Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikutės. Man pradėjo tepliot, o ir spazmuoja kaip per mmm  :unsure: Labai save raminu, kad čia tiesiog polipas gal kažkiek tepa, bet ramybė kažkur išgaravo :angel_sadangel: Laikykit kumštukus...  :angel_sadangel: 

laikykis ir pasistenk pailset kiek imanoma, gal tikrai pratruko kas aplink ji, ar kraujagysle. 

Atsakyti

Sveikutės. Man pradėjo tepliot, o ir spazmuoja kaip per mmm  :unsure: Labai save raminu, kad čia tiesiog polipas gal kažkiek tepa, bet ramybė kažkur išgaravo :angel_sadangel: Laikykit kumštukus...  :angel_sadangel:​ 

Vaje... Laikau kumščius, tikiuosi, kad tepliojimas praeis ir viskas bus gerai. Pasistenk nesinervinti ir daug ilsėtis. Stiprybės šiuo sunkiu laikotarpiu  :4u:​ 

Atsakyti

LT esancios - o siandien dirbat ar padare ilga savaitgali? :mirksiukas:

Aš tai dirbau, bet oj kokia diena buvo, tai be jėgų dabar guliu  :)​  Aišku prie nuovargio prisideda miego trūkumas ir sutrikusi mityba...

Atsakyti

merisier

Kaip tu?  :unsure: 

Atsakyti

Merisier, kaip savijautos?

As prasikankinau visa nakti su uzkietejusiu ir puciamu pilvu. Vadinasi O ivyko.

Atsakyti

Merisier, kaip savijautos?

oi, Guzike, naktelė. O aš niekad jokių O pojūčių nejaučiu... nei man skauda ką, nei šiaip kitaip būna. na, gal myliukams noras didesnis, bet čia turbūt psichologija suveikia "va dabar gali būti O, galiu pastoti" :unsure: 

Atsakyti

o... anksčiau sename forumėlyje būdavo parašas. nustatymuose (mano) jis kaip ir yra, bet kažkodėl nežinau, kaip jį uždėti pasisakymuose. gal žinote? 

Atsakyti

Mylu mylu noras pasistoja per vaisingas, bent man, nesveikai, nes ten visada slapia, slidu ir karsta :D Tai ir rujoju. Dabar su pilvu viena paguoda - kad kaip visada, turetu tuoj paleist vidurius :D Nu ne karta man cia sake, kad probiotikus nusipirkt. O as prisimenu tik tada, kai jau pareina pilvas ir pinigai buna isleisti kitur :D

Geras savaitgalis. Vakar virtuvej lempa pasikeitem. Buvo is 4, viena lempute perdegdavo per savaite, antra per kazkur pusantro menesio. Dabar trecia padvese ir prasidejo laidu cypimas, tai skubiai nauja pirkom. Dabar tokia zigzagas ilgas, is 6 lempu. Taaaaaaip sviesu ir faina.... Ir matosi, ka valyt ir ka remontuot :D Tai sian soku virtuvej. Siandien atejo dziovykla nauja, kuria prie sienos priliopinau virs kriaukles. Kiek vietos atsilaisvino... Jin triju aukstu ir gan siaura, o sena stovejo ant kriaukles padeklo ir uzeme daug vietos ir buvo sena, sulankstoma ir siubuojanti. Kai jau nuemem pamatem, kad laiku susigriebiau - varztai baigia nurudyt. Tai padekojom uz gera tarnyba ir ismetem :D Nebloga nuotaika tokia. Patinka man atnaujint, patvarkyt kazka namie. Net meslina savijauta nuotaikos negadina :>

Atsakyti

Labu  :4u: 

Ačiū labai visoms už palaikymą :wub: 

Aš žinokit taip pat - teplioja, bet gerokai mažiau. Šviežio kraujo nebuvo tfu tfu tfu. Maudžia taip, tarsi tuoj tuoj pramuš. Bet man maudė ir su pirmąja iki kokių 7 savaičių, tai to nesureikšminčiau. Žodžiu raminu save, kad gal čia polipai pyksta, kad gal dar viskas gerai. Žodžiu, laukime ir tikėjime  :angel2: nenoriu dar vieno persileidimo :( būtų jau 4  :unsure: MB pasišovęs eit savo turto tikrintis, sako, gal čia su juo kažkas negerai, ne su manim. Bet kol kas laukiam ir tikim... 

Atsakyti

O pilnai gali but polipai. Laukiam ir tikimes geriausio, jeigu maziau teplioja - tai labai gerai. Svarbu nestipreja.

Man toliau pilvo dramos. Tik, pasirodo, nieks neuzkieteje, atvirksciai. Tik kazkodel toks jausmas, kad peristaltika nevyksta. Viskas puse velnio buvo iki kazkur pusvalandis po pavalgymo, o dabar vel maudzia viska ir norisi prasigrauzt pilva, kad tik praeitu. Nestipriai, kaip nakti, bet taaaaaip per nervus eina. Bet nuotaikos vistiek nesugadino dar :D Labai smagiai su mb pasitvarkem pasikabine dziovykla. Nes nu kaip - grazi, nauja, o virtuvej bardakas :D Tai as emiaus valyt viska nuo kriaukles tolyn, o mb tuo tarpu langus ir duris i kiema (dvigubos tokios, visos istiklintos) isplove. Toks fainas vakaras, nei muzikos, nei ko reikejo, ramiai, pasisnekuciuodami, o uz tvoros parke pauksciukai gerkles plesia, dainuoja, ir saulei leidziantis visi medziai raudonai nusidaze, nu taaaaaaaip grazu... Paskui gal foto imesiu. Bet foto tik puse grozio matosi. Vistik esminiai dalykai "nusifotkina" sirdim ir "issaugomi" galvoj, o ne SD kortoj... :)

Atsakyti

O aš toliau skaičiuoju bemieges naktis ir seku savo bt, bet kai nėra O, taip nėra...  :huh2:  Ir kur gi prasidangino  :blink: 

Ir bt mano kaip linksmieji kalneliai, tuoj mesiu tą bt matavimo reikalą  :hmm:​ 

Atsakyti

Gal neramiai miegi, kad pievas rodo? Arba sirguliuoji? As tai savo vakarine temperatura plius minus sekt pradejau, i savo PTrackeri vietoj BT vedu, kad pasiziuret, kaip atrodo. Kadangi BT man ne variantas, o po O visada temperatura kuno vakarais uzlipa, tai itariu, kad gal ka gero pamatysiu po kurio laiko. Faktas, kad kazkoks desningumas yra.

Atsakyti