Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

kazkur pradanginau citata.. 

mericer, nu nesmagu kad tikejais nieko, o va se du isikisimai reikalingi. BET tikrai geriau vienu metu, prie to pacio kad viska padarytu, tai ir bus sutvarkyta. 

Man kai dare laparaskopija tai tuo metu hysteroskopijos nedare. o gal ir dare bet nezinojau kuo skirias siaip jau dabar kai galvoju...

o dabar paskutinius du kartsu tai dare hystero, diagnostine, tai nereikejo narkozes, tik ziurejo vidu ir eme biopsija. galvojau kaip cia be narkozes, bet kad neskaudejo ,na tokie kaip mm skausmai, tai pakentejau truputi. 

nemalonu bet isgyvenama.aisku laparaskopija be narkozes tai neimanoma.. 

Atsakyti

Sveikos :)

Merginos gerai pagalvokit ar norit vaiku :D savijauta neščios ne kažką. Visoms linkiu kad būtų kaip Melutiai, mažai negalavimų, nes aš tai vemiu :( kai planavau apie tai nepagalvojau :D nebuvau pasiruošus tokiems džiaugsmams :D bent jau tikiuosi kad žirniui viskas gerai ir kad kita penktadieni galėsiu po skano pavirusuot čia jums :)

Paguosiu... Mane iki galo pykino. Pusryciams tik sausainius galejau valgyti, nes visas kitas maistas lekdavo lauk, o ir siaip nuo kvapu ar vaizdo greit supykindavo ir... Bet pripratau ir net nekreipdavau demesio i ta negeruma... Uztat puikiai prisimenu kaip skaniai suvalgiau cinamonine sviezia ir minksta bandele pusryciams...paskutinis kasnis...gurkt... AAA!!! Greiciau i wc..  ir liko tik prisimininas apie skania bandele...

Gal kuri galit pristabdyti laika???? Kur jid taip skuba? :huh2:​  nieko nebespeju! Tik speju atsikelti...issibudinu ir ziu, jau vel miegoti laikas... 

Atsakyti
atnešu "sveiko deserto" pasidariau į darbą nusinešt, kad nekiltų pagunda niekam kitam. o ir riešutų sviestas prašėsi sunaudojamas.

vartotojo įkelta nuotrauka

2 puodeliai avižinių dribsnių
1 puodelis riešutų sviesto (dėjau žemės ir cashew kaip jie vadinas?)
0,5 puodelio skysto medaus
po 2 v.š chia sėklų, dž. spanguolių, mišinio iš saulėgrąžų, moliūgo sėklų ir linų sėklų (čia pasirinktinai ką norima jau)
viską sumaišyt, į šaldiklį kuriam laikui, aš laikiau valandą, bet užtenka ir trumpiau.
supjaustyt paskiau mažais gabaliukais ir šaldytuve laikyt.

aišku, kam patinka riešutų sviestas, nes čia stipriai jaučias. kam nepatinka, netiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(crazy bee @ 2017 02 06, 21:34)
</p><p></p><p></p><p>Gal kuri galit pristabdyti laika???? Kur jid taip skuba? huh.gif​  nieko nebespeju! Tik speju atsikelti...issibudinu ir ziu, jau vel miegoti laikas... </p>

tkrai taip, lekia laikas žiauriai.. aš taip laukiau vasario, nenoriu kad jis dar baigtus biggrin.gif na gerai, tik pradžia, ale..

šiandien, beje, minim 11 metines wub.gif blink.gif oje kad pralėkė, kažkaip sunku patikėt.

Atsakyti

CB vajej.. aš kol valgau nieko, kartais net maistas neišeina, pažiaukčioju ir vsio. Tai kažin kodėl taip yra? Ta prasme kas sukelia tą refleksą vėmimo? :)

Atsakyti

Ačiū visoms už palaikančius žodžius :4u:  vakar kiek papanikavau, manau, visoms tas pats buvo. MB labai pergyvena. O man matyt irgi psichologinis durnumas, "paliks, aš nekokybiška, na na na..." Aišku, jau apsiraminau.  Pameditavau dar šiandien ryte, aprimau visai.

