Sirguliuoti tai ne, bet miegu tai prastai, gal dėl to bt šoliuoja aukštyn žemyn Tik praeitą ciklą irgi prastai miegojau, bet kažkaip kūnas dar tvarką palaikė savo viduje, o dabar tai chaosas
Guzike, skamba jūsų vakaras o jūs name gyvenat?
Aš prisiduodu, kad vis dar tokia pati. Teplioja, bet nestiprėja. Dabar dilema dėl lovos reikalų. Ir norisi, ir baisu. Bet vyro pasiilgau
Kisulita, miego ritmas tikrai gali būti priežastimi. Ramaus sekmadienio vakaro visoms
Guzike, skamba jūsų vakaras
o jūs name gyvenat?
Aš prisiduodu, kad vis dar tokia pati. Teplioja, bet nestiprėja. Dabar dilema dėl lovos reikalų. Ir norisi, ir baisu. Bet vyro pasiilgau
Kisulita, miego ritmas tikrai gali būti priežastimi. Ramaus sekmadienio vakaro visoms
Nugi pakentek.nezinau..jei nera 100℅ gerai..
jei bent man tokia situacija butu,as net minties netureciau, jei ir reiktu visa nestuma. Na bet gal kai man nera tokio reikalo,kad noreciau, tai gal kitaip ir galvoju.
Pralek savaitgalis, kaip visada. Bet siandien nemazai pasidariau, 4masina baigia issiskalbt, kazkaip prisikaupe, plius kedziu pagalveliu uzvalkalus skalbiau, dziovinau.. darbui si bei ta pasidariau.
Dabar prie tv vakaroju.
Mintys visokios padraikos galvoj..
Merisier, skaitosi namas. Terraced house, kur sonais sujungti. Lietuviai kazkodel kotedzais tai vadina (Nors nusauk - man nedaeina, kodel).
Lovos reikalu nerekomenduociau, kol nebus tikrai viskas tvarkoj. Bent as nerizikuociau irgi.
Siandien mb iskelaivo darban ir nugalejus tinguli nuejau toliau virtuven kapzstytis. Tai tik dabar pailset prisedau po 3 valandu Pakolkas nusveistos plyteles ir is naujo nuterlioti plyteliu tarpai .Nu visai kitas vaizdas, senai reikejo. Ech. Geras mano savaitgalis, darbingas. Nors bijau, kad savaites eigoj galiu atsiimt, kad ne dura stumiau ir ilsejausi
Sakau mb - jeigu nebutu dabar "2 savaiciu laukimas", tai vakarais miksturele, vaistuku po shotuka maza - karamelines degtines
Labai liūdnas mano sekmadienis - vakarienei sukirtau mcdonalds kompleksą Jau buvau sau pasakiusi, kad tokiam maistui ate ate, bet šiandien visą dieną su namo reikalais, tokia alkana buvau
Šiandien ir taip svarstyklės rodė ne kokius rezultatus, nes visą savaitę visokias nesąmones kemšu... O ryt tortas laukia per gimtadienį draugės, o jos tokie skanūs naminiai tortai... Baigiantis žiemai pradėjau kaupti riebaliukus
Bet kokia mūsų tema tyli Tik 18 puslapių priplėta, taupiai
Beje, įdomu kaip BaltosSnaigės sekasi, senokai bebuvo čia
Sveikos, merginos, aš tik prisiduodu, kad gyva. Atostogauju nuo planavimų, startuosime turbūt gegužę. Tuomet ir sugrįšiu. Kažkaip labai į naudą man šita pertrauka nuo skaičiavimų ir sekimų. Geriu KT, tai kai sugrįšiu į planavimus, iškart ir kibs su trenksmu

Pas mus ramu viskas

aš jau pusiaukėlėje ir vis einu einu virusiuku pabarstyti, bet nedaeinu

Ten, kaip tu? Tau pirmiausiai mintimis virusą kažkada, kai O gaudei, nusiunčiau, nes pirma pribūrei mergaitę

Siunčiu visoms rožinių virusiukų

Susilaikyčiau.. bent jau iki pirmo vizito pas gydytoją. Su pirmu tikrai jokių aprobojimų nesilaikėm, bet šįkart kai nuėjau 6 sav. tai privati ginė rekomendavo susilaikyti pirmą trimestrą, kadangi nepasakė dėl ko, tai pagalvojau gal dėl visa ko, nes žinojo kaip ilgai planavom, o va per paskutinį skaną poliklinikoje pasakė kad placenta žemai, kažkaip iki tol nieks nieko nesakė.. bet gal ir prieš tai matė, tai niekada negali žinoti kaip ten kas.. juolab jei teplioja..

Gerai sekasi. Manau pasisakys kai jau viskas užtikrinčiau bus..

Man irgi neskani, bet kad jos daug ir nereikia gerti, aš dabar nebepamenu per kiek laiko puodelį išgerdavau, per visą dieną ar per dvi..
Aš tai Elmo pasigedau

Sveikos,
man po O karščiavimai su skausmais ir silpnumais, nebe taip blogai, kaip seniau, tikrai paprasčiau, bet vis vien sunkesnis fiziškai metas buvo, neturėjau jėgų. Sunkios mėnesinės parsivilko, tai tik džiaugiaus, kad savaitgalis su tokiu kraujoplūdžiu ir skausmais, galėjau pragulėt. Bet vis vien džiaugiuos, kad ovuliacija tikrai buvo, spėjau susisiekt su gydytoja, imsis stimuliuoti nuo šiandien - 4 ciklo dienos. Clostu. Dar reiks sulakstyt jo nusipirkt, pamenu, merginos minėjo, kad po 5 tabletes jo ne visur parduoda?
Extra_Dee, patiko man tavo vizitas pas gydytoją, džiaugiuos, kad daro, ką gali, apsiima tirti, kiek jos valioj, ir rūpinasi.
Merisier, džiaugiuos, kad stengies ramiai prisilaikyti. Dėl meilės - jei yra nors kokių rizikų, geriau susilaikyti.
Malvinija, sėkmės su šalavijais Smagu dėl ramybės. Bet prolaktiną būtų gerai va tokios ramios būsenos ir pakartoti
Kisulita, primink, kaip apskritai tavo ciklai, ar hormonai kada tirti?
Uranija, oi, nemačiau, kad parašei Miela kaip, ačiū
Kaip tu pati?