Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Žollia, na ne visi taip.Mes net nesiruošėm rugsėjo pirmąjai.Jau iš anksto žinojom, kad jos nebus, vienoj mokykloj jau koridoriuje linoleumas buvo išplėštas, klasėse lentos nukabintos ir išvežtos į Tirkšlių mokyklą dar vasarą.Jei atkreipei dėmesį, Santarvėj buvo straipsnis, kad rugsėjo pirmąjai ruošiasi 22 mokyklos, bet lentelėje tik 21 mokyklos mokslo metų pradžios šventės laikas parašytos. Mūsų mokyklos tame sąraše nebuvo, bet straipsnyje apie tai nė žodžio mirksiukas.gif Dar darželis tik buvo ant abejo, bet valgyklą uždarė, o kuo tuos vaikus maitins?.O Makniūnuose dirbo mano sesers vyro brolienė, tai žinau, kad mokiniai neatėjo.
Aš neturiu nieko, nei žemės, nei namų, viskas vyro testamentu paveldėta, taip kad... Aš čia atitekėjau ant uošvienės žemės smile.gif O ir amžius jau daro savo, jėgos nebe tos, džiaugiuosi sau galinti pasiauginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 09 12, 09:09)
Dėl žirnių žinosiu smile.gif Dėkui IK. Visada sėju kuo ankščiau .

Ingrida, galiu ir nevalgyt , vaizdu soti būti  4u.gif Dėkui  4u.gif


Dusia, labai gerai darai, kad anksti sėji. Pasėti apie balandžio pradžią irgi nekirmyja. O sėti nuo balandžio vidurio iki gegužės pabaigos kaip tik pataiko į vaisėdžio skraidymo piką.

Užsiknisome su pekinais. Galvos be galo didelės, bet trūksta žmonių , kad paruoštų reikiamus kiekius.
Atsakyti

Sejau balandžio pradžioj. Kirminaim dzin... Ėdė. Ingrida ką be syrupo daryti iš seivamedzio uogų? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 rugsėjo 2019 - 20:28
QUOTE(Dusia37 @ 2019 09 13, 21:27)
<p>Sejau balandžio pradžioj. Kirminaim dzin... Ėdė. Ingrida ką be syrupo daryti iš seivamedzio uogų? </p>

Uogienę esu virųsi,skani gaunasi. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 rugsėjo 2019 - 05:50
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 09 15, 07:50)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.


Labas vakaras,
Pririjus pyrago nieko nebenoriu. O sąžinė graužia, kad Ingrida veltui stengėsi 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nieko Niurzgiuk,galiu ir nevirtualiai pavaišinti obuolių pyragu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar pusryčiau spėju buvo Odesoj ? Trešnės ... medinės bakužės smile.gif smile.gif smile.gif . Taip šalta ir niūru , tai Ingrida vaidzais lepini. Dėkui .
Musų pusėj nelyjjo visai , o žadėjo liūtis . Taip sausa , kad net dulka .
Atsakyti
Labas. 4u.gif
Pas mane tai palijo liuksiškai. Vejas buvo,bet toks dar nebaisus. ax.gif Pyragą su obuoliais prakepu dažnai, nes ir dryžuoti sunokę, ir antaniniai jau valgomi. Man su antaniniais pats skaniausias obuoių pyragas wub.gif Ir pats obuolys skanus, jei sunokęs, pagraužt. Tas jo kvapas wub.gif
Pusę pomidorų daigų iš šiltnamio jau išmečiau - sausligė (turbūt) . Šiandien bandysiu kept padažą biggrin.gif
IK, smagu, kad derlius geras tau šiemet. O su gerai dirbančiais žmonėm darbdaviams LT striuka. Trūksta atsakingų ir motyvuotų žmonių.
Atsakyti
Tikrai atšalo... Oras toks staiga rudeniškas tapo, daug kas jau pečius pasikūrė. Vilniuje žvarbu, vėjas galvą neša, lietaus simboliškai tebuvo.
Atsakyti
Laba,
Man šiemet obuolių pyragas-prabanga. Ingrida, o pasiūlymas iki kada galiotų? ax.gif Pernai dvi obelis išpjovėm, senos, numirė. Kitos šiemet nuo sausros nukentėjo. Pas draugus irgi tas pats.
Bet šiemet agurkų, pomidorų, cukinijų...sočiai. Na juk negali visada visko būt biggrin.gif Aviečių užtenka. Pirmi metai kaip riešutų pasiskyniau (suvalgiau jau, bet man labai smagu buvo pirmas derlius, nuo žabelės krūmas išaugintas).
Atsakyti