Grange, kaip atšventėt? Sveikinimai  :wub: 

BB, vėmimą hormonai ir pasikeitusi kraujo apytaka kelia. Aš su pirma nei karto net nepagalvojau, kad pykina, o su antru vėmiau visą laiką iki persileidimo, vienu metu net su krauju, nes stemplę nudeginau. Paskui atradau, kad bananas ryte gerai - žinojau, kad vis tiek vemsiu, tai bent jau skaniai :D

Atsakyti

Oho, Grange :) Perskaičiau aprašymą, atsiųstą į el.paštą (taip gaunu sm žinutes), o nuotraukos nerodė, tai nesuviliojo. Bet tai kaip gražiai ir skaniai atrodo. Seilė tik kapt :)

O dar alkana, išlėkiau beveik nepapusryčiavus (tik porą šaukštų grikių, kriaušė, obuolys).

Man rodos, kad dabar pasiankstinsiu pietus :D gerokai :)

O šiaip įdomus padaras žmogus. Sergant su 37-37,4 jaučiuos mirštanti/leipstanti gulbė, sunkiai... o va kai šiaip antros fazės (liuteininis) „karščiavimas“, tai net nejaučiu. Turiu omeny bendrą, kūno temperatūrą, ne BT. Vakar 37, dabar va matavau - jau 37,2 :) na silpnumą duoda iškart, labai greit pavargstu, bet kad ten akys užpiltos ar sunkumas, negalavimas - nieko. Tfu tfu tfu, aišku :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 07 vasario 2017 - 09:38

Grange, kaip atšventėt? Sveikinimai  :wub:

nieko labai ypatingo :) gal savaitgali eisim i kina ir vakarienes kokios ar ka nezinau. priklausys nuo situacijos :) 

Oho, Grange :) Perskaičiau aprašymą, atsiųstą į el.paštą (taip gaunu sm žinutes), o nuotraukos nerodė, tai nesuviliojo. Bet tai kaip gražiai ir skaniai atrodo. Seilė tik kapt :)

O dar alkana, išlėkiau beveik nepapusryčiavus (tik porą šaukštų grikių, kriaušė, obuolys).

Man rodos, kad dabar pasiankstinsiu pietus :D gerokai :)

O šiaip įdomus padaras žmogus. Sergant su 37-37,4 jaučiuos mirštanti/leipstanti gulbė, sunkiai... o va kai šiaip antros fazės (liuteininis) „karščiavimas“, tai net nejaučiu. Turiu omeny bendrą, kūno temperatūrą, ne BT. Vakar 37, dabar va matavau - jau 37,2 :) na silpnumą duoda iškart, labai greit pavargstu, bet kad ten akys užpiltos ar sunkumas, negalavimas - nieko. Tfu tfu tfu, aišku :D

skaniai suejo su arbata :) ir koelges patenkintos kai kurios  :rolleyes: 

Atsakyti

beje siandien buvau priduot krauja ir echo. 

tai mano foliai jau dideli  :blink:  gerai sake sureagavo, nors gal per greit man atrodo kazkiek.. laukiu skambucio ka gyd sakys, ka kraujas rodo, bet punkcija bus anksciau nei tikejaus... 

Atsakyti

Ten, o man tas pats. Kadangi normali kuno temp mano yra LABAI zema, tai kai jau net tie standartiniai 36.6 - man jau nekazka, ka jau kalbet apie 37 ar daugiau. Bet liuteininiai "pakarsciavimai" ir didesni buna, iki 37.6 kazkur, beeeeeeeet man nera tokio kracho, kaip kad persalus ar panasiai. Tik kaitimai ir bangos karscio. Kai kitaip guleciau lovoj paslika. Matyt vistik organizmas jaucia ir reaguoja kitaip. Vienu atveju kelia aliarma, kad kazkas negerai - darykit ka nors, o kitu "a cia viskas normaliai, as karsta motera".

