Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Ceroc @ 2017 02 05, 18:04)
<p>Sveikos, mano planiukės! Žiūriu, apie būsto kainas užsienietukės šnekasi-jap, brangus dalykas tie būstai. Mes Lietuvoje galvojame pirktis, gal isnuomoti vėliau. Mes mano tėvų butą pardavėme, pasidalinau pinigus su sese ir savo dalį į banką padėjom. O iš Londono kolkas, ypač kol Viktorija į mokyklą eina, nėra galimybių išsikraustyti. ir taip, brangu čia, mes už 2 kamb (1bedroom) butą 1100 mokam...</p>

o tai į Lt planuojat grįžt vėliau, kad ten norit pirkt?
aš tai norėčiau lt pirkt, jei turėčiau papildomų aišku, ir nuomot. bet dabar reikia turėt savo pirma.

nuomą tai mes tai dar normaliai mokat, 650 na bet vienas miegamas, tai nėra didelis žiauriai, na bet kai mums dabar dviese, tai pakanka. 65 kvadratai.
Atsakyti
Ačiū už westworld rekomendaciją, koks geras serialas, žiūriu paskutinę seriją clap.gif
Atsakyti

Labas, mielosios ;)

per kelias dienas vis skaičiau, skaičiau ir kai pagaliau radau minutėlę parašyt nieko neatsimenu  :oh: kas senatvėj bus, jei jau dabar šitaip? :hmm:

ED, labai labai gaila, kad ir šį kartą viskas taip greit nutrūko, bet ačiū Dievui, kad bent šiokią tokią gydytojų priežiūrą gavai ir labai tikiuosi, kad jokių komplikacijų nebus  :4u:

Berods ir Sunny nutiko nelaimė, jetau, labai užjaučiu  :console:

Mes gyvenam po truputį, darbelį gavau, apmokymai baigėsi, skundų dėl savęs negirdėjau, tai tikiuosi, kad įtikau ir lauk neišspirs  :unsure: dirbu po pietų, tai labai trūksta laiko čia parašyt. Reikia dar priprasti prie grafiko ir išmokt tinkamai susidėlioti laiką. Savaitės dabar man praskrenda su vėjeliu, o savaitgaliai kosminiu greičiu  :blink:

Stengiuosi viską perskaityti kuo gyvenat, tik brūkštelt kartais laiko pritrūksta. Visada su jumis, palaikau, džiaugiuosi ir liūdžiu kartu!  :mirksiukas:

Atsakyti

_EniR_, 05 Vas 2017 - 23:07, parašė: Labas, mielosios ;) per kelias dienas vis skaičiau, skaičiau ir kai pagaliau radau minutėlę parašyt nieko neatsimenu :oh: kas senatvėj bus, jei jau dabar šitaip? :hmm: [b]ED[/b], labai labai gaila, kad ir šį kartą viskas taip greit nutrūko, bet ačiū Dievui, kad bent šiokią tokią gydytojų priežiūrą gavai ir labai tikiuosi, kad jokių komplikacijų nebus :4u: Berods ir [b]Sunny [/b]nutiko nelaimė, jetau, labai užjaučiu :console: Mes gyvenam po truputį, darbelį gavau, apmokymai baigėsi, skundų dėl savęs negirdėjau, tai tikiuosi, kad įtikau ir lauk neišspirs :unsure: dirbu po pietų, tai labai trūksta laiko čia parašyt. Reikia dar priprasti prie grafiko ir išmokt tinkamai susidėlioti laiką. Savaitės dabar man praskrenda su vėjeliu, o savaitgaliai kosminiu greičiu :blink: Stengiuosi viską perskaityti kuo gyvenat, tik brūkštelt kartais laiko pritrūksta. Visada su jumis, palaikau, džiaugiuosi ir liūdžiu kartu! :mirksiukas:
Labukas, Enir! Kaip smagu dėl darbo! Grange, taip, norėtumėm. Mb labai nori, o ir suprantam, kad būnant paprastais darbininkais Londone būsto nenusipirksim...
Atsakyti

Labukas visoms!

Mes LT artimiausias dvi savaites, laukia keletas vizitų ir per daktarus. 

Apie būstus kalbėjote: mes irgi žiūrinėjamės, bet kadangį į užmiestį dar nenorim, tai pasinuomosim - neįperkam niekaip, kainos nuo 400 k dviejų bedroomų. Pagalvojom, kad neaišku, kada/ar tų pagrandukų bus, be to, pirmus metus vis tiek greičiausiai tam pačiam kambaryje bus, o po to gal vis dėlto svarstysim mažesnį miestą arba priemiestį. 

Ceroc, kol kas ir mes LT turim butą, nuomojam. Apsimoka :)

Atsakyti

Ačiū už westworld rekomendaciją, koks geras serialas, žiūriu paskutinę seriją clap.gif

Jau sužiūrėtos visos serijos?  :blink: Operatyviai  :D​ 

Atsakyti

Nu labukas. Žodžiu, brendu ir aš į hystero-laparo liūną :( Rado kelis didelius polipus, skysčio laisvo už gimdos, mano, kad kiaušintakiai (bent jau vienas) gali būti nepratekami, bet geros žinios, kad ovuliacija vyksta. Šiuo metu kairėj kiaušidėj yra geltonkūnis. 

