Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Uranija5 @ 2017 02 20, 09:38)

Man irgi neskani, bet kad jos daug ir nereikia gerti, aš dabar nebepamenu per kiek laiko puodelį išgerdavau, per visą dieną ar per dvi..

Rožiniai virusiukai yra mano mėgstamiausi biggrin.gif . Smagu, dėl jūsų šeimynos smile.gif
Aš šalavijų darausi tokią silpną arbatėlę (nubrauktas arbatinis šaukštelis) ir puodelį išgeriu per du kartus, pusę ryte ir pusę vakare.

Ten, nuoširdžiai linkiu, kad stimuliacijos padėtų, kad pirmoji ir būtų paskutinė. Kaip suprantu, jos sutrumpins ir sustyguos tau ciklą, ar ne?
Kisulita dar kaip suprantu tik antras ar trečias mėnuo planuoja, veikiausiai hormonų dar neskubėjo tirtis.
Dėl prolaktino tai nueisiu veikiausiai su šio ciklo progesteronu pasižiūrėti.
Kažkaip anksčiau mane mano ilgoki ciklai džiugino, o dabar, kai vis nepavyksta nieko per juos tinkamo nuveikti, ilgi ciklai nebelabai patinka, daugiau laukimo dienų smile.gif

Merisier, tik pritarsiu merginoms, su meilėmis palaukčiau.
Atsakyti

Kisulita, primink, kaip apskritai tavo ciklai, ar hormonai kada tirti?

Mano ciklai praeitus metus buvo po 27 dienas, išskyrus 2 mėn., kai buvo po 30 dienų  :)  O įvykdavo iki 14 cd...

Kai pradėjau planuoti... Na, matyti kas darosi, ciklai nebereguliarūs, šiandien 19 diena, o dar neįvyko, bet miegas jau susitvarkė beveik  :unsure: 

Prieš pusantrų buvo tirti skydliaukės hormonai, gydytoja sakė: "viskas labai gerai, normos ribose idealiai per viduriuką", nors skaičiukų negavau. Dar tyrė prieš pusmetį dėl mikroplazmų, ureaplazmų ir chlamidijų - visi neigiami. O šiaip daugiau nieko netirta :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 20 vasario 2017 - 10:35

Kisulita dar kaip suprantu tik antras ar trečias mėnuo planuoja, veikiausiai hormonų dar neskubėjo tirtis.
Dėl prolaktino tai nueisiu veikiausiai su šio ciklo progesteronu pasižiūrėti.
Kažkaip anksčiau mane mano ilgoki ciklai džiugino, o dabar, kai vis nepavyksta nieko per juos tinkamo nuveikti, ilgi ciklai nebelabai patinka, daugiau laukimo dienų smile.gif

Aham, dar tik trečias mėnuo, tai nelabai ką tyriaus  :) 

Kaip suprantu, man irgi nepatinka ilgi ciklai, ankščiau kaip tik tokių norėjau, o dabar tai sunku išlaukti, kai jie nesėkmingi  :)​ 

Atsakyti

Kisulita, tai va, kad kai atėjai, tai lyg pasakojai, kad viskas kaip ir OK, bet va jau keli ciklai tokie netvarkingi pasirodė, tai dėl visa ko pasidomėjau, ar praeity kada nebuvę taip.

Tikėkimės, kad čia laikinas sutrikimas :) Ir greit pavyks grįžti į normalaus miego ir mitybos režimą, savaime ir ciklas susinormalizuos. 

Gal nereik dar ir jokių BT matavimų, kad nekeltų papildomos įtampos. Nebent malonu ir smagu :)

Malvinija, stimuliacijos kaip ir neturi tikslo sureguliuot ciklą, pagrindinis tikslas - subrandinti kiaušinėlį, kad tikrai įvyktų ovuliaciją :) Dar kai mano hipofizės atsakas labai didelis, AMH labai didelis, tai didelė hiperstimuliacijos sindromo tikimybė. Bet tikiuos geriausia :)

Šalavijų skonis tikrai savotiškas. Aš jį prisipratinau, kai skalaudavau gerklę nuo anginos :)

Atsakyti

Ten

Pagaliau parasei, nes jau galvot paskelbti tavo paieskas  :D Is tiesu esu truputi nustebus, kad tau leido stimuliuotis, turint omeny tavo paskutiniuosius hormonu rezultatus...

