dar pazydes gal

Vakar dar apie pomidorus tupinejau,nebezinau kaip issaugot...kekes graziausios..Vaikai gal tik kita sav parvaziuos,sviezuteliu butu
IK dekui,eisiu dar ir tuos tvarkytis,gal mamuko paprasysiu,kad islukstentu,tiek dar padarys.
Niurzda,apie kalnus rasiau,bet prapuole

,tai tingejau per nauja..Trumpai-buvom Austrijoj,puse val ir jau Vokietija..Alpes,nu grozis..nezinau kodel,man taip kalnai patinka

Svaruma visur,kaimukai maziukai,o geliu grozis

Sodrios pievos,karves su skambalais,smalsios ozkos ,besisypsantys zmogeliukai.Kiekvienas vaiksciojantis po kalnus sveikinasi,kalbina

Sniego jau buvo,aisku virsunese jau jo pilna.Mes kadangi ne alpinistai

,tai is toli tik matem.Per sav trankymosi po kalnus,galva buvo tuscia kaip uzbonas,ko ir buvo siekta.Dar buvom ant tilto...jis jungia du kalnus.Vienoj pusej apsaugine tvirtove buvo,o kitoj pilis.Tiltas 400m,pakiles 100 metru..na kai daug zmogenu sulipa siubuoja daugiau.Ispudis nerealus,bent man

Masinytes mazos is virsaus,zmogeliukai irgi...
Vakar maciau apie stumbrus,atves ir mums i Dzukija,jei pagaus

Tik idomu ka jie pusynuose veiks?