Kaip smagu skaityti, apie tokius stebuklus

Aciu

Bet lb lb reiktu progestano

Laba diena merginos. Gal senbuves dar prisimins mane. Daremes IVF pas stebukladarius turkus pries du metus. 2016 spali gime musu stebukliuke. Si vasari-kova ruosemes vaziuoti pasiimti snaiguciu... bet... stebukliukas pats pas mus atejo
kolkas viskas labai trapu. Pasidariau hcg, 10000. Bet PRG tik 29...
Tad klausimas, gal kas turite parduoti leidziamo prg?? Bent kelias dezutes? Jei butu kas is norvegijos tai butu idealu... bet tiks ir lt
Sveika. Sveikinimai didžiausi!
Kaip supratau tu natur pastojai? O kam tada papildomai progesteronas? Natur man rodos apie 30 ir turi būti. Aš ir per stebuklą natur pastojau ir nesidariau net prg testo man dabar jau 10w2d...
Sveika. Sveikinimai didžiausi!Kaip supratau tu natur pastojai? O kam tada papildomai progesteronas? Natur man rodos apie 30 ir turi būti. Aš ir per stebuklą natur pastojau ir nesidariau net prg testo
man dabar jau 10w2d...
Meilės kibirkstele, 777, sveikinimai. Aukit dideli ir stiprūs 🤗🤗🤗Kaip gera skaityt tokius stebuklus. Mano draugė papildomai naudojo, nors jokių problemų neturėjo dėl pastojimo (vieną vaikelį turėjo, o paskui vis pabėgdavo). Tad ginekologė skyrė progesteroną iki kažkurios savaitės, nes buvo jo trūkumas. Aš galvoju , kad progesterono normos turbūt vienodos tiek natur pastojis, tiek po pagalbinio. Gal klystu...
Aš esu turkų užklausus koks turi būti prg lygis, štai kokį atsakymą gavau: Doctor told that Progesterone higher than 32 nmol/ml = 10 ng/ml is counted to be as for a normal pregnancy. aš ir manau kad ar natur ar su pagalba prg lygis iš esmės turėtų būt toks pat.. bent jau logiškai mąstant
Merginos, aš vis galvoju kaip man čia tuos likusius vaistukus gerai panaudot ir gi sugalvojau, o gal kuri jūsų žada važiuot į tr procedūrai? Tai grįštant galėtumėt crinone nesivežt, aš parūpinčiau ir jums lagaminas tutuštesnis vargo mažiau ir man nauda
tikrai uždirbt nei euro nenoriu