Oho, tikrai kaip greit, Grange. Tikiuos, kad nebus hiper!
Guzikai, va va... Ale tave karščio bangos? Man tai ištisai šaaaaaalta
Tada itin noris mirkt karštoj vonioj rytą vakarą ale gi negalima
O šiaip - kas čia per tyla prieš audrą?
Kur visos pleputės?
Aš paprastai nespėju ir planuojančių, ir susiplanavusių sekt, bet žiūriu tuoj reiks lėkt skaityt, kaip ten mūsų nėščiosios gyvena
Arba skelbsiu visuotinę paiešką, kad neaplanko
Ir šiaip planuotojos klasiokės?
Malvinija, kaip tau baigės su hormonais? Gal tikrai geras pranašas buvo?
Labas visoms
Ten - tai kad pas susiplanavusias tyla, niekas nebendrauja
laukiu penktadienio, pirmas skanas.
Savijauta ne kokia, vemiu kasdien... dirbt net negaliu. O šiaip viskas kaip ir normaliai, pfu pfu pfu jokių tepliojimų nėra, krūtinė tokia pat, nedidėja vyras rūpinasi, važiuos mineralinio pirkt, prisiskaitė kad kineralinį reik šaukšteliu išmaišyt ir tada gert ir tada gal mažiau pykins.. žodziu smagu visai kad rūpi jam
šiaip kol kas tai suartino mus tas nėštumas
Laba
Aš tai šiek tiek zirziu, šiek tiek mąstau, galvoju, ką daryt toliau.
Ką manot, ar turėčiau apsilankyt pas antrą daktarą? Aišku, buvau pas super gydytoją, tikrai prie geriausių Lietuvoj... Bet vis tiek. Na kad histeroskopijos reikia, aš suprantu, polipų ne vienas, dideli, reikia šalinti. Bet ar tikrai laparoskopijos reikia? Mėtausi, abejoju... Aišku, daktaras nesiūlytų, jei nematytų reikalo, taip? Apraminkit mane...
Merisier, o darysi privačiai ar valstybiškai? Nes jei privačiai, tai yra galimybė daryti kaip man - transvaginalinę LP + histero. Sakė, kad jei per LP ką blogo ras, tai gali tuomet jau ir per pilvą durti tas skylutes ir sutvarkyti iškart. Nerado, tai ir viskas ok, neprireikė.
Jei tavo atveju neaišku, ar LP tikslinga, tai irgi neblogas variantas būtų. Transvaginalinė - tausojantis variantas, lengvas gijimas, duria per makšties sienelę.
Per histero pašalintų polipus, o dėl LP ir būtų aišku, ar viskas gerai ir ar reik rimtesnės invazijos.
Malvinija, visiškai suprantama. Man ir labai per širdį pereina balti testai, tai, atrodo, geriau jau neskubėt. Kelios dienos po užtrukusių mėnesinių bent žinosi, ar tikrai gavai kuolą, ar ne..
O dėl užtrukusių mėmių kažko nenustebau - 7dpo tavo tikrai labai didelis prg buvo, jam reik laiko nukrist iki tiek, kad prasidėtų kraujavimas.
Jei laukies - tai, tikimės, kad ir neparsivilks, o jei nesilauki, tai gal prg dar mažėja.