Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 21, 00:23)
Nieko visiškai nesakė man api Ovitrelli, ir aš Memorial 🤔
Iki tol visi tyrimai ir viskas buvo ''perfect'',jau ir datą maždaug paspėliojom,o šiandien po echo pasakė, kad vienas folis auga,o neturėjo augt jis, liepė pakartot LH-ir tas per aukštas. Tai jei pirmadienį folis vis dar augs, sake viską reikės "cancel ir start next cycle". Nu rimtai, o tai kodėl Ovitrrlio neskiria 🤔

Beje, jei jau prireiktų, kaip LT išvis gauti to Ovitrelio?? Jis juk receptinis ir ne visur yra turbūt??🤔
Papildyta:


Sveika,
Tai sakau, gal del to uzkilusio LH viskas labiau..
Siaip, dar pries kokia 1,5 m tai vaisingumo klinikos ji be recepto parduodavo.. Nzn, ar dabar tik su receptu unsure.gif
Na, jie gen zino, ka daro.Aisku, jei sako, kad laukt, tai reikia laukt. Bet nustebusi,'kaip cia sunkiai su tais FET, tai gleivine, tai koks harmonas uzkyla.. Na, tikesimes, visoms kitas ciklas bus sekmingas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 21, 14:37)
Aš dar tik 1 ciklą bandžiau. Antro vis laukiu ir pradėsim vėl kartot, tai nežinau kas keisis.

Tai vat butent, man tas pats klausimas.. kas keisis kita karta jei nieko nekeisim unsure.gif na,ziuresim 😊
Atsakyti

Dėl Ovitrelle, tai visada pirkdavau be recepto, pvz. Kaune Benu vaistinėje Gertrūdos g. Ten jam nuolaidą pritaikydavo net ~20%. Aišku garantuoti, kad taip yra dabar negaliu, bet manau, kad tikrai parduotų :mirksiukas: 

Atsakyti
Kazkaip su FET ir mums sunkiai, 3 kartus atidejo tik ne TR, o LV. Dar vienas kartas del hiperstimuliacijos ir is 5 karto pagaliau transferi pavyko atlikt.

Gal kuri parduodat fraksiparino lenkiskom kainom?
Atsakyti

Kramune oi smalsu koks Tavo tikras nickas :) Turiu kelis variantus :)

Gerai išpuolė pirma ciklo diena šį mėnesį, būtume važiavę, bet FSH pakišo koją. Neturim snaigučių, mums reikės viską pradėti nuo pradžių. Paskutinis pasispardymas ir išleisiu savo reprodukcinę sistemą į pensiją :) Žinau, kad labai gailėčiausi, jei nepabandytume.

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 21, 00:14)
Man buvo tokia situacija, bet nebuvo dominuojančio, o LH pakilo. Nutraukė FET


Sveikos, o tai kiek t.b. LH? cia tikrina LH 2 CD? Koks turi buti LH, kad leistu FET? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 01 22, 10:08)
<p><strong>Kramune </strong>oi smalsu koks Tavo tikras nickas smile.gif Turiu kelis variantus smile.gif
</p><p>Gerai išpuolė pirma ciklo diena šį mėnesį, būtume važiavę, bet FSH pakišo koją. Neturim snaigučių, mums reikės viską pradėti nuo pradžių. Paskutinis pasispardymas ir išleisiu savo reprodukcinę sistemą į pensiją smile.gif Žinau, kad labai gailėčiausi, jei nepabandytume.
</p>

Sveikos 4u.gif

o kiek tas FSH buvo? kaip suprantu pasidaret tyrimus ir jei butu viskas ok, iskart stimuliuotis pradetumet ir vaziuotumet ten?
Atsakyti
unsure.gif
Gal kas zinot,kaip ten su tuo FET, kada isodinima daro?
Nelabai as su pacia procedura susipazinusi 😊 galvoju,jeigu ryt pasirodytu vistik neovuliaves tas folis ir lieptu vaziuoti,tai kada cia man mazdaug tiketis galima?
Wiliux,parašiau tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 22 sausio 2017 - 12:46
QUOTE(Glue @ 2017 01 22, 12:37)
Sveikos, o tai kiek t.b. LH? cia tikrina LH 2 CD? Koks turi buti LH, kad leistu FET? ax.gif

Čia LT gavau prie tyrimų lapelį su normomis, kad LH folikulinėj ciklo pradinėj fazėj 2,4-12,6 IU/l, ovuliacinėj 14-95,6 IU/l, liuteininėj 1-11,4 IU/l.

Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 01 22, 13:40)
unsure.gif
Gal kas zinot,kaip ten su tuo FET, kada isodinima daro?
Nelabai as su pacia procedura susipazinusi 😊 galvoju,jeigu ryt pasirodytu vistik neovuliaves tas folis ir lieptu vaziuoti,tai kada cia man mazdaug tiketis galima?
Wiliux,parašiau tau  biggrin.gif

Aš irgi klausinėjau, nes juk iš darbo išsiprašyt reiktų. Tai nieko konkretaus smile.gif Sakė čia viskas pagal situaciją būna, bet tikėtis 19-22 cd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 22 sausio 2017 - 13:28

J01 Aš esu nusiuntusi visus kitus tyrimus turkams ir esam sutarę, kad kai jau važiuosim pirmą dieną turiu pasidaryti FSH ir E2. FSH turi būti mažiau už 15, E2 už 80 (tingiu dabar ieškoti vienetų, jei reikia paieškosiu). Pasidariau ketv. tyrimus, FSH buvo 14,8, E2 109. Parašiau Masturai, kad patvirtintų, jog blogas E2 ir negalim startuoti. Po kurio laiko atrašė, kad E2 geras, nes kiti matavimo vienetai, o FSH kritinis ir pabandyti numušti su vaistais. 

Bet šitas planas pirmą dieną pasidaryti tyrimus, o antrą jau pradėti stimuliaciją man labai nepatinka. Skrydžiai brangūs, ne visada yra, reikalai dėl atostogų vyrui. Žiūrėsim kaip čia dar viskas gausis.

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 22, 14:03)
Aš irgi klausinėjau, nes juk iš darbo išsiprašyt reiktų. Tai nieko konkretaus smile.gif Sakė čia viskas pagal situaciją būna, bet tikėtis 19-22 cd.

Supratau..vadinasi jei ryt leidzia,poryt skrydis..skrydi tektu pirkti rytdienai verysad.gif nesamone..neisivaizduoju,kaip spet viska. Na,teks laukti,tada spresim 😊
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 01 22, 13:52)
<p>J01 Aš esu nusiuntusi visus kitus tyrimus turkams ir esam sutarę, kad kai jau važiuosim pirmą dieną turiu pasidaryti FSH ir E2. FSH turi būti mažiau už 15, E2 už 80 (tingiu dabar ieškoti vienetų, jei reikia paieškosiu). Pasidariau ketv. tyrimus, FSH buvo 14,8, E2 109. Parašiau Masturai, kad patvirtintų, jog blogas E2 ir negalim startuoti. Po kurio laiko atrašė, kad E2 geras, nes kiti matavimo vienetai, o FSH kritinis ir pabandyti numušti su vaistais. </p><p>Bet šitas planas pirmą dieną pasidaryti tyrimus, o antrą jau pradėti stimuliaciją man labai nepatinka. Skrydžiai brangūs, ne visada yra, reikalai dėl atostogų vyrui. Žiūrėsim kaip čia dar viskas gausis.</p>

Biski tokio stresiuko ivaro tokie dalykai, nes bilietai tikrai nepigus gaunas smile.gif mano 2 c.d. E2 buvo vos 32,03 pg/mL, tai toks pasirode nedidelis, bet pradzioj reikia konsultacijai nuvaziuoti ir bus matyt ar kovo men. leistu startuoti 4u.gif
Atsakyti