Atsakyti

Eina sau :D tiek prirašiau ir dingo.

Ech :)

Rašiau, kad o koks kitas variantas? Kiaušinėlių daug, bet ovuliacija arba nevyksta, arba vyksta vėliau, kas reiškia, kad ne visad kiaušinėlio kokybė jau būna gera. 

Tikiuosi geriausio, bet esu pasiruošusi ir blogiems variantams, įsivaizduoju, kaip tokiais atvejais spręsčiau. Bent pagrindinius variantus, daug nesidomėjau. 

Vis vien gali būt visaip, neišbandžius nė karto negali žinot, kaip reaguos būtent mano organizmas :)

Stimuliacija yra natūralus sprendimas - ir subrandins kokybišką kiaušinėlį (gal daugiau), ir tikrai įvyks ovuliacija :) žiūrėsim.

Visad norėjau savo kailiu patirt šitą :D (juokauju)

clomid3.png

Atsakyti

Labai norėčiau natūraliai pastot ir tikiu, kad man pavyktų. Per ilgą laiką. Mano ciklas labai jautrus.

Gal net ir pavyks natūraliai, jei stimuliacija bus nesėkminga, bet organizmas po tokių intervencijų ir pats kitaip reaguoja.

Bet turiu pabandyti. 

Ir tikiuos, kad man tik tiek tereikia :) 

Atsakyti

merginos, o man kyla toks klausimas, kai jus stimuliuoja tik tabletem, ar echo daro ir, stebi kiek dominuojanciu foliu? leidzia ovuliacijai vykti savaime ar leidziates galiausiai sprogdukus?

gal kitaip paklausiu - ar stimuliuojant tik clomid pvz. gali uzaugti daugiau nei vienas folis? 

bet jauciu, kad nelabai, nes tada kaip isvengt daugiavaisio nestumo?

Atsakyti

Kaip smagu matyt  Uraniją  :)

Merisier, tu aišku daryk kaip jauti, bet tas buvęs pakraujavimas, dar pas gyd nepasirodėt, gal ir pritarčiau merginų pasisakymams susilaikyt, nu arba būkit išradingi  :D

Ten, geras paveiksliukas  :D įdomu bus tavo pojūčiai.

Pas mane viskas ramu, mmm neseniai pasibaigė, savaitgalį praleidom su draugais, pastebėjau, kad esu kitoj būsenoj nei anksčiau. Atėjo jie su vaiku, kuris kažkiek judrus, neveikė manęs nei jo pašnekėjimai, nei šokinėjimas per šaliką, nei indų spintelės varstymas, nei dar kas, tėvai labai gražiai kiekvienąkart su juo kalba, paaiškina, jis jų klauso, tai aš kaip ir matau - nematau, anksčiau irgi "nematydavau", nes ir pati nenorėčiau, kad kiti žmonės man primetinėtų savo auklėjimo metodus, taigi ir pati leidžiu tėvams, bet tikrai žinau, kad anksčiau būčiau mintyse papykus, ir kai jis tą spintelę atvėrė ir su šaliku davės, o dabar tai viskas labai puikiai, pati pastebėjau save iš šalies :) keičiuosi. Manęs visiškai nebeerzina kiti vaikai, jų dūkimas ar kažkoks netinkamas elgesys, anksčiau turėdavau "užsimerkt" specialiai, nes nemanydavau kad man pridera auklėti kitą vaiką, jei tėvai šalia, nebent padėti palaikyti jų poziciją, dabar natūraliai taip gaunasi, tarsi matydama nematau ir kažkaip net nežinau, gerai kažkaip viskas. Ot paaiškinau :D

Dar vyras su vaiku nuėjęs grįžo prikišęs jam mano vakarykščių keptų keksiukų ir kregždutės saldainių (tikra cukraus bomba) :D , sakau, kad gal reikėjo tėvų atsiklaust, ar galima duot tokius dalykus, buvo jau vėlu, tas numojo ranka :D tėvai tik "ką duot??", o mažasis jau įveikęs keksiukus, vynioja pirmąjį saldainį. Va šituo mano vyras ir uošviai vienodi, pamato mažą vaiką ir nori jį apdovanot visais turimais saldainiais, bulkom, čipsais ir kitais an. dalykais, net nepasidomėję, ar galima vaikui (toks prielankumo, meilės ir pan. reiškimo būdas). Matau, ateity turėsim padirbėt ties šiuo klausimu  :)

