Per echo matomas geltonkunis patvirtina fakta, kad O vyko o jei nepastoji, tai pries menesines sunyksta. Jei pastoji - zr.mano zinute auksciau.
Tik kazi kaip su tais polipais dabar butu?
Grange, na va, geras derlius! Tikekimes gerai ir augs
BigBang! YAYYYYYY!!! Dabar galima oficialiai sokt ir dainuot Labai labai dziaugiuos del jusu
Grange, nu va, gerai ir praejo, lauksim daugiau ziniu.
Merisier, Ten jau atsake. Jokiu budu nereiskia, kad nesilauki.
Vat jo, del polipu neramu, jie gali neduot isitvirtint/augt normaliai, kiek as pamenu. Kas nors gal geriau zino?
Man prasideda mano maratonas "bandom isovuliuot, ziuresim, is kelinto karto gausis". OT nei turiu, nei darau - situ metu pastoviai ryskeja-mazeja-ryskeja ir taip kelis kartus, kol isovuliuoja. Toks jausmas, kad bando bando, kol pagaliau gaunasi. Jauciuos kaip i kiausides paspardyta Uzvakar PTrackery taip ir pasizymejau - "Who the f kicked me in my f-in ovaries???!"
Ai, nepamenu ar gyriaus. Geriu paskutine porcija AD, dabar mazdaug kas savaite po tablete ir tada viskas
Ot, nespejau iterpt.
Ziu, kas UK, gal i dangu pasidairyt noresit
http://www.telegraph...-comet-tonight/
Tai gi dar anksti gal buvo, jei tik šian vaiduoklį pamatei
Kiek greitosiom paguglinau, tai polipai dažniau pastot trukdo, nei vaisiui.
Aišku, gali grėst persileidimas, jei dideli jie, jei kažkur šalia implantacija, bet tikrai nebūtinai
Žodžiu, lauksim testo kartojimo ir vaizdinės medžiagos
Nu joooo. As galvojau, jau tikrai ne, gi butu pasakes ginis... kaip blondine as cia... kartosiu ryt tada, nusipirksiu ka
Jautresnio.
Neturiu darbe, namie vaiduokliai!
Guzikeli, jo, jei bando tvirtintis prie polipo tai sakutes. O jei kitur nzn... na jei ryt teigiamas, skambinsiu gydytojui, ka daryt...
Ps sorry, is telefoni rasau
o tau kelinta siandien DPO?
Kodel tu galvoji kad turi, yra pozymiu? Maniskis siandien i palata atnese ta mazyte orchideja 😍 labai nustebino (zinant kad tai nera budinga jam, tai nustebau), bet kas dar labiau nustebino namie jau, kai nuo palanges paeme mano didele orche ir padejo salia, kol miegojau skaniai.. Su prierasu "mother and a child"😇😍 Nu kazkaip.. sujaudino 😊😊 [url=http://www.part.lt/perziura/695478ee9638d44b49c73f848fa91d0b306.png][/URL]
Kodel tu galvoji kad turi, yra pozymiu? Maniskis siandien i palata atnese ta mazyte orchideja 😍 labai nustebino (zinant kad tai nera budinga jam, tai nustebau), bet kas dar labiau nustebino namie jau, kai nuo palanges paeme mano didele orche ir padejo salia, kol miegojau skaniai.. Su prierasu "mother and a child"😇😍 Nu kazkaip.. sujaudino 😊😊 [url=http://www.part.lt/perziura/695478ee9638d44b49c73f848fa91d0b306.png]
[/URL]
Kaip miela tikrai šaunuolis TB
grange, dziaugiuosi del rezultatu
Klausykit, nei viena nesusidurus su bakterine vaginoze? Turiu itarima kad man prikibo sita zaraza. Bet tai ka darytTaip nenoriu tu antibu be reikalo gert.. O dar jauciu ir vyrui reiks...
Mano mm dar nera.. Veluoja jau 2d :/
Nusipirk Balance Active Bacterial Vaginosis makšties žvakučių jei tik įtarimas ar pati pradžia, tai pakakti turėtų
kažkada man ginė buvo skyrus, tai net viso kurso neprireikė
o BV partneriui lyg nepersiduoda..?
dar yra canesten testai, gali pasitikrint, ar tikrai kimba, bet nežinau kiek patikima