Atsakyti

atnešu "sveiko deserto" pasidariau į darbą nusinešt, kad nekiltų pagunda niekam kitam. o ir riešutų sviestas prašėsi sunaudojamas.

2 puodeliai avižinių dribsnių
1 puodelis riešutų sviesto (dėjau žemės ir cashew kaip jie vadinas?)
0,5 puodelio skysto medaus
po 2 v.š chia sėklų, dž. spanguolių, mišinio iš saulėgrąžų, moliūgo sėklų ir linų sėklų (čia pasirinktinai ką norima jau)
viską sumaišyt, į šaldiklį kuriam laikui, aš laikiau valandą, bet užtenka ir trumpiau.
supjaustyt paskiau mažais gabaliukais ir šaldytuve laikyt.

Verčiu žemyn puslapį, skaitau tekstą ir iš pradžių matau tik pusę paveiksliuko, galvoju kas čia per plytos  :huh2:  O tada pasuku žemyn ir pamatau visą paveiksliuką ir tada aaa  :lol: 

Receptuką gal pavyks šį savaitgalį išmėginti, tik jau matau, kad vyras nevalgys, amžinai skundžiasi, kad nevalgys mano grūdų/avižų, nes jis ne arklys  :oh:

Atsakyti

Ten, o man tas pats. Kadangi normali kuno temp mano yra LABAI zema, tai kai jau net tie standartiniai 36.6 - man jau nekazka, ka jau kalbet apie 37 ar daugiau. Bet liuteininiai "pakarsciavimai" ir didesni buna, iki 37.6

Mano temp per L fazę tai labai padori, 36,9 ribą retai kada peržengia  :D  O čia ryte tik pabudus 37,6?  :huh2: 

Beje, kaip atostogos?  :D​ 

Atsakyti

Verčiu žemyn puslapį, skaitau tekstą ir iš pradžių matau tik pusę paveiksliuko, galvoju kas čia per plytos  :huh2:  O tada pasuku žemyn ir pamatau visą paveiksliuką ir tada aaa  :lol:

Receptuką gal pavyks šį savaitgalį išmėginti, tik jau matau, kad vyras nevalgys, amžinai skundžiasi, kad nevalgys mano grūdų/avižų, nes jis ne arklys  :oh:

Plytos :D 

O tu jam nesakyk, gal nematys :D

Ten, o man tas pats. Kadangi normali kuno temp mano yra LABAI zema, tai kai jau net tie standartiniai 36.6 - man jau nekazka, ka jau kalbet apie 37 ar daugiau. Bet liuteininiai "pakarsciavimai" ir didesni buna, iki 37.6 kazkur, beeeeeeeet man nera tokio kracho, kaip kad persalus ar panasiai. Tik kaitimai ir bangos karscio. Kai kitaip guleciau lovoj paslika. Matyt vistik organizmas jaucia ir reaguoja kitaip. Vienu atveju kelia aliarma, kad kazkas negerai - darykit ka nors, o kitu "a cia viskas normaliai, as karsta motera".

As lygiai tokia pat, mano zema visumoj tempa ir jau prie 37 man yra amen aleliuja..

Vaziuoju is ligonines, pridaviau kraujuka.. punkcija bus arba penkt.arba sestadieni 😯 viskas jau cia pat.

Bet dabar tai dar vienas nervas nes nuo vakar pradejo skaudet nugara, ir taip ikyriai.. pradejau skaityt, kad gali but nuo stimuliacijos, nes jei kiausides isdideje gali uzspaust kazkur 🙄 nu tai jei

Klausiau dabar sesutes ar gali man but hyperstimuliacija, sako bent jau kraujas tavo nerode vakarbal siand bus kitaip, bet neturiu jokiu kitu symptomu, tai tikiuos, kad ne.niekada nebuvo nieko tokio, dabar kad nori se ant galo.

Atsakyti