Sveikos gyvos
Enir, kaip smagu tave matyt
Džiugu dėl darbo ir kad kuriatės, judat 
Ir Ceroc pražuvėlė atsirado 
Jefimijos pasigedau, aptilus pradingus, ar pražiopsojau, kad žadėjo dingt?
Erborista, žinok tada nieko nepakomentavau, bet vis iškyla man tas tavo pasidalinimas apie suaugusią su gimda šlapimo pūslę. Kai pagalvoji - jie operuot nebuvo pasirengę, kokia rimta situacija, o tau su tuo kasdien taip gyvent reikia...
Grange, sėkmės tau procese! Kumščiai laikomi 
Man tai daug darbų, daug šiaip veiklų, bendravimo, susitikimų, teoriškai turėtų nelikt laiko galvot apie planavimus, o praktiškai tai vis paspirgu ir negaliu minčių išmest.
Tada kai juokinau jus su „ovuliuoju“, reik lėkt perpiet namo, tai tik pradžia vaisingų buvo, ovuliacija vėliau įvyko, dabar va ketvirta diena su aiškiai pakilusia BT (valio!) 
Kaip vis pajuokauju, kad va įprastai moterims normalus ciklas ir ovuliacija normalus dalykas, o man vis šventė
Kai visokio bieso būna.
Bet tikrai labai džiugu.
Įdomių dalykų apie kūną pastebėjau, prisianalizavau savo ciklus su tikrai įvykusia ovuliacija, iki smulkiausių simptomų
Tai dabar jau daug geriau pažinsiu, duomenų atsikartojimo pakanka kokias nors įžvalgas daryt
Įdomiai gan, pvz., krūtinė pirmiausia padidėja (dar neįvykus O), kelias dienas prieš ovuliaciją pradeda skaudėti kairės krūties spenelį (tik vieną - iš šito labai juokiausi, skaitydama savo užsirašytas pastabas, bet kad viens prie vieno eiga tais ovuliaciniais ciklais), kitą dieną lyg niekur nieko, nejautri krūtinė visiškai, savaitę spazmuoja pilvą, ne tik šonus dursto ir t.t.
Na, visokių ten dar smulkmenų, bet gana
Įdomu buvo pagaliau kažką susistemint ir atpažint, nes tikrai kai tokie skirtingi, nevienodo ilgio ciklai, tai kartais būdavo galima greičiau koją išsisukt nei tendencijas atsekt