Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Oho, tikrai kaip greit, Grange. Tikiuos, kad nebus hiper!

Guzikai, va va... Ale tave karščio bangos? Man tai ištisai šaaaaaalta :D

Tada itin noris mirkt karštoj vonioj rytą vakarą :D ale gi negalima  :D

Atsakyti

O šiaip - kas čia per tyla prieš audrą?

Kur visos pleputės?

Aš paprastai nespėju ir planuojančių, ir susiplanavusių sekt, bet žiūriu tuoj reiks lėkt skaityt, kaip ten mūsų nėščiosios gyvena :D

Arba skelbsiu visuotinę paiešką, kad neaplanko :)

Ir šiaip planuotojos klasiokės?

Malvinija, kaip tau baigės su hormonais? Gal tikrai geras pranašas buvo?  :P  :B​ 

Atsakyti

Labas visoms :) 

Ten - tai kad pas susiplanavusias tyla, niekas nebendrauja :D 

laukiu penktadienio, pirmas skanas. 

Savijauta ne kokia, vemiu kasdien... dirbt net negaliu. O šiaip viskas kaip ir normaliai, pfu pfu pfu jokių tepliojimų nėra, krūtinė tokia pat, nedidėja :D vyras rūpinasi, važiuos mineralinio pirkt, prisiskaitė kad kineralinį reik šaukšteliu išmaišyt ir tada gert ir tada gal mažiau pykins.. žodziu smagu visai kad rūpi jam  :wub: šiaip kol kas tai suartino mus tas nėštumas :) 

Atsakyti

Grange - nu klausyk kaip viskas čia greitai :) lauksim geru rezultatu, turi pasisekt šį karta :) 

Atsakyti

Laba :)

Aš tai šiek tiek zirziu, šiek tiek mąstau, galvoju, ką daryt toliau.

Ką manot, ar turėčiau apsilankyt pas antrą daktarą? Aišku, buvau pas super gydytoją, tikrai prie geriausių Lietuvoj... Bet vis tiek. Na kad histeroskopijos reikia, aš suprantu, polipų ne vienas, dideli, reikia šalinti. Bet ar tikrai laparoskopijos reikia? Mėtausi, abejoju... Aišku, daktaras nesiūlytų, jei nematytų reikalo, taip? Apraminkit mane... :(

Atsakyti

Vaziuoju is ligonines, pridaviau kraujuka.. punkcija bus arba penkt.arba sestadieni 😯 viskas jau cia pat.

Kaip laikas praskriejo greit  :hmm: Jau šią savaitę punkcija, kaip greit viskas bus  :4u:​ 

Atsakyti

Labas visoms :)

Ten - tai kad pas susiplanavusias tyla, niekas nebendrauja :D

laukiu penktadienio, pirmas skanas. 

Savijauta ne kokia, vemiu kasdien...

Vaje, pirmas skanas  :wub:  Jau turbūt širdutė girdėsis  :wub:  :4u: 

Užuojauta dėl savijautos... Gal ilgai nekamuos šie nepatogumai  :unsure:​ 

Atsakyti

Merisier, o darysi privačiai ar valstybiškai? Nes jei privačiai, tai yra galimybė daryti kaip man - transvaginalinę LP + histero. Sakė, kad jei per LP ką blogo ras, tai gali tuomet jau ir per pilvą durti tas skylutes ir sutvarkyti iškart. Nerado, tai ir viskas ok, neprireikė.

Jei tavo atveju neaišku, ar LP tikslinga, tai irgi neblogas variantas būtų. Transvaginalinė - tausojantis variantas, lengvas gijimas, duria per makšties sienelę.

Per histero pašalintų polipus, o dėl LP ir būtų aišku, ar viskas gerai ir ar reik rimtesnės invazijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 08 vasario 2017 - 12:54

Laba :)

Aš tai šiek tiek zirziu, šiek tiek mąstau, galvoju, ką daryt toliau.

Ką manot, ar turėčiau apsilankyt pas antrą daktarą?

Na, jeigu kyla abejoniu, tada turbūt vertėtų išgirsti ir antrą nuomonę. Net jeigu bus ir tokia pati nuomonė, vis ramiau pačiai bus  :)​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

norėjosi ir man kažkaip ramiau pabūti smile.gif

grange, na tikrai viskas greitai čia pas tave 4u.gif . Tikimės greitai ir laimingai mirksiukas.gif

BigBang, už negalavimus 4u.gif .
Aš iš tų, kurios siaubingai nemėgsta vemti. Geriau jau mane siaubingai pykina. Bet dėl vaiko sutikčiau pavemti biggrin.gif

Ten, istorija dar nebaigta, mėmės neparėjo, 32cd, bet nejaučiu laimingos pabaigos. Benavausi 7dpo (na iškart po hormonų tyrimų vakare) ir 9dpo. Gavau po kuolą biggrin.gif . Aišku, testai daryti anksti, bet daugiau kažkaip nebesitestavau (ir testų nebeturiu), nes nejaučiu, kad įvyko kažkas teigiamo. Kadangi žinojau, kad testuosiuosi 9dpo ryte, tai naktį sapnuose visi testai rodė II biggrin.gif. Paprastai mano ciklas trunka 30-31 dieną, BT dar nekrenta, bet šiandien labai jau tarpais jaučiau, kad tuoj viskas prasidės. Na, jei niekas neįvyks iki kokios 34-36 ciklo dienos tai prasitestuosiu dar smile.gif . Aišku, ta mano ramybė gali atrodyti įdomi, galėčiau labai jau kažko tikėtis, bet man dabar geriau ta ramybė nieko per daug nesitikint nei tas negailestingas kuolas smile.gif

Vyrui užsakiau papildų jo turtui greitinti, laukiam kol pareis, žiūrėsim kiek veiksmingi jie bus.
Atsakyti

Malvinija, visiškai suprantama. Man ir labai per širdį pereina balti testai, tai, atrodo, geriau jau neskubėt. Kelios dienos po užtrukusių mėnesinių bent žinosi, ar tikrai gavai kuolą, ar ne..

O dėl užtrukusių mėmių kažko nenustebau - 7dpo tavo tikrai labai didelis prg buvo, jam reik laiko nukrist iki tiek, kad prasidėtų kraujavimas.

Jei laukies - tai, tikimės, kad ir neparsivilks, o jei nesilauki, tai gal prg dar mažėja. :hmm:​ 

Atsakyti

Ten, o kaip tavo reikalai?  :)  Lyg ir buvo planai stimuliuotis arba pastoti iš principo  :D  Tai kaip sekasi su vienu ar kitu planu?  :)​ 

Atsakyti