Rytas labas. Mane pykina,čia įtariu gerai
Lika, pas mus labai panaši situacija - man vaikutis antras, vyrui pirmas. Na, tik aš pora metelių jaunesnė ir lankomės pas Gricių.
Aciu, laikaus.. siandien pradejo tepliot, tai laukiu "smagumu". na bent jau reakcijos tokios neber, kokia butu buvus, jei.. bet vistiek kazkaip taip ne koks jausmas.
ir pyktis, ir baime del ateities ir pan. na standartiski dalykai. o dar pries gimtadieni visada tokia jautresne, o dabar tai is vis.
uz 2 sav skrisim i lt keliom dienom, kaip niekada nenoriu. nenoriu klausimu, ir pan dalyku nes tevai irgi gi laukia.. nors nezino nieko apie visus ivf ir pan. nesakiau ir manau, kad nesakysiu, sutaupyt ju nervus taip pat, nes vistiek nieko nepagelbes. zinau, kad pasakys, gal pabandyk LT bus geriau....... tipo. na nes nezino visu dalyku.
gerai, kad busiu trumpai, nes kitaip tai nzn bus sunku.
daugiau matysim, ateitis parodys kaip ir kas.
Na jo, tiek vilties ir taip vėl bet gal ir gerai, kad iš karto, o ne įsodinus ar panešiojus... Ai bet vis tiek blogai...
Suprantu dėl LT. Mes kas kartą irgi susilaukiam švelnių pastabų. Ir nors be didelių emocijų atsakom, kad ne viskas gaunasi, kaip planuoji, vis tiek suskausta. Tik tiek, kad apie mano galvos problemas dauguma žmonių žino, tai gal santūriau kalba.