Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Merisier, na va :D Visiškai teigiamas :) Sveikinimai! Jau ryt pas ginę? Sakai, matys ką nors?

Beladona, nelabai supratau pateiktos informacijos. Ką turėjai omeny, kad galėjai pastoti tik sausio 30 d.? Ar kad tik tą dieną mylėjotės, ar tądien vyko ovuliacija? :)

Nes jei vasario 8 d. turėjo prasidėt mėnesinės, tai taip grubiai apskaičiavus (minus 14 d.), teoriškai ovuliacija apie sausio 25 d. ir jau ta vėlesnė meilė būtų buvus per vėlai.

O jei sausio 30 d. ovuliacija numanoma, tuomet mėnesinės ne vasario 8 d. turėtų būt laukiamos, o vėliau :)

Nesueina matematika man :) Bet visko būna - ir vėlesnių ovuliacijų, ir visko :) Laikas geriausiai atsako :)

Bet kokiu atveju, iki 5 dienų ciklo svyravimai nelaikomi vėlavimu. Kai kur mini net savaitę (7 dienas). Bet +- 5 d. skirtingi ciklai yra visiškai normalu.

Dėl didelio streso, kelionės, daug fizinio krūvio ar kt. pokyčių gali ir ilgiau mėnesinės užsilaikyt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 12 vasario 2017 - 16:42
Laaba smile.gif negaliu iš savo laptopo pasijungt prie naujos versijos, nesuprantu kodėl, tik iš telefono... tai taip ir blaškaus sena /nauja.

ką gero nuveikėt sekmadienį?
aš po namus, išsilyginau, susitvarkiau namus, kad kita savaitė būtų rami kai jau grįšiu nebe viena ax.gif nestuke.gif . nenoriu nieko dirbt tada. nes su b pagalba tuo klausimu tai nelabai kaip sukalbėsim, nu išsiurbtų jei reiktų aišku,ale.. vistiek ne taip kaip aš ..o negaliu tylėt paskiau, tai negerai gaunas frusty.gif blush2.gif

b.lemba (žvaigždutes deda biggrin.gif biggrin.gif ) sugedo mano orkaitė, viršus nebekepa unsure.gif nu kaip piktaaa reiks kitą sav ieškot, kas ateitų pakeist tą kaitintuvą.
norėsiu kept kokį pyragą gimtadieniui, tai reikia kad veiktų, nu ir šiaip, be orkaitės tai sunkiai...

pagalvojau kaip baltosSnaigės laikos. žinau, kad nenorėjo kalbėt apie IVf.. įdomu kokioj stadijoj dabar, gal jau žino... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 12 vasario 2017 - 18:03

grange, kai bus noro ateis ir papasakos pati :) laisve dalintis kiek norim :) jei ramiai noris, tai ramiai, ateis laikas- tikiu, kad mes tikrai suzinosim :) o ir ji manau zino, kad palaikom :)

Man ir taip buvo laptope, nes jungdavausi au mozilla, dabar chrome suinstaliavau ir viskas puikiai :)

Mano sekmadienis su drauge ir tevais, vaziuosiu namo kepti sekmadieninio pyrago :) bus romantiskas vakaras dviese :)
Atsakyti

Ech, mano tai toks tingus sekmadienis, nd padarėm, praskalbiau rūbus, išploviau indus, valgyt padariau  :D Namai siurbti ir dulkės išvalytos praeitą savaitę, tai šią jau nereikia, tai pasilepinau ir pasidariau plaukų kaukę iš amla žolyčių, būsiu graži prieš vaisingiausias dienas  :flirt2: Dar reikės eiti rūbų palygint gal  :hmm:​ 

Atsakyti

Visos tvarkosi :D As irgi tvarkausi. Per pertraukas e-bay paponesiu rinkinukus ziuriu. Nu dievazi, bet kaip uzkeikta - pamatau, kas patinka - ir mano dydzio nera. Nu gi uzknisa! As irgi grazi but noriu :D

Atsakyti

grange, kai bus noro ateis ir papasakos pati :) laisve dalintis kiek norim :) jei ramiai noris, tai ramiai, ateis laikas- tikiu, kad mes tikrai suzinosim :) o ir ji manau zino, kad palaikom :)

Man ir taip buvo laptope, nes jungdavausi au mozilla, dabar chrome suinstaliavau ir viskas puikiai :)

Mano sekmadienis su drauge ir tevais, vaziuosiu namo kepti sekmadieninio pyrago :) bus romantiskas vakaras dviese :)

Tai zinau, tik siaip prisiminiau ir pagalvojau.

A is chrono gerai? Reiks pabandyt, nes per eksploreri ir kazkaip berysio junge, bet is darbo laptopo IE viskas gerai, tai ir keista.

Kas per pyragas sekmadieninis?

