Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Oj kaip bliauciau del tos orchidejos biggrin.gifPanos zinot, nesu pati jautriausia, nu bet si men.. Omg. Asaros del beleko. Suniukas, kaciukas ar dar kas. Va db grange tavo orchideja sugraudino, nu taip fianai biggrin.gif

O del bv,tai manau stiprus jau simptomai, pajauciau kvapa po pirmu stanykiu po lp blink.gifIr pamenu daktaras dar pernai minejo metrodizanoli jai gydyt, bet nu geriau dvi sav is eiles, negi vel gert :/ ir pilksvos kazkokios isskyros. Labiausiai mane gasdina kai paskaiciau, kad gali itakot ankstyva gimdyma ar persileidima.. Nezinau ar UK rasiu tu zvakuciu bet meginisu. O jos receptines?

Boots'e tikrai rasi, be recepto :4u:  bet jei simptomai labai ryškūs, tai gal pas gydytoją eik :unsure: 

Atsakyti
Solitude, kad as is ju neiseinu biggrin.gif Bet jo reiks kito vizito metu paminet smile.gif
Atsakyti

Labuka, atnešu vaizdų šio ryto. Tai  :huh2:  :unsure:  :yahoo:

Pirmadienį varysiu pas ginių, kad žiūrėtų. O iki tada tryzniosiu: darė man plaučių rentgeną pirmadienį, alkoholio vartojau (nedaug, bet ir ne taurę) nes buvau tikra, kad nesilaukiu. 

Priedas  11 DPO.png   315,68KB   0 Parsiųsta kartų

o tau kelinta siandien DPO?

10-11. Teigiamas OT buvo prieš 14 d. 

owwwww :wub: apsibliaučiau tikrai :wub:

Su prierasu "mother and a child"😇😍 Nu kazkaip.. sujaudino 😊😊

Nezinau ar UK rasiu tu zvakuciu bet meginisu. O jos receptines?

UK yra kremo makšties, tikrai nereceptinis. Boots pažiūrėk, esu pirkus (bet aišku prieš 10 metų, kai ten gyvenau).

Atsakyti
Merisier, na grožių grožis ir atgaiva akims wub.gif . Dėl alkoholio tai nesukčiau sau per daug galvos. Tik įdomu, ką dėl rentgeno gydytojai pakomentuos. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nebereikės jokių operacijų ir galėsi be jų džiaugtis mažyliu mirksiukas.gif

BigBang, su gražiu ir jaudinančiu susitikimu 4u.gif

grange, na tikrai TB turi gražią vaizduotę, kad taip sugalvojo smile.gif. Aš ir susijaudinčiau smile.gif

erborista, na va, kokia bjaurastis tave užpuolė unsure.gif

Mane naktį kankino mmmm skausmai. Nepamenu, kada anksčiau būtų taip skaudėję. Viena tabletė net nepadėjo, kėliaus po geros valandos antros. Toks duriantis skausmas buvo, ypač atsigulus ant pilvo. Tai tokia neitin numigus šiandien
Atsakyti
Sveikos, planiukes 4u.gif sorry, kad pas jus ilysiu, bet jus pacios geriausios testu ekspertes ;) ax.gif tai pasakykit man.... realiai pastot galejau tik sausio 30 diena, menesines turejo prasidet vasario 8, nera ju iki siol, vasario 9 dariau rozini benu testa, bet ne su rytiniu slapimu, nieko nerode, jokiu vaiduokliu... ka manot ?
Atsakyti

Merisier  :wub: o Dievuliau, koks testukas, net ne vaiduoklis  :wub:  linkiu kad viskas būtų gerai!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 11 vasario 2017 - 11:42

Sveikos, planiukes 4u.gifsorry, kad pas jus ilysiu, bet jus pacios geriausios testu ekspertes ;) ax.giftai pasakykit man.... realiai pastot galejau tik sausio 30 diena, menesines turejo prasidet vasario 8, nera ju iki siol, vasario 9 dariau rozini benu testa, bet ne su rytiniu slapimu, nieko nerode, jokiu vaiduokliu... ka manot ?

Tai tiesiog nusipirkit dar  viena testuka ir padarykit dar kart ryte, jei yra turetu rodyt, nes gal nerode nes veliu implantacija ivyko ;) 

Atsakyti

merisier

Kaip grazuuu  :wub: Mazulyciai sveikinimai! :4u:  :nestuke 

Atsakyti

Merisier omg cia jau nebe vaiduoklis!!😍😍 Super

Dabar reikia tiketis, kad kleckiukas prisitvirtino geroj vietoj ir niekas nekliudys jam!

Atsakyti

Kiek čia naujienų  :wub:  Merisier, labai labai sveikinu :wub: smagu, kad netrukot, kad tik šįkart viskas kuo puikiausiai klostytųsi  :)

Grangei matau svarbus penktadienis buvo, sveikinu su praėjusia sukaktim  :)

Big bang, smagu, kad viskas gerai, su pirmuoju echo  :) ačiū, kad mane prisiminei, pastaruoju metu nemažai laiko suvalgo darbai ir kitos pareigos, o laisvą minutę norisi ramiai knygą paskaityt, tai rečiau nosytę įkišu  :)

Kisulita, apie išskyras pritariu merginom, kad čia gali būti vaisingesnio laikotarpio pradžia :) Prisiminiau, kad anksčiau dėl westworld youtube klausei, man šito vyruko patiko

https://www.youtube....h?v=w1JgaowjU90

https://www.youtube....h?v=K9AwvWGjJeQ

Atsakyti

Merisier, wow, sveikinimai  :yahoo:  :wub: 

Ir sausis vaisnigas mūsų temutėje, ir vasaris  :D 

Atsakyti

Big bang, tai kaip sese sureagavo 😍?

Kiek pabus pas jus?

Atsakyti