Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

160 EUR jie ne patys daro, o cia Echomar kaina, jie turi sutarti su jais ir siuncia ten daryti. As kadangi esu darius LT, ir dariau Echomare, tai nepalyginsi, ten be jokiu narkoziu ir be jokio skausmo, nuotraukos didziulio formato, tai pasidariau ta pacia diena pries vaziuodama i Memorial pirminei konsultacijai ir labai gerai gavosi, nes pasikabino ant sienos ir viska mate.

Atsakyti

Cia man vienai kazkoks grybas su situo forumu? neimanoma normaliai pacituoti ir atsakyti, kazkaip keistai cia su tom zinutem, arba sudvigubina arba isvis necituoja...

Atsakyti

SuVejeliu, Jūs pati tarėtės su Echomar ir dar prieš konsulatciją Memorial važiavote ten ir pasidarėte GN? Teisingai supratau?

Galite parašyti pas ką kreipėtės į Echomar dėl GN?

 

Man taip pat neleidžia cituoti :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lumea: 12 rugsėjo 2017 - 10:03

Masturai parašiau sekmadienį, kol kas jokių žinių. Jos el paštas toks tercuman@memorial.com.tr ? Vakar užpildžiau ir užklausą Memorial puslapyje. Taip pat niekas nesusiekė. Nejau kažką darau netaip? :unsure:

Atsakyti

Lumea, kazkas sutrike su komunikacija Memorial, mano drauge irgi nori antra karta vaziuoti ten ir niekaip neatsako, meilas tikrai tas, gal kazkas ten su koridinatorem nutiko, Elis manau jau isejo i dekreta, gal atsakys dar

Echomar isvis nereikia nieko is anksto tartis, ten gyva eile, ateini supildo dokumentus, tik reikia pasakyti kad is Memorial esi, ir paklaus koks gydytojas siuncia, tai savo gydytojo varda pavarde pasakai ir viskas, man reikejo palaukti koki 15-20min iki priejo eile ir paskui kazkur tiek pat kol padare nuotraukas.

Atsakyti

Atsakyti

As su tokiu klausimu: kas naudojot Lucrin ar mm atejo savo laiku? Beje, kur jis leidziasi i uzpakali ar i pilva?

Atsakyti

mamytes, ar budavo pasirodydavo pas jus kraujo????ir viskas baigesi gerai? 😭😭😭 tiek laiko tokioj nezinioj ir baimej

Atsakyti
Labas, Zydre79,
Nesijaudink, tikrai paims ir nuves i/is oro uosto tokiu metu, kokiu jums reikes. Mes i prieki esam atskride vakare apie 23-24val., o atgal skrydis buvo apie 7ryto, tai paeme is viesbucio 3-4ryto, o ir atvaziuodavo is oro uosto paimti, nei karto nepavede. Buvo, kad velavom atskristi, atskride ieskojom, ieskojom to vairuotojo, vaiksciojon pirmyn - atgal, neradom, bet susiskambinus, kad ir tokiu metu, su koordinatore, ji paskambino vairuotojui ir jis atejo. Skrydis velavo, o jis kantriai vistiek kazkur lauke, neisvaziavo.
O viesbuciai salia Memorial, tai mes buvom apsistoje pirma karta Tempo, o po to pabandem ir Big Box'e (ziurejom pagal kaina, kad pigiau ir arciau butu)
Papildyta:
QUOTE(ChikiPau @ 2017 09 12, 08:22)
O ar yra merginu, kurios HSG daresi pacioje Memorial klinikoje?

Mes daremes Memorial, norejom sutaupyti laika, nenorejom blaskytis, ir norejom, kad jie patys pasidarytu taip, kaip reikia, nes daznai atsiveztu is LT merginu HSG foto netinka
Papildyta:
QUOTE(IlonaJa123 @ 2017 09 12, 08:31)
<p>mamytes, ar budavo pasirodydavo pas jus kraujo????ir viskas baigesi gerai? 😭😭😭 tiek laiko tokioj nezinioj ir baimej</p>

As nekraujavau, bet man ilgai tepliojo, ir tai buvau panikoje. Koordinatores pasake, kad kol nekraujuoji, nera reikalo leistis Progestana, bet mes neklausem, vistiek leidomes, nes tai jau buvo 5-as musu bandymas, ir norejom viska isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Leila***: 12 rugsėjo 2017 - 10:48
QUOTE(ChikiPau @ 2017 09 12, 11:22)
O ar yra merginu, kurios HSG daresi pacioje Memorial klinikoje?

Taip, dariausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IlonaJa123 @ 2017 09 12, 11:31)
<p>mamytes, ar budavo pasirodydavo pas jus kraujo????ir viskas baigesi gerai? 😭😭😭 tiek laiko tokioj nezinioj ir baimej</p>

Kad nebūtų nežinios, tegul padaro hcg kraujo tyrimą, o po 2 dienų pakartotinį ar hcg didėja. Be to, reiktų pamatuoti progesterono kiekį, gal jo trūksta. O daug kur rašo, kad neretas atvejis tie nerizikingi patepliojimai.
Man buvo kraujo daug ir šviežio, galvojau nepavyko ir atėjo mm, nes dar nebuvau darius jokių testų. Mastura liepė susileisti po 2 ampoles progesterono vakarais 3 dienas iš elės ir 10dpi pasidaryti kraujo testą. Jei nedaug ar teplioja, tada lyg po 1 liepia leist kol nustoja. Tada po 2 dienų nustojo, o testas teigiamas smile.gif. Tačiau nuo persileidimo skirtumas tas, kad nebuvo didelio pilvo skausmo, gimdos spazmų.
Praėjo savaitė ir vėl kraujo daug. Tada vėl leidausi po 2 ampoles 3 ar 4 dienas. O hcg didėjo. Progesternono tyrimo rezultatas, kai nenaudojau leidžiamo, irgi buvo normalus. Tai taip ir nesupratau dėl ko tie kraujavimai. Dabar suėjo 10 savaičių, laukiu sekančio scano. Nenaudoju leidžiamo, nes trūkumo pamatavus nerodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 12 rugsėjo 2017 - 12:01
QUOTE(ChikiPau @ 2017 09 12, 12:22)
O ar yra merginu, kurios HSG daresi pacioje Memorial klinikoje?



as dariausi 2016 m rugpjucio menesi
Atsakyti
Man kažkas sakė, kad yra leidžiamo progesterono Northway klinikoj, bet kad kainos už jį labai labai didelės lyginant su turkų, bet ko nepadarysi jei ekstra atvejis.
Atsakyti