Ech, mano tai toks tingus sekmadienis, nd padarėm, praskalbiau rūbus, išploviau indus, valgyt padariau  :D Namai siurbti ir dulkės išvalytos praeitą savaitę, tai šią jau nereikia, tai pasilepinau ir pasidariau plaukų kaukę iš amla žolyčių, būsiu graži prieš vaisingiausias dienas  :flirt2: Dar reikės eiti rūbų palygint gal  :hmm:​ 

Kas per stebuklingos dulkes, kad per savaite neatsiranda???🙄as ir tokiu noriu 🤔

Pas mane kai kurie balfai juodi, tai gal del to,kasdien gali valyt.kai nervina!!ir koks biesas liepe imti "odine" juoda sofa tai nzn.virnas vargas, nenoresiu daugiau jokiu tamsiu baldu.medzio natur spalvos geriausi, jei ir yra dulkiu ne taip matos is kart.

Atsakyti

Visos tvarkosi :D As irgi tvarkausi. Per pertraukas e-bay paponesiu rinkinukus ziuriu. Nu dievazi, bet kaip uzkeikta - pamatau, kas patinka - ir mano dydzio nera. Nu gi uzknisa! As irgi grazi but noriu :D

O apskritai dydis atitinka? As nedrystu is ebay pirkt tokiu dalyku...

Bet laukiu telefono dangtelio kada atkeliaus.

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mūsų savaitgalis ramus, draugiškas, buvo daug susitikimų su draugais smile.gif. Vaikščiojau nemažai lauke abi dienas. Ryt MB gimtadienis, galvojau pyragą eisiu kepti, bet kol kas pilvo skausmai kankina, išgėriau tabletę ir lauksiu, kol praeis.

Kisulita, na tikrai stebuklingi namai tada biggrin.gif . Pas mus jau po pusės savaitės pradeda dulkių kačiukai matytis, po savaitės jau išvis katinynas. Realiai dienos šviesoje pasižiūrėjus tai man kas antrą dieną norėtųsi prasivalyti, nors nieko tokio namuose nedarom, neturim naminių gyvūnų
Atsakyti

O apskritai dydis atitinka? As nedrystu is ebay pirkt tokiu dalyku...

Bet laukiu telefono dangtelio kada atkeliaus.

Nepamenu, ar ebay pirkus esu, bet is amazono daug (nu bet visur tie patys, tai ner skirtumo). Tai plius minus atitinka. Aisku, kur is Kinijos, reik labiau ziuret ismatavimus, bet dazniausiai pataikau,  o siaip nera problemos, nes mano seses panasus dydis kauselio, tik apimtis po krutine mazesne, tai perleidziu jai. Nes jai ten Lietuvoj su musu seimynos finansine situacija LABAI nekazka su tokiais dalykais.

Ar kas nors turit namie laiptus ir galbut esat tvarke juos tais rinkiniais, kur ant virsaus klijuojasi naujos pakopas ir vertikalios tos dalys? Na, kaip nauji laiptai ant virsaus uzsiklijuoja. Ar gal kas turi ideju, kaip renovuot senus medinius laiptus?

Dievazi, Youtube reklamos jau visai isnaglejo. Ir toks jausmas, kad pagal kalendoriu. Nu tik pareina vaisingas laikotarpis - ir prasideda, vien nestumo testus reklamuoja. Kitu laiku visa kita, ka jie ten turi, o butent kai nervai ir taip kyla - NT. Nu tyciojasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 12 vasario 2017 - 20:42

Kas per stebuklingos dulkes, kad per savaite neatsiranda???🙄as ir tokiu noriu 🤔 Pas mane kai kurie balfai juodi, tai gal del to,kasdien gali valyt.kai nervina!!ir koks biesas liepe imti "odine" juoda sofa tai nzn.virnas vargas, nenoresiu daugiau jokiu tamsiu baldu.medzio natur spalvos geriausi, jei ir yra dulkiu ne taip matos is kart.

Na pas mus yra rekuperacijos sistema, tai jos pagalba dulkių man atrodo, kad mažiau yra  :hmm:  Arba aš nematau, nes šviesūs baldai   :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 12 vasario 2017 - 21:31

Kas yra rekuperacijos sistema?

Siandien liudna, klaiki ir visiskai meslina diena. Tylos minute pagerbkime mano garine sluota, garbingai tarnavusia beveik 5 metus. Sedziu, sniurkscioju. Kaip as dabar and grindu vaiko istrainiojamuis bananus atplausiu... Kaip as be jos... O j in tokia gera buvo, rezervuaras nusikeldavo ir zarna su antgaliai valyk ka nori... Ir langus, ir orkaites, ir viska viska... O jin eme ir paadvese... Dabar grindu plovimas vietoj pusvalandzio visa nama truks trigubai ilgiau su kibiru... :cray:  Mano sluotele, kodel tu turejai iseit tokia jauna...

Atsakyti

laba :)

Guzike, užuojauta dėl šluotos, gaila, kai daiktas, kuris labai naudingas ir patinka, sugenda  :4u: 

Meriser, sveikinimai  :wub: 

Mano savaitgalis ir vėl pralėkė žaibo greičiu  :oh: aišku prie viso džiaugsmo aplankė ir sloga  :cray: tai nosis varva, skauda nuo valymo, akys raudonos... Atrodau kraupiai  :cry2: tikiuosi, kad į rimtesnę ligą nepereis viskas  :unsure:​ 

Atsakyti