Tai va, darysim histeroskopiją, kurios metu šalins polipus. Tos pačios narkozės metu siūlo ir laparoskopiją pasidaryti, nes jei kas nors negerai, galės iš karto ir sutvarkyti. 

Ne nu bet visada skaičiau jūsų kalbas, atrodė, dievuliau, kokia aš laiminga, kaip man sekasi, kad viso to kentėt nereikia. Štai vat jums ir prašom...

Atsakyti

Sveikos gyvos :) Enir, kaip smagu tave matyt :) Džiugu dėl darbo ir kad kuriatės, judat :)

Ir Ceroc pražuvėlė atsirado :)

Jefimijos pasigedau, aptilus pradingus, ar pražiopsojau, kad žadėjo dingt?

Erborista, žinok tada nieko nepakomentavau, bet vis iškyla man tas tavo pasidalinimas apie suaugusią su gimda šlapimo pūslę. Kai pagalvoji - jie operuot nebuvo pasirengę, kokia rimta situacija, o tau su tuo kasdien taip gyvent reikia...

Grange, sėkmės tau procese! Kumščiai laikomi :)

Man tai daug darbų, daug šiaip veiklų, bendravimo, susitikimų, teoriškai turėtų nelikt laiko galvot apie planavimus, o praktiškai tai vis paspirgu ir negaliu minčių išmest.

Tada kai juokinau jus su „ovuliuoju“, reik lėkt perpiet namo, tai tik pradžia vaisingų buvo, ovuliacija vėliau įvyko, dabar va ketvirta diena su aiškiai pakilusia BT (valio!) :)

Kaip vis pajuokauju, kad va įprastai moterims normalus ciklas ir ovuliacija normalus dalykas, o man vis šventė :D Kai visokio bieso būna.

Bet tikrai labai džiugu.

Įdomių dalykų apie kūną pastebėjau, prisianalizavau savo ciklus su tikrai įvykusia ovuliacija, iki smulkiausių simptomų :) Tai dabar jau daug geriau pažinsiu, duomenų atsikartojimo pakanka kokias nors įžvalgas daryt :) Įdomiai gan, pvz., krūtinė pirmiausia padidėja (dar neįvykus O), kelias dienas prieš ovuliaciją pradeda skaudėti kairės krūties spenelį (tik vieną - iš šito labai juokiausi, skaitydama savo užsirašytas pastabas, bet kad viens prie vieno eiga tais ovuliaciniais ciklais), kitą dieną lyg niekur nieko, nejautri krūtinė visiškai, savaitę spazmuoja pilvą, ne tik šonus dursto ir t.t. 

Na, visokių ten dar smulkmenų, bet gana :) Įdomu buvo pagaliau kažką susistemint ir atpažint, nes tikrai kai tokie skirtingi, nevienodo ilgio ciklai, tai kartais būdavo galima greičiau koją išsisukt nei tendencijas atsekt :)

:D

Atsakyti

Merisier, nesmagu dėl LP ir histero, bet bent sutvarkysit reikalus ir vienu šūviu...

Atsakyti

EniR, smagu, kad įsikuriat po truputį :)

Kisulita, aha, yra kol kas tik vienas sezonas 10serijų  :) tai netrunka, vakare kokių pora pažiūriu ir yra  :) vakar gal visas 3 peržiūrėjau, paskui dar youtube žiūrėjau video su paaiškinimais, įdomu buvo, ar viską taip supratau, nes toks serialas, kad nemažai galima rast :)

Merisier, nu nesmagu tos operacijos, bet gerai bent kad viskas vienu metu

Atsakyti

Kisulita, aha, yra kol kas tik vienas sezonas 10serijų  :) tai netrunka, vakare kokių pora pažiūriu ir yra  :) vakar gal visas 3 peržiūrėjau, paskui dar youtube žiūrėjau video su paaiškinimais, įdomu buvo, ar viską taip supratau, nes toks serialas, kad nemažai galima rast :)

O kas ten youtube per video?  :D  Aš tai kažkaip pabaigiau sezoną ir tiek, būtų įdomu pažiūrėti, ar viską gerai supratau, nes į pabaigą ten viskas taip gan susukta suvyniota buvo  :D​ 

Atsakyti

Tai va, darysim histeroskopiją, kurios metu šalins polipus. Tos pačios narkozės metu siūlo ir laparoskopiją pasidaryti, nes jei kas nors negerai, galės iš karto ir sutvarkyti.

Ne nu bet visada skaičiau jūsų kalbas, atrodė, dievuliau, kokia aš laiminga, kaip man sekasi, kad viso to kentėt nereikia. Štai vat jums ir prašom...

Na va... Bent jau gerai, kad laporoskopiją galės padaryti tos pačios narkozės metu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 06 vasario 2017 - 14:52