Dar gerai išsimiegojau, smagiai pabėgiojau lauke, viskas nutirpę, temperatūra (kad ir mažai bet) pliusinė, knygas skaičiau. Buvo visai smagi akimirka kai kalbėjom apie vieną knygą, ir paaiškėjo, kad aš ją taip seniai skaičiau, kad vos bepamenu, o čia - perskaitė tik dabar. Aišku, čia ne apie grožinę lit buvo  :D bet gera, aš mėgstu skaityt, bet nemažai metų tam neturėjau laiko, tai vis jaučiuosi besivejanti, ką perskaitau, tai kiti arba seniai skaitę ir čiut ne pamiršę, mano šiandieniniai wow atradimai, kitiem jau seniai pervirškinti ir savaime suprantami, tai smagu buvo  :D ot savanaudė  :D

Planavimų fronte nieko naujo, jeigu ir anksčiau be galo be krašto norėjau vaiko, ir jaučiausi jam pasirengus, taip ir toliau noriu, bet dabar viskas dar kitaip, ne tai kad "giliau", ačiū D neskausmingiau, bet taip kažkaip kitaip, neturiu net žodžių nupasakot, kažkaip moteriškai-mamiškai-šiltai-ramiai-jautriai, kažkaip taip turbūt  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 20 vasario 2017 - 12:50

merginos, o man kyla toks klausimas, kai jus stimuliuoja tik tabletem, ar echo daro ir, stebi kiek dominuojanciu foliu? leidzia ovuliacijai vykti savaime ar leidziates galiausiai sprogdukus?

gal kitaip paklausiu - ar stimuliuojant tik clomid pvz. gali uzaugti daugiau nei vienas folis? 

bet jauciu, kad nelabai, nes tada kaip isvengt daugiavaisio nestumo?

Daug kas priklauso nuo gydytojo, stimuliuoja tabletėm, parenka vaistus, bet kaip taisyklė pradeda visoms nuo tų pačių, mažom dozėm. Kai kurie išrašo vaistų receptą ir paleidžia, kai kurie net išrašo ir sako, kad galima stimuliuotis iš eilės du-tris ciklus ramiai, jei ką ir pusmetį, o yra tokių, kurie daro viską tvarkingai, ir echo ciklo pradžioj prieš paskiriant vaistus, ir stebima eigoje kiek užaugo. Gydytojai irgi parenka, ar reikia sprogdukų, beja, ne visoms juk ir reikia :) Laisvai gali užaugti ne vienas folis, man taip ir buvo :) ovuliavo patys, be srpogdukų :) Kiek kurioms užaugs - individualu, kartais su keliasdešimt kartų stipresnėm dozėm nei clomid - neužauga nei vienas, stimuliacijos (kaip ir viskas susiję su pastojimu) yra labai individualus dalykas.

Atsakyti

Grange, man, žinok, toks pats klausimas neseniai kilo dėl daugiavaisio nėštumo. Šiandien apžiūrėjo, kad cistų nėr, abi kiaušidės mikrofolikulinės, dabar eisiu derliaus apžiūrai vidury ciklo ir tuomet sužinosiu tolimesnius veiksmus, kaip elgtis. Tai mano pirma stimuliacija, tai dar daug ko nežinau. 

Bet kad gali daugiau užaugt, tai manau, kad tikrai taip, čia jau juk labai individualu, kaip reaguoja...

O dėl sprogdukų, tai kiek iš merginų patirčių supratau, kad labai įvairiai - vienoms leidžia savaime ovuliuot, kitoms duoda sprogdukų, nėra vienos taisyklės. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 20 vasario 2017 - 12:43

Tendrė jau viską suaiškino :))) yay. 

O aš bėgu prie darbų. Jų daug, o aš visai atsipūtus :D

Gražios dienos, mergaičiukės :)

